Brno - Power Service

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
kijan.travic
Člen Týmu

Brno - Power Service

Příspěvek od kijan.travic »

Pokud netrváte na autorizovaném servisu, zkuste brněnský Power Service. Jsem sice čerstvým majitelem Toyoty, ale už prvních pár zkušeností při jednání s touto firmou mne velice mile překvapilo. Nenechte se odradit poněkud jednoduchým webem, na marketing zřejmě nemají moc času.

- nejdříve jsem sháněl servis, který by se mi na auto napřed podíval, ať nekupuju zajíce v pytli. V ID auto byli fajn, ale měli plno. V Power Service se mi pán nabídl, že si dáme sraz přímo v bazaru a on to nejprve prohlédne na místě. Padla mi brada - někdo přijde za mnou jako zákazníkem?

- po koupi auta jsem se jel domluvit na servisní prohlídku. Během tuhé zimy zamrzly ostřikovače, což mi během schůzky chlapi v dílně rozmrazili a doplnili nemrznoucí směs - sakum prdum 300,-

- no a během rozhovoru s šéfem jsem se dozvěděl toto:
Pan Blaško pracoval poslední 3 roky jako záruční servisní technik pro ČR i SR. Sazby za práci se snaží držet kolem 500/hod. Neopravuje systémem vyměň vše co indikuje diagnostika. Pokud jde věc opravit, snaží se opravit. Když měnit, tak vědět proč. Upozornil mne i na citlivost motoru vůči čistotě nafty a doporučil používat aditivum (přímo od Toyoty), které pomáhá odtraňovat nečistoty ze vstřiků. Mimochodem zrovna ten den dělali 3 auta, co měla odrovnané vstřiky kvůli naftě.

Celkový dojem - k zákazníkům jsou velmi vstřícní, cenné rady zdarma.

Začátkem ledna 2010 jdu na ten servis, tak potom dodám další zkušenosti.
KT

Corolla Verso 2.2 D-4D 100kW (07/2006)
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

:!: :!: :!: Být tebou, tak raději mírním nadšení. Na nějaké šolíchání drobných závad nebo na starší vozy jsou možná dobrý, ale po mých zkušenostech bych jim nedal spravovat ani dětskou tříkolku.

viz. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=

Stručně: Nechal jsem si tam v létě minulej rok měnit polomotor a po 500 km najetých kilometrech všecko dojebaný. Pak jsem to dal v Dobříši po zimě otevřít (nechtělo se mi to řešit hned, protože jsem raději auto zazimoval a do Dobříše jsem to zavezl na jaře) a to co tam bylo asi ještě nikdy nikdo nikde neviděl. Díky jejich skvěle odvedené práci můžu teď téměř novej polomotor dát do šrotu a koupit novej. Komunikace sice moc fajn, ale vědět jak to všecko odrbou, tak odrbu i já je - fakt jsem měl nejdříve sto chutí tam poslat večer nějaké cize mluvící spoluobčany.
:!: :!: :!:
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
kijan.travic
Člen Týmu

Příspěvek od kijan.travic »

Tequilla píše::!: :!: :!: Být tebou, tak raději mírním nadšení. Na nějaké šolíchání drobných závad nebo na starší vozy jsou možná dobrý, ale po mých zkušenostech bych jim nedal spravovat ani dětskou tříkolku.

Stručně: Nechal jsem si tam v létě minulej rok měnit polomotor a po 500 km najetých kilometrech všecko dojebaný. Pak jsem to dal v Dobříši po zimě otevřít (nechtělo se mi to řešit hned, protože jsem raději auto zazimoval a do Dobříše jsem to zavezl na jaře) a to co tam bylo asi ještě nikdy nikdo nikde neviděl. Díky jejich skvěle odvedené práci můžu teď téměř novej polomotor dát do šrotu a koupit novej. Komunikace sice moc fajn, ale vědět jak to všecko odrbou, tak odrbu i já je - fakt jsem měl nejdříve sto chutí tam poslat večer nějaké cize mluvící spoluobčany.
:!: :!: :!:
Dík za radu, njn, čekal jsem, že třeba něco nebude úplně košér. Ještě, že máme fóra :roll:
KT

Corolla Verso 2.2 D-4D 100kW (07/2006)
PavelN
Člen Týmu

myslím, že běžný servis JO!

Příspěvek od PavelN »

Já přihodím docela příjemnou zkušenost; dovezl jsem si ND (svíčky, filtry, nějakou náplň) a pan Blaško (zřejmě vedoucí či majitel?) provedl výměnu zcela zdarma. Samo, že za jeho předpokladu, že mé kroky k dalšímu případnému servisu budou směřovat právě k nim a právě na základě tohoto přístupu, tedy ne vše zdarma, ale vyloženě proklientsky orientovaného přístupu.
Z toho plyne, že běžný servis určitě ANO; pro složitější záležitosti osobně volím autorizák, ale ten předpokládám nebudu potřebovat, proto jsem koneckonců volil tuhle značku. :roll:
Jirka Lefner
Navigátor

Příspěvek od Jirka Lefner »

Já tam chodim 8let a nemohu si vubec stěžobvat. Vždy mi vyhověli a kvalitně vše opravili . Byl jsem tam mnohokrat za ta léta a nikdy jsem nebyl zklamán a okraden. Jsou opravdu šikovní a se všim si poradi.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“