Zajimaly by me kola co mate standard na Celdach...uz vim ze 16'', 6,5J, 5x100 klasika, stredova dira tusim stejna jak 5,6gen, ET39 jestli se nepletu a co vaha, vyrobce?
vse spravne, vaha dobra cca 8-9kg jsou lehke docela a vyrobce nevim, ale kazdopadne jsou to tvrda kola jako prase, neveril bych co prezily!!Kysi píše:Zdravim sedmickare
Zajimaly by me kola co mate standard na Celdach...uz vim ze 16'', 6,5J, 5x100 klasika, stredova dira tusim stejna jak 5,6gen, ET39 jestli se nepletu a co vaha, vyrobce?
A porad si me za ne vdecnej coTequilla píše:Jinak to Alu s 205/50 gumou váží 15.1 kg, což je imho velmi solidní hodnota...Výrobce jsem na kole nenašel, je tam kromě rozměrů už jen zkratka JM a kdovíco znamená (možná Cosco JM Aluminium)...
Porad mas u me to pivo / dve / tri / ...uz jsi zacal aspon chlastat?Pavo.B. píše:A porad si me za ne vdecnej coTequilla píše:Jinak to Alu s 205/50 gumou váží 15.1 kg, což je imho velmi solidní hodnota...Výrobce jsem na kole nenašel, je tam kromě rozměrů už jen zkratka JM a kdovíco znamená (možná Cosco JM Aluminium)...
15kilo? no kdyz vemem ze guma sama ma nejakych 8-9kg, tak to je vazne hodne solidniTequilla píše:Jinak to Alu s 205/50 gumou váží 15.1 kg, což je imho velmi solidní hodnota...Výrobce jsem na kole nenašel, je tam kromě rozměrů už jen zkratka JM a kdovíco znamená (možná Cosco JM Aluminium)...