Dotaz ohledne bosst controleru

vše ohledně modelové řady Supra
Odpovědět
Roberto!
Člen Týmu

Dotaz ohledne bosst controleru

Příspěvek od Roberto! »

chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz ohledne bosst controleru

Příspěvek od Idaho »

Roberto! píše:chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
Nenapsal jsi na jakou supru ...
Roberto!
Člen Týmu

Re: Dotaz ohledne bosst controleru

Příspěvek od Roberto! »

Idaho píše:
Roberto! píše:chci na montovat do supru boost contoler a co k tomu potrebuju.... staci jen boost a budik na tlak turba? chtel bych tak max aby to tlacilo 1 bar... diky na info
Nenapsal jsi na jakou supru ...
na MK3jku
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

1bar se nepokousej tlacit, max 0,9 na 1 bar to pojede ale vyjedes na první vyšší kopec a jsi ve fuelcutu :)
Roberto!
Člen Týmu

Příspěvek od Roberto! »

Idaho píše:1bar se nepokousej tlacit, max 0,9 na 1 bar to pojede ale vyjedes na první vyšší kopec a jsi ve fuelcutu :)
ok diky a co potrebuju k tomu jen budik a boost? nebo jeste jeste naky nesmysle...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No ještě pár desítek tisíc na go motoru :) pokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

libor12 píše:No ještě pár desítek tisíc na go motoru :) pokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř. :)
:D Kus libore, nekaž mi ksefty :D

motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbína :)
Roberto!
Člen Týmu

Příspěvek od Roberto! »

Idaho píše:
libor12 píše:No ještě pár desítek tisíc na go motoru :) pokud je ještě původní. Nedělej si iluze že motor který má najeto kolem 200000km vydrží zvýšení tlaku nějak dlouho. Zvlášť když nevíš jak kdo s ním před tebou zacházel. A že se chtěl svézt a nejezdil 40 tomu věř. :)

motor to vydrží pokud je alespon trosku v cajku, přetáhneš hlavu a dodržíš pár bezpečnostích zásad. Spíše ti hooodně brzo klekne turbína :)
hmmm tak na to asi seru jak tak na to koukam ja jsem vedel ze v tom neco bude :D kdyztak supra je na prodej kdyby ste o nekom vedeli nebo tak neco....tak dejte vedet
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Roberto! píše:
Idaho píše:

hmmm tak na to asi seru jak tak na to koukam ja jsem vedel ze v tom neco bude :D kdyztak supra je na prodej kdyby ste o nekom vedeli nebo tak neco....tak dejte vedet
jakej stav rok, pár fotek, hod mi to do SZ, lidi se mne pořád ptaj na supry..
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Idaho píše:
Roberto! píše:
Idaho píše: :D Kus libore, nekaž mi ksefty :D

jakej stav rok, pár fotek, hod mi to do SZ, lidi se mne pořád ptaj na supry..
naházej ty fotky taky sem, nebo na supraforum :-) Bude víc lidí zvědavejch...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Odpovědět

Zpět na „Supra“