http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=251
Čus garfielld! No to jsme dva co máme stejný problém,ale já ho mám ještě o trochu větší,protože mám vzadu 17x10 . Takže to vnitří podběhy ze stodvacky jistí trochu kitu a té zručnosti a uvidíme jak to bude vypadat!!! Každopádně si asi vášniví tenistagarfielld píše:to wong: bylo,a le už je měnit nebudu, ale znova už bych 16" asi nekoupil, asi jen 205/50(45) 15"
jinak děkuji za tenisové uznáníale lidi já to myslel vážně, mě to fakt se**re...
ET ti ani nevim.. sem ty kola kupoval na inzerát takže to ani nemám jak zjistit, jedině změřit, každopádně asi bude větší než 35 jinak by to nedřelo, vepředu mi to dře sice taky, ale jen jednou za milion let a to ještě když jedu jak dobytek a řežu zatáčky jak jen to de.snížený to ale (zatim)nemam. Jinak teď k tenisákum přibily na každou stranu ještě takový gumový kolečka(tušim že je to na posilování zápěstí) a je to mazec, ten zadek je tvrdej jak šutr
mno ale to nic moc neřeší, asi na to někdy vlítnu s palicí a bude po srandě(a laku)
jojo ET by tam mohlo byt nekde vylisovany. teoreticky by mohlo vetsi ET pomoct, ale to znamena vymenu kol, ze ...Bunny píše:Člověče, 5 lidí v Celice, to tam vzadu museli mít pohodlíčko, co? Jinak to ET by mělo bejt na disku někde napsaný, ale to je jedno. ET máš spíš menší, ne? Pokud vim, tak čim menší ET, tim je to kolo vylezlejší (menší zális).