http://byznys.lidovky.cz/sef-toyoty-vyj ... y-trhy_abc
Nemyslím, že by to nešlo, když to šlo před těma 20-15 lety, proč by to nešlo dneska. Souhlasím s tím, že si za to v podstatě můžou koncoví uživatelé, přijde mi, že jak kdysi odborná veřejnost kritizovala toyoty a vůbec japonce, že jsou moc "japonští" tak se jim holt splnilo co chtěli a teď se vyrábí "poevropštělý" plečky.biscuit píše:je to v prvni rade o trhu.. dneska si kvalitu diktuji koncovi uzivatele a proto to vypada, tak jak to je.. to se netyka jen toyoty a netyka se to jen aut, je to vsude a ve vsem. bohuzel tri ctvrte obyvatelstva planety, nema vsech pet pohromade - a pro takovyhle lidi neco vyrabej, bud uspesnej (komercne) a delej kvalitne - to proste nejde!
plne souhlasim a v dnesni dobe taky zalezi dost kus od kusu , taky ve vsech odvetvichDoky píše:Proto pořád říkám že poslední dobré auta byly vyrobeny před rokem 1996a nejlepší do 1980 roku ohledně Toyoty.Toyota mě fakt začala tím jak se mrší v posledních letech štvát ale najděte mi auta z nových které se nekazej.No můžu říci že 80000 km na Focuse 1,6 a vyměnil jsem jen olej a kapaliny dle manuálu servisního jak je nařízeno.Nic víc a to se kluci nerouhám jen konstatuju - zlaté auto.
osobne jsme pracoval dva rokly s japonci a nechápu co myslíš slovy :při japonské rychleposti práce".biscuit píše:no ono pri japonsky rychlosti prace si muzou dovolit obcas zatahnout za spagat. jenze v nasich zevl zemepisnejch sirkach, se to proste muselo odstranit jinak by neudelali nic.. no a za to driv japonci sekali hlavy katanou, to je jasny.. jenze dneska je fakt vsechno jinak, oni uz jsou taky nacichli zapadem
Já pracoval jednom dva měsíce v časovém pásmu +8 (tedy devět hodin od nás) a musím říci, že první měsíc to šlo. Druhý měsíc jsem se začal pravidelně budit ve tři hodiny ráno a to byl konecIdaho píše: ...po třech mesících si stále jeste nezvykl na jiné časové pásmo...