Mám pocit, že tenhle zločinecký stát nás všechny má za potenciální zločince a podle toho se k nám také chová.....

P.S. Informace:
http://www.vymentesiridicak.cz/index.php
Naštěstí jsou basy plné jinak nevím nevímPavo.B. píše:ja bych te rovnou zavrel , pro jistotu ........
no nevím, byl na čas více než 3 roky, bylo to opakovaně oznamováno. takže nevím co se vztekáte, právní uprava vesla v platnost již před lety, dlouho to oznamovali, vysí to na každem dopravním uřade kam zajdu a žene to udelali zadarmo při přihlasování auta. Pokud na to nekdo kašlal no tak bude potrestán. Oni stejne ty pokuty nebudou dávat hned takže na to klidne kaslete a vztekejte se až za dva roky ty pokuty budou jeste vyššíJimmi píše:Mám ten řidičák poměrně ještě nový, a už ho po mě chce stát vyměnit jenom proto, že ho včas nedokázal sjednotit s Evropskou unií. No budiž, ale hned vyhrožují, že když pojedu s tím starým, budou to brát jako jízdu bez řidičáku a dostanu pokutu v řádu tisíců korun.
Mám pocit, že tenhle zločinecký stát nás všechny má za potenciální zločince a podle toho se k nám také chová.....
P.S. Informace:
Souhlasím a nevidím v tom problém, mě v červnu 2010 ukradli veškeré doklady a ŘP jsem měl vystavený do 10ti dnů bez fronty a v pohodě takže každý je svého štěstí strůjcem a kdo chce kam pomožme mu tam!Idaho píše:no nevím, byl na čas více než 3 roky, bylo to opakovaně oznamováno. takže nevím co se vztekáte, právní uprava vesla v platnost již před lety, dlouho to oznamovali, vysí to na každem dopravním uřade kam zajdu a žene to udelali zadarmo při přihlasování auta. Pokud na to nekdo kašlal no tak bude potrestán. Oni stejne ty pokuty nebudou dávat hned takže na to klidne kaslete a vztekejte se až za dva roky ty pokuty budou jeste vyššíJimmi píše:Mám ten řidičák poměrně ještě nový, a už ho po mě chce stát vyměnit jenom proto, že ho včas nedokázal sjednotit s Evropskou unií. No budiž, ale hned vyhrožují, že když pojedu s tím starým, budou to brát jako jízdu bez řidičáku a dostanu pokutu v řádu tisíců korun.
P.S. Informace:
NEVIM JAK KDE ALE U NAS V LIBERCI FUNGUJE URAD DENNE A I V SOBOTU OD 8-12 TAKZE MY JSME TU V POHODEPavo.B. píše:ridicak mam novej to me netrapi ,ale az prijde zase ta nova obcanka , to je k nepochopeni , uz tenkrat ji mely delat ve velikosti kreditky - to jsem taky nepochopil , hlavne ze maj opravdu co delat a platime stada leckdy neochotnych uredniku , a treba oteviraci doba na urade - vysmech normalne pracujicimu lidu
ale není, ty jsi dostal dost času na to aby jsi ho vymenil, pokud by to takhel neudelali tak by byly lidi co by i po deseti letech jezdili na starém řidičáku, který nebude vyhovovat vybavení nových policejních hlídek ( čipová čtečka, přímý zápis dat do cipu - platnost přestupku po celé EU - to si mysůlím že bude další krok.. ).Jimmi píše:Mě spíš zaráží fakt, že stát určí dodatečně, že platnost řidičáku skončí, a nadále se na mě ihned pohlíží jako na člověka, který schválně jezdí bez platnéhho dokladu. Chápu, disciplína musí bejt, ale tohle je příliš.