PS: proboha jen mi tu nikdo necitujte znění zákona atd.. díky

tak tě zacituju bez emocí tedaaczasa píše:No tak buďto špatně koukám, nebo fakt nevidím tu neopravitelnou díru. :-/ Jestli to má být ten kus kovu mezi bočnicí a vzorkem, tak to není ani strašný, ani neopravitelný, ale spíš se jen opraváři nechtělo.
Já viděl mnoho způsobů opravení pneu. Například šídlo a kus měkké gumy - prostrčit šídlo dírou a pak tam narvat gumu, zaříznout a hurá na cesty (výdrž cca 3- 5 tisíc km, jízda bez omezení - turecko). Nebo sundat pneu, zbrousit vnitřek, nalepit flastr jako na duši a hurá (výdrž jako pneu, jízda bez omezení - čechy). Nebo vypustit gumu, díru trochu rozevřít a zakapat vulkanizačním lepidlem a jen na povrch přitlačit měkkou gumu (výdrž cca 1 tisíc km, jízda s velmi lehce ucházející gumou - jordánsko). A nakonec teda sprej proti dírám v pneu a kompresor (vádrž cca 150km, jízda +-80 km/h - německo). Tak asi takhle na ty díry v pneu.
garfielld píše:nevíte někdo kde najdu na netu seznam aut nebo tak něco, který musej mít rezervu a který ne ? ty toyoty do kterejch sem se dovolal mi na to nebyly schopný odpovědět a Toyota Motors Czech už má po pracovní době
PS: proboha jen mi tu nikdo necitujte znění zákona atd.. díky