AURIS 2010 a ofuky na okna

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
pepatko
Člen Týmu

AURIS 2010 a ofuky na okna

Příspěvek od pepatko »

Ahojte, chtěl jsem se zeptat zda nekdo z vas ma neoriginální ofuky na Aurisu. A zda funguje dobre zavíraní oken. Nová Auris má ochranu proti priskrípnutí rukou a tak zda tohle nevadi neoriginálním deflektorům.
Díky za kazdou radu
Cako88
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: AURIS 2010 a ofuky na okna

Příspěvek od Cako88 »

pepatko píše:Ahojte, chtěl jsem se zeptat zda nekdo z vas ma neoriginální ofuky na Aurisu. A zda funguje dobre zavíraní oken. Nová Auris má ochranu proti priskrípnutí rukou a tak zda tohle nevadi neoriginálním deflektorům.
Díky za kazdou radu
viem ze cakas radu ale: "to tam fakt chces pchat take blbosti?"
pepatko
Člen Týmu

Příspěvek od pepatko »

mě se to náhodou líbí
MOJE MALIČKOST
Člen Týmu

Příspěvek od MOJE MALIČKOST »

Ono je to otázné, libí - nelíbí, ale deflektory velmi dobře plní svůj účel. Měl jsem je na Fábii a na TOYOTU jsem si je nechal namontovat hned při koupi. Je rozdíl při sebemenším dešti hned zavírat okna, nebo mít okna pootevřená, tak na čtyři centimetry, větrá se a dovnitř neprší. Možná, že si někdo řeknete, že jsem blázen, ale moje první co je, když vlezu do auta, otevřít okno či je léto, nebo zima. A co se týče vzhledu? Ani pomalu nepoznáš, že tam jsou /teda já mám orig./ :D
pepatko
Člen Týmu

Příspěvek od pepatko »

Ja jsem si je nakonec taky koupil. Mám polskou výrobu HAKO PL a sedí úplně báječně. Vzhled auta nijak nekazí. Přední i zadní stály 650,-
ultra
Manager Týmu

re

Příspěvek od ultra »

dlho som vahal ci kupit deflektory na predne okna ale vytaca ma ze ked je naprsane na aute resp. ked jemne prsi pri aj sebamensom pootvoreni okna steka voda cez priamo na vnutornu stranu dveri. Nikto moze povedat - okna neotvaraj a pusti si radsej klimu..... Ano v horucom lete ich neotvaram ale teraz na jar ked je prijemny vzduch vonku rad jazdim s pootvorenym oknom.

Kupil som zn. Delfin a som s nimi spokojny.

Niekto moze namietat ze sa tym kazi "desing" auta. Ale ja mam auto hlavne na to aby sluzilo mne a nie ja jemu. Celkovo auris nieje ziaden "designersky" kusok takze to neriesim.

Trochu som sa obaval toho - ci sa budu riadne zatvarat el.okna - resp ci sa nebudu vracat ked narazia na prekazku (tazsie zasuvanie sa v hornom okraji. Predajca mi odporucil po instalacii deflektorov - nechat okna zatvorene aspon 2 dni aby sa tesnenie v okne prisposobilo - mozem povedat ze sa okna zatvaraju bezproblemovo.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
100rk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100rk »

2 MOJE MALIČKOST:
Tak sem dej foto, jak to vypadá ;-)
Suzuki GSR 600 ´07
Toyota Auris Luna ´10 1.6 Valvematic
Ford Focus combi ´15 1.5 ecoBoost
pepatko
Člen Týmu

Příspěvek od pepatko »

Teď jsem uploadoval do svého profilu fotky, jak vypadá auto s ofukama.
Odpovědět

Zpět na „Auris“