Potrebuji, wifi, gps, bt, kvalitni fotak(nepotrebuju nesmyslnou honbu za megapixely, potrebuji spise kvalitni optiku, at to dobre foti ve tme), preferuji male rozmery meho nynejsiho telefonu jsou 103 x 46.5 x 9.5 mm(nechci proste, kdyz ho dam do kapsy, aby to vypadalo, ze nosim v kapse mydlo

Pokud bude jen dotykac, nebo klavesnicovy je mi asi jedno, to uz si rozhodnu pak.
V zadnem pripade nechci Win Mobile, CE ani jinou alternativu(vyvijim SW pro tohle uz nekolik let a v zivote bych si to nekoupil), takze zbyva asi Android a Symbian, kdyz napisete vlastni zkusenosti s jednim nebo druhym, budu rad.
Jinak moc nemusim Nokie, pokud by ale pro jinou znacku nefungovaly mapy zdarma nez ty nokiacke, smiril bych se s tim. Na cene mi nezalezi, urcite nebudu kupovat sunt za 3tisice, precejen nemam to na mesic, ale kdyby nekdo vedel o telefonu, ktery ma dobry pomer cena/vykon, nebudu vahat...
Jo a jeste jsem zapomnel, ze potrebuju, aby byl plne kompatibilni s Toyota BT devices, pro ovladani prislusenstvi radia a hf v toyo, pokud by k nemu byly BT sluchatka, tak bych nepohrdnul...
Dikes za nabidky a rady.