občasný špatný tah motoru

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Milan2
Člen Týmu

občasný špatný tah motoru

Příspěvek od Milan2 »

a ještě prosba o radu, moje carina má motor 1,8 v benzínu, ve studením stavu je to bez problému po ohřátí motoru se vyskytne občasný problém, že motor netáhne, objeví se to jen někdy, někdy zase stačí párkrát pošlapat plyn a motor má zase ten správný tah. Neměl někdo podobný problém???? nějaké čidlo???? nevím díky Milan
Ivan.66
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.66 »

Presne takhle se mi projevovala spatna lambda.Nebylo to sice na toyce,ale priznaky byly nachlup stejne.Zkus diagnostiku.
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Milan2
Člen Týmu

Příspěvek od Milan2 »

Jo na diagnostice jsem to měl, ale žádnou cyhbu nenašli pry by museli měnit čidlo po čidle aby se to zjistilo, ale nevim jestli ta giagnostika byla OK. Páč mi řikali ten chlapík že se ty chyby nějak vyblikávaj nebo co já vím vůbec tomu nerozumím. Ale máš pravdu o lambde mi už někdo taky řikal, tak jstli to mám risknout???? kolik taková sranda stojí??

díky M.
THe_KbK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THe_KbK »

Neriskoval bych tu lambdu. Japonci jsou úchylní na podtlaky, může být zasranej ventil zpětného vedení spalin, vypadlá hadička nebo tak něco v těch podtlakách. Taky jsme měli tene to rpoblém na carině a bylo to zaslepenným ventilem. Mělo to stejné příznaky jako máš ty.
Lambdu bych nezkoušel je docela drahá.
Chtělo by to na diagnostiku, máš pravdu že se to vyblikává. Na to máš konektor kterej připojíš a na palubovce ti začne blikat kontrolka turba a žhavvení která udává číslo kódu.
Odpovědět

Zpět na „Carina“