Prosím o radu,v servisu selhali.V modelu 2002 bylo v základu autorádio s kazetovou mechanikou.To jsem při koupi nechal vyměnit za radio s CD(RDS).Původní display ale RDS neumí zobrazit,tak došlo po čase i na jeho výměnu. Problem-palubní počítač zapomene veškeré údaje z jízdy v okamžiku vypnuti motoru krásně se vynuluje a hotovo.
Za radu dík.Jirka01
Tak to mi připadá jako kdyby tam nedrželo napětí to je to samé jako u autorádia memory, když odpojím baterku tak se mi taky tyhle hodnoty vynulují. Co takhle otestovat aby palubák byl pod stálím napětím jako je autorádio. Možná ale fakt možná možná možná by to mohlo pomoc i když teda nevím kam v tom malém slotu co jde do palubáky by si to měl připojit (prostě odpojit konektor, nastartovat, vzít zkoušečku a zjistit kde napětí je a tam napíchnout drát na stálé napětí)
pokud si dobře vzpomínám, tak se tenkrát nulovaly jenom hodiny a to ještě po nějaké době, ne hned po vypnutí klíčku. Viděl bych to taky tak, že ti chybí ještě jedno plus. Funguje ti zapalovač? mohlo by to být na stejné pojistce.
Díky za radu s tím zapalovačem .Před časem přestala makat nabíječka na mobil,tak jsem ji zahodil a od té doby jsem do té zásuvky nic nedal.V servisu vyskoušeli display nový a ten se nuloval taky,tak jsme to opustili.