jake žárovky do Cariny E 95?

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
pokladnik
Člen Týmu

jake žárovky do Cariny E 95?

Příspěvek od pokladnik »

Zdáse mi že málo svítí žárovky a když jedu tak vidim prd. Jaké mohu koupit nové žárovky abych neporušil nějaké pravidla či co?
Viděl jsem v Makru nějaké halogenové s bílým světlem a třemi stupni rozsahu došířky-tak aby např. neooslnovaly chodce....
Ale mam trochu obavy abych si třeba neroztravil světlomety :-)))
Bohužel výrobce neudava na jaky je to typ auta , pouze nějaká čísla-zřejmě typ patice.
Nemám manual abych se mrk a do servisu nechci jezdit ,tak mi prosím poradte.
Díky
CARINA 1995 , 1,6V 85kw, 4AV
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: jake žárovky do Cariny E 95?

Příspěvek od drgi »

pokladnik píše:Zdáse mi že málo svítí žárovky a když jedu tak vidim prd. Jaké mohu koupit nové žárovky abych neporušil nějaké pravidla či co?
Díky
pozri si ake ziarovky tam mas teraz - myslim ze tam budu standardne H4, kus za 60 korun. ja mam este aj na svetle napisane, aky maximalny prikon moze ziarovka mat.

drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
WTE-greenfa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WTE-greenfa »

jediné označení potřebuješ znát je H4 - stejná jako favorit, felda,corola atd.
standartní jsou tuším 50/60 někdo dává ( a já občas taky 100/80) tzn. svítí dvakrát tolik - jasněji, ne dál ne jinam - to je záležitost nastavení světel (že fabiatici a octaviatici) - ale časem ti to začně krapet nahlodávat (ty silné) patice světel - mě se roztavovali.
nekupuj kdejaký šunt - budeš je měnit po 2 týdnech, osobně mám nejraději osram bi-lux - ne modré ale takový bělejší světlo - standart označení, pouze svítí dál jasněji ale mají zase víc lom kam světlo svítí a kam ne - rozhodně zlepšení o 75procent (ale stojí pár 350,-)
celica 97 super black&white edition
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

vzhledem k tomu, ze se u nas zavede celorocni sviceni, tak nevim jestli je dobrej napad tam davat silnejsi (rozumnej vyzarujici vice tepla) zarovky
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Odpovědět

Zpět na „Carina“