Toyota carina E 1,6 85 kw

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Toyota carina E 1,6 85 kw

Příspěvek od Doky »

Kluci mám menší problém dal jsem tátovi mou Toyotu Carinu r.v. 1995 1,6 85 KW a odešlo na ní ,,servo" a k tomu aby neměl více starostí udělal,,tuning" na nárazníku když najel na nevhodně postavenou kouli na zádech Felicie:-)Poprosím Vás když víte o někom, komu přebývaj tyhlety součástky po bouračke a udělal by rozumnou cenu tak mi dejte vedět.děkuju Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Toyota carina E 1,6 85 kw

Příspěvek od ArnieGT »

MUDr.Juraj Divinec píše:Kluci mám menší problém dal jsem tátovi mou Toyotu Carinu r.v. 1995 1,6 85 KW a odešlo na ní ,,servo" a k tomu aby neměl více starostí udělal,,tuning" na nárazníku když najel na nevhodně postavenou kouli na zádech Felicie:-)Poprosím Vás když víte o někom, komu přebývaj tyhlety součástky po bouračke a udělal by rozumnou cenu tak mi dejte vedět.děkuju Doky
O víkendu jedu do skladu podívat se na nějaké díly a nárazníky na Carinu 95 tam určitě mají, jen jde o cenu a dopravu?...Pardubky jsou přece jen trochu mimo Ostravu....
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Diky moc.Tak se na tou koukni a eventuelně mi dej vedet v jaké relaci jsou ty nárazníky a hlavně to servo když by bylo:-)A pokusím se něco vymyslet s dopravou když to bude,, zajímavý".Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Odpovědět

Zpět na „Carina“