Yaris Verso D4D - těsnění pod hlavou

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
adam.obrusnik
Člen Týmu

Yaris Verso D4D - těsnění pod hlavou

Příspěvek od adam.obrusnik »

Ahoj,

mám Yarise Verso s dieslem D4D. Najeto mám cca 150 000 a už po druhé jsem v servisu se stejným problémem, a totiž že se "propálilo" těsnění pod hlavou válců, takže výfukové plyny jdou rovnou do chladici soustavy, vytlačují chladící kapalinu do expanzky a motor se pochopitelně přehřívá. Tentokrát byla poškozena i hlava, musela se vyvařit a srovnat.

Proto jsem se chtěl zeptat, jestli někdo má u D4D motorů podobnou zkušenost. Předtím se to stalo tak po 100 000 km zhruba před rokem a půl.

Co si o tom myslíte? Mohli to před tím rokem a půl opravit blbě (autorizovaný servis nesrovnal hlavu)? Nebo je to konstrukční vada D4D motorů, třeba způsobená tím větším tlakem?

Díky za odpovědi a omlouvám se jestli to tady už někde je, fakt jsem hledal

Adam
Naposledy upravil(a) adam.obrusnik dne úte 28.04.2009, 20:20, celkem upraveno 3 x.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jenom poznamenam ze takhle jak jsi to napsal v nadpisu vypada jak kdyby jsi psal o klimatizaci a pritom pises o " tesneni pod hlavou", tak jsem se Ti to dovolil prepsat
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
adam.obrusnik
Člen Týmu

Pavo.B. píše:jenom poznamenam ze takhle jak jsi to napsal v nadpisu vypada jak kdyby jsi psal o klimatizaci a pritom pises o " tesneni pod hlavou", tak jsem se Ti to dovolil prepsat
díky, stejně jsem to celý ještě poupravoval aby to bylo jasnější
atom
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Yaris Verso D4D - těsnění pod hlavou

Příspěvek od atom »

čau mě to podfouklo při 160000km ted mám najeto 185000km a zatím vše ok prý je to nějaká vada od výroby co mi řekli opravované to bylo Trend car Olomouc.
adam.obrusnik
Člen Týmu

Re: Yaris Verso D4D - těsnění pod hlavou

atom píše:čau mě to podfouklo při 160000km ted mám najeto 185000km a zatím vše ok prý je to nějaká vada od výroby co mi řekli opravované to bylo Trend car Olomouc.
díky za info :-)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“