Shade 120
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shade 120
Ty vole chlapy! Dnes ráno jsem si to hučel z domu po D1 do práce a najednou ve 160 na mě začala zezadu blikat Š120 a ještě chtěla předjíždět. Jel jsem v přítelčiným Fáčku a nekecám, já mu nestačil!!! 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
rapid
no ja s kamosem sem jel parkrat v rapidu 180km/h motor byl fackovej - hlinik hlava,ale zadny upravy,jinak motor z felicie se do skodovek dava hodne i 1,9D sem videl
a v rapidu 1,8T z octavky 

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja som na rodicovskej Honde na dialnici v asi 130 km/h predbiehal Favorita (vobec nebol z vonku upraveny, tmavomodry, taka farba co sa davala na prve Favority v 89-tom), zrazu tomu udrel a asi do 190 km/h isiel vedla mna a az potom sa zacal stracat. Pozeral som ako puk.
Podla mna je to strasny hazard. Konstrukcne to nie je robene na taku rychlost. Ja som mal Favorita a isiel som z kopca 170 km/h a zacali sa mi zdvyhat rohy kapoty.
Podla mna je to strasny hazard. Konstrukcne to nie je robene na taku rychlost. Ja som mal Favorita a isiel som z kopca 170 km/h a zacali sa mi zdvyhat rohy kapoty.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Raz sa mi otvorila asi v 60 km/h, uz od vyroby to blblo (pruzina na poistke). Musel som menit kapotu, odtrhla sa vystuha od plechu a boli zdeformovane panty. Celnemu sklu sa nastastie nic nestalo. Este ze na Skodovku neboli v tom case drahe diely.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99