Dotaz ohledne bosst controleru
Dotaz ohledne bosst controleru
chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz ohledne bosst controleru
Nenapsal jsi na jakou supru ...Roberto! píše:chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
Re: Dotaz ohledne bosst controleru
na MK3jkuIdaho píše:Nenapsal jsi na jakou supru ...Roberto! píše:chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ještě pár desítek tisíc na go motoru
pokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
libor12 píše:No ještě pár desítek tisíc na go motorupokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř.

motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbína

hmmm tak na to asi seru jak tak na to koukam ja jsem vedel ze v tom neco budeIdaho píše:libor12 píše:No ještě pár desítek tisíc na go motorupokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř.
Kus libore, nekaž mi ksefty
motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbína

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jakej stav rok, pár fotek, hod mi to do SZ, lidi se mne pořád ptaj na supry..Roberto! píše:hmmm tak na to asi seru jak tak na to koukam ja jsem vedel ze v tom neco budeIdaho píše:libor12 píše:No ještě pár desítek tisíc na go motorupokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř.
Kus libore, nekaž mi ksefty
motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbínakdyztak supra je na prodej kdyby ste o nekom vedeli nebo tak neco....tak dejte vedet
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
naházej ty fotky taky sem, nebo na supraforumIdaho píše:jakej stav rok, pár fotek, hod mi to do SZ, lidi se mne pořád ptaj na supry..Roberto! píše:hmmm tak na to asi seru jak tak na to koukam ja jsem vedel ze v tom neco budeIdaho píše:Kus libore, nekaž mi ksefty
motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbínakdyztak supra je na prodej kdyby ste o nekom vedeli nebo tak neco....tak dejte vedet

Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby