Je...-máš pravdu.No ja idem na samoobslužnu umývarku.Ak nie je vela ludí,tak umyjem aj so šamponom a potom auto odstavím a jelenicou vysuším. Prídem pred barák a pokračujem vo voskovaní.
Ináč bežne len vodou vystriekam wapkou a jelenicou vysuším, ak je už navoskované.
Ak použiješ kvalitný vosk,tak šamponom stačí umyť pri bežnom jazdení-(nie na poliach...) asi 2x za rok.
Ale ten vosk ti tak či onak dlhšie nevydrží ako 3-4 mesiace.To už vidíš,ked prší,že je auto zmoknuté a neodperluje sa dažďová voda.Niekedy potom tiež len umyjem wapkou,handrou bez šamponu počas striekania,potom jelenica a nový vosk.

Voskujem to podla toho,ako je to potrebné. Niekedy každé 3,niekedy každé 2 mesiace.Záleží na počasí samozrejme-ak prší taký týždeň vkuse,tak poteš prdel...

Inak hovorí sa,že auto má služiť a nie byť jeho otrokom.No-nemám prečo nesuhlasiť,ale ja som na tom závislý.Niekto je na drogy,niekto na cigarety a ja na skoro"vždy" čisté auto-proste u mňa pokial je len trochu možné,je auto v stave ,akokeby nestárlo...(každý den ho zasa neumývam...

)