Schéma elektriky na T Carina
Schéma elektriky na T Carina
Dobrý den, hledáme elektrické schéma k Toyotě Carina, neporadíte?
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma elektriky na T Carina
Taky by mi bodlo..Markéta píše:Dobrý den, hledáme elektrické schéma k Toyotě Carina, neporadíte?
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
---------------------------------------------------------------------------------Markéta píše:a je to podobný? my máme auto, abychom v něm jezdili, a ono teď nejezdí... (ne pro zábavu, abychom ho rozebírali a dávali dohromady, takže nevím, pardon za blbou otázku)Dragon píše:mám kompletní elektriku na avensis/corona serie ST220, AT22, CT220
jo tak to sorry. netuším zda by se z toho dalo něco použít

Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Take jsem shanel a nesehnal. V tom Haynesove servisnim manualu (ktery je tady nekde na foru ke stazeni) schema je, ale ma velke rezervy, pro zakladni orientaci vsak jde pouzit.
Na netu jsem vygooglil jeste dalsi manual od Haynese TENTO, ktery vypada jiz velmi dobre, ale nikde jsem ho nenasel ke stazeni
POkud byste ho nekdo meli, velmi bych ho take uvital.
Na netu jsem vygooglil jeste dalsi manual od Haynese TENTO, ktery vypada jiz velmi dobre, ale nikde jsem ho nenasel ke stazeni

Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
jestli to správně chápu:Skutak píše:Take jsem shanel a nesehnal. V tom Haynesove servisnim manualu (ktery je tady nekde na foru ke stazeni) schema je, ale ma velke rezervy, pro zakladni orientaci vsak jde pouzit.
Na netu jsem vygooglil jeste dalsi manual od Haynese TENTO, ktery vypada jiz velmi dobre, ale nikde jsem ho nenasel ke stazeniPOkud byste ho nekdo meli, velmi bych ho take uvital.
manuál který jsi vygooglil je pro coronu & carimu z roku 1992 tzn, že manuál pro avensis & corounu z roku 1997 je to samé a tzn, že elektrika v carině je stejná jako v avensisu (coroně)
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Noo teoreticky joDragon píše:jestli to správně chápu:Skutak píše:Take jsem shanel a nesehnal. V tom Haynesove servisnim manualu (ktery je tady nekde na foru ke stazeni) schema je, ale ma velke rezervy, pro zakladni orientaci vsak jde pouzit.
Na netu jsem vygooglil jeste dalsi manual od Haynese TENTO, ktery vypada jiz velmi dobre, ale nikde jsem ho nenasel ke stazeniPOkud byste ho nekdo meli, velmi bych ho take uvital.
manuál který jsi vygooglil je pro coronu & carimu z roku 1992 tzn, že manuál pro avensis & corounu z roku 1997 je to samé a tzn, že elektrika v carině je stejná jako v avensisu (coroně)

Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak neco tady - i kdyz tam elektriky moc neni , zkuste jestli to pujde - nesledoval jsem upload
http://uloz.to/2456956/toyota.carina.e. ... manual.pdf
http://uloz.to/2456956/toyota.carina.e. ... manual.pdf
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"