Dnesni srazik u me

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Dnesni srazik u me

Příspěvek od Invader »

Zdravim je to tu nejaky mrtvi proto pridavam toto tema :lol:
dneska za mnou prijel Peta Brázda jak pro vzpery, ktere jsem mu vyrobil a taky hlavne dobre pokecat,jeste mel prijet i pupik ml. ale asi toho mel dost po nocni - skoda mohla bejt jeste vetsi sranda tak snad jindy (mam tady pro tebe ty vzpery tak sem myslel ze ti je tam namontuju pupiku) jinak co se tyce vzper tak myslim ze pasovali docela obstojne takze nam nezabralo tolik casu je namontovat

pocasi nam nejdrive nepralo,ale potom se trochu umoudrilo a dovolilo udelat jen par fotecek,bohuzel spina blato v moji ulici mi fakt nepresvedcilo o tom abych se jel dneska nekam projet (a taky sem sel jeste odpoledne do prace) , je to skoda protoze jen pouhy pohled k moji garazi vzbuzoval u kolem jdoucich lidi i sousedu obdiv - jako vzdy 8)

myslim ze tenhle "mini Srazik" byl prijemny pro obe strany jen skoda ze nas nebylo vic - uz se tesim na nejaky ten srazek pristi rok kde si budu moc pokecat i s dalsimy z vas o autech ktere (diky bohu) na nasich silnicich az tak k videni nejsou :)

Tady par fotek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Tak taky zdravím, Invader je tedy rychlík v umisťování aktuálních informací. Kříž je parádní, ne? :D Počasí bylo fakt na prd, takhle zasr...MR nebyla za celou dobu co ji mám, ale stálo to za to. Prohlíd sem si aspoň taky jeho prácičku na MR a má to moc pěkný a vymakaný. A muzika mu tedy hraje.. :lol: No byl to povedený den. Moje teď půjde na špalky a bude se na ni přes zimu pracovat..Na jaře bychom se mohli MRkaři někde sejít...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

s tim srazem bych byl pro ale nekde stredni cechy a rozumnou lokalitu s moznosti vyblbnuti tak jestli vite o necem tak sem s tim :)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Omluvte člověka neznalého, jen by se chtěl zeptat co je na té poslední fotce za tu hadičku na té "kapotě"? :oops:
Že předem děkuje mnohokrát
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to neni hadicka ale chranicka na kablik co vede do toho cidla co je tam v tom drzacku v kapote motoru :) (to cidlo je na snimani teploty a spinani vetracku co jde z boku k motoru ) - teda si myslim no :lol:

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

zdar klucí, já chrápal do čtyř a pak šel v sedm znova na noční..tak se musíme domluvit na jindy, dokud je ještě teplo...
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no nevadi ale nechci strasit ale po vikendu se to ma zlomit a ma bejt uz zima jak v psim zadku :)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Invader píše:no nevadi ale nechci strasit ale po vikendu se to ma zlomit a ma bejt uz zima jak v psim zadku :)
Co zima, ale já jedu v pátek na wapku vystříkat spodek a MR jde v sobotu na špalky a bude se na ni dělat...chci ji trochu ošetřit, natřít okolo brzd, bude se sundavat přední spojler a sesazovat zpátky - lépe, nastříkat zrcátka a spojler - zruším anténu, takže vykytovat atd..takže až na jaře. :cry:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Invader-si myslíš dobře :D
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to - Marcel to byl jen takovej logickej zaver k cemu by to jinymu bylo vid :lol: peknej kriz ma vid - skoda ze je tolik cervenejch MRek - ty, pupik, brazda

Ale vsechno jsou to pekny stroje :))

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já to musim vědět-mě zrovna u první mr2 tohle dost potrápilo..., tak to víš-ferrari má bejt červený-i když to je jen ferrari pro ženu v domácnosti...nebo jak to tenkrát nazvali myslim ve speedu :lol: , já si mrku v jiný barvě ani moc neumim představit, ale každýmu se líbí něco jinýho
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

pěkný foto, a souhlasím já si mr2 umím představit jen ve třech základních japonských barvách a různých kombinacích a to je červená,čerrná,bílá nejkrásnější barvy pro japonce:) prostě TRD rulez :lol:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ja jsem natolik blazen ze strasne miluju originalitu, kdyzbych mohl tak si postavim svi vlastni auto aby ho nikdo jinej na svete nemel, ale jak rekl marcelus kazdymu se libi neco jinyho 8)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Invader píše:ja jsem natolik blazen ze strasne miluju originalitu, kdyzbych mohl tak si postavim svi vlastni auto aby ho nikdo jinej na svete nemel, ale jak rekl marcelus kazdymu se libi neco jinyho 8)
Ahoj, mrkni na mé nové fotky, co jsem dnes udělal. Šroub už je na místě, samolepka taky.... :lol:
Mám to na rajčeti:
http://furrow.rajce.idnes.cz/
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no vidis fotky uplne paradni mel bych si taky nekde neco nafotit

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Odpovědět

Zpět na „MR2“