Liberec nebo Ústí nad Labem

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Liberec nebo Ústí nad Labem

Příspěvek od Milan »

Tak nevim,sem ČeskoLipák.Do obou servisů stejně daleko :roll: .Může mi někdo nějakej doporučit nebo naopak.Díky
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
alek
Člen Týmu

Příspěvek od alek »

V Ústí nevím, ale v LB jsou myslím servisy dva. Jakýsi NESCAR http://www.nescar.net ve středu města a http://www.federalcars.cz v okrajové čtvrti Liberec-Doubí. Rád bych předal nějakou zkušenost, ale zatím jsem tam pouze zjišťoval ceny za běžný servis. Po odborné stránce můžu tedy zatím těžko soudit, ale cenově mi vychází lépe to Doubí. Asi tak o třetinu. Pokud si pamatuju, tak třeba jen povozní náplně vycházely v NESCARU skoro o polovinu dráž a to nejenom ve srovnání s tím servisem v Doubí - obvolal jsem toho totiž víc. Ale možná, že jsou v tom NESCARU dobří a jinde to třeba šidí. To nedokážu posoudit. Musím ale říct, že i když mám již starší, bazarové, auto, tak v obou servisech měli při prvotním jednání vstřícný postoj. No, na jaře to musím také rozseknout a někam už konečně zajet na preventivní údržbu...
Pokud tedy padne los na Liberec, rád se dozvím, jaká byla spokojenost. Dík.
spawn64
Člen Týmu

Příspěvek od spawn64 »

Pokud je řeč o značkových autoservisech, tak Nescar v Liberci je pouze neoficiální značkový servis, jelikož před rokem přišel o autorizaci od Toyoty. Auta a náhradní díly si zajišťuje vlastním dovozem odkud se dá. Federal cars je naopak autorizovaný prodejce i servis Toyoty a má její plnou podporu, tudíž i servis a náhradní díly jsou u něj jednak levnější a jednak se 100% zárukou, že jde o originál Toyota .
:wink:
mychak
Člen Týmu

Příspěvek od mychak »

Jestli můžu poradit tak : http://www.cmail.cz/honda/ je to kousek za Č.Lípou
a je to profík a dělá snad všechny Japonce
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Nescar skončil. Federal Cars nic moc. Dělali mi tam čelní sklo. Vyjedu s autem ze servisu a vrzání jako hrom, tak se vrátím. Sed mi do toho servisák v montérkách a "pěkně" mi to projel. Prej tam něco někde zapomněli! Těsnící guma je na jednom místě ruplá, jinde lehce pokroucená, ale neteče to - zatím. Takže, (už jsem to psal jinde) rači pojedu 140 km do Prahy do Toyota Tsusho, tam zatím spokojenost.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Tomas Novacek
Člen Týmu

Příspěvek od Tomas Novacek »

Výměna oleje + prohlídka v 135000 km + drobná oprava úchytu v motorovém prostoru - celková cena 3500kč /Avensis 2,0td/.
Příjemné prostředí, jako největší překvapení umytí auta a vyčištění interiéru v ceně 580 Kč v ceně prohlídky - bylo to před vánoci /to se mi v Lipancaru u Třebíče zatím nepřihodilo.
Ochotný personál.
Jako vždy "nezklamala" karta ČS při placení - na spojení se čekalo 20 minut...
Vše Federalcars Liberec.
Benedictus
Navigátor

Příspěvek od Benedictus »

Já byl nedávno ve FedaralCars na garanční prohlídce. Vše O.K., ino co byste chtěli opravovat na Corolle po 15.000 km. Nicméně mám zkušenost, že se jinak chová servis, kde jste auto koupili (v mém případě Toyota v Jihlavě). Tam mi při jedné banalitě, se kterou sem se tam stavil, v rámci péče o zákazníka povysávali interiér a naimpregnovali gumové rohože. Ve Federalcarsu jsem se ničeho nedočkal. Spíš mám pocit, že si v Liberci hrají víc na kravaťáky než na mechaniky.
Corolla E12, Wagon D-4D, 1364 ccm (66kW), r.v. 2006
Subaru Libero E12 Superdeluxe, 4WD, 1190 ccm (40 kW), r.v. 1996
wrc50
Manager Týmu

Nescarsoprt versus Toyoty federal cars

Příspěvek od wrc50 »

Je to tak jak píšete Nescar měla ofic.zastoupení od Toyoty, ale pan majitel vše prodal a nový to již nezvládl, takže si původní majitel založil NESCARSPORT ve Vratislavicích a snaží se, ale všechni mechanici z původního Nescaru přešli k Federalům, tito kluci mají mnohaleté zkušenosti a i školení od Toyoty takže nych obavy neměl, mohu doporučit pana Hudouska staršího i mladšího či pana Jiravského, jednání bez závad vždy ochotní řešit problém a pomoci, co se týče UL kupoval jsem tam ojetého Avensise, kterého mi prodával pan Šolc velmi vstřícné jednání co se týče servisu nemám zkušenosti.Já osobně bych šel do Federalu už jen proto, že mají ofic.zastoupení a i díly, Nescarsport nemá školené mechaniky v Toyotě a celkově jsou asi jak píšete o cca 30% dražší
bullterier
Člen Týmu

Příspěvek od bullterier »

No Ústí nad Labem ? Přijel jsem tam a ještě před dotazem o jakou opravu se jedná se mnou začal jeden "pracovník" komunikovat : Naše hodina stojí 800 kč bez Dph . Stál jsem tam jak socka která nemá na opravu - podle nich . No myslím že takovej přístup je opravdu na ...... :evil:
MC1980
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MC1980 »

bullterier píše:No Ústí nad Labem ? Přijel jsem tam a .....
Musím souhlasit. Koupil jsem si Toyotu Corollu E10 liftback a jel k nim, ať mi to prohlídnou, jestli to vydrží z UL do Ostravy a vůbec - co by to chtělo za nutný opravy - protože nejsem mechanik a myslel jsem si,že u autorizovaného servisu mi na to poraděj nejlíp. Za 3 hod práce jsem zaplatil 2350,- a když jsem chtěl doklad, tak mi řekl, že mi k tomu připočte 19% DPH, tak jsem mu to nechal tak. Prý koukali na kapaliny, dobili baterku, koukli na brzdy, napojili na diagnostiku. A verdikt: vše pořádku. Auto odpovídá stáří a najetým kilometrům. Auto bez závažných a menších závad. Servis - doporučen u nich vždy po určitých km určitý díl a pravidelné prohlídky.

Po týdnu jsem jel do Ostravy a na D1 mi praskla ve 140 km/h skoro celá totálně rezavá a rozpadající se vodní pumpa. Výsledek? Prasklá hlava, naprasklá klika, uvařenej motor - odtah z Jihlavy do Ostravy 11.000,- Kč, "nový" motor - najeto 53.tis km - 15.000,- (mám na něj záruku), odvoz motoru z UL do OV dodávkou - 3.000,- Kč, oprava a převoz z OV do Ul - 12.000,- Kč.

Takže kdo máte zbytečnejch 45.350,- Kč, tak jděte do Ústí nad labem. Je tam takovej brejlatej servisman, který je na příjmu oprav, každý oko mu kouká jinam, je studenej jak psí čumák. A při každý otázce kouká na hodinky, jako že ho okrádám o drahocenný čas...
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

tak ja byl ted ve Federalech na prohlidce ve 105tis. A musim rict,velmi vstricni, prijemni. Auto bylo zdarma umyto! Ja si vubec nestezuji :D
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Josef Seifert
Člen Týmu

Re: Liberec nebo Ústí nad Labem

Příspěvek od Josef Seifert »

PříspěvekZaslal: po 04.05.2009, 17:52 Předmět: Re: Liberec nebo Ústí nad Labem Citovat Upravit/Odstranit tento příspěvek Odstranit tento příspěvek
Josef Seifert napsal:
Tak já Vám musím napsat svoje zkušenosti s FEDERAL CARS Liberec.Mám Toyotu Yaris a naboural mě nepozorný řidič.Smluvní servis měla Česká pojištovna právě FEDERAL CARS Liberec.Od začátku až do konce jsem se setkal v tomto servisu s příjemným ,rychlím a velice slušným chováním.Vše proběhlo rychle a profesionálně.Moje veliké překvapení bylo při převzetí auta kdyš toto bylo zevnitř i z venku umyto a vyluxováno a vypadalo jako nové.Děkuji zaměstnancům za takto poskytnuté služby což se o České pojištovně nedá říct.KDE SLIBUJOU JEN V REKLAMĚ a skutek utek připadal jsem si tam jako vyvrhel co je chce okrást a pořád na mě chtěli jen nové a nové dokumenty jako kdyby mi to chtěli opravdu znepříjemnit.Jen kopii velkého tech.průkazu chtěli 3*.Tak to je vše z mích zkušeností doporučuji FEDERAL CARS LIBEREC VŠEM ALE čESKOU POJIŠTOVNU NIKOMU. Ahoj Pepa[/b]
Naposledy upravil(a) Josef Seifert dne pon 04.05.2009, 18:07, celkem upraveno 1 x.
Pepa
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

JEN BYCH TO CHTĚL UVEST NA SPRAVNOU MIRU V LIBERCI NENÍ NETCAR, ALE NESCAR SPORT A TO NA TANVALDSKÉ ULICI, JINAK TO NENI AUTORIZOVNÝ SEVIS, JEDINÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS V LIBERCI JE FEDERAL TOYOTA NA ULICI DOUBSKÉ, TO JEN PRO UPRESNĚNÍ.
Josef Seifert
Člen Týmu

Re: Liberec nebo Ústí nad Labem

Příspěvek od Josef Seifert »

Josef Seifert píše:Tak já Vám musím napsat svoje zkušenosti s FEDERAL CARS Liberec.Mám Toyotu Yaris a naboural mě nepozorný řidič.Smluvní servis měla Česká pojištovna právě FEDERAL CARS Liberec.Od začátku až do konce jsem se setkal v tomto servisu s příjemným ,rychlím a velice slušným chováním.Vše proběhlo rychle a profesionálně.Moje veliké překvapení bylo při převzetí auta kdyš toto bylo zevnitř i z venku umyto a vyluxováno a vypadalo jako nové.Děkuji zaměstnancům za takto poskytnuté služby což se o České pojištovně nedá říct.KDE SLIBUJOU JEN V REKLAMĚ a skutek utek připadal jsem si tam jako vyvrhel co je chce okrást a pořád na mě chtěli jen nové a nové dokumenty jako kdyby mi to chtěli opravdu znepříjemnit.Jen kopii velkého tech.průkazu chtěli 3*.Tak to je vše z mích zkušeností doporučuji FEDERAL CARS LIBEREC VŠEM ALE čESKOU POJIŠTOVNU NIKOMU. Ahoj Pepa[/b]
Pepa
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“