Zabezpecovaci mechanizmus

vše ohledně modelové řady Yaris
Marek
Člen Týmu

Zabezpecovaci mechanizmus

Příspěvek od Marek »

Ahoj, mate okrem imobilizera nejake dalsie zabezpecenie? Co by ste odporucili? Kupujem Yarisa :D a budem ho parkovat pred panelakom, preto aspon nieco na odstrasenie amaterov by sa hodilo, myslim :?
romanca
Člen Týmu

mam defendlock

Příspěvek od romanca »

to som riesil aj ja a ked som sa pytal v servise tak mi povedali, ze toyota neodporuca construkct ale defendlock a tak som ho tam dal. je to fakt len na tych amaterov ale kto by uz kradol yaris s defendlockom, ked vedla na ulici je dalsi bez neho :). ale kto by uz len kradol yaris...
Yaris WRC
Řidič

Re: mam defendlock

Příspěvek od Yaris WRC »

jo ja mam tiez defend lock vseobecne sa toyoty nekradnu ale vynimka potvrdzuje pravidlo lebo u nas ukradli uz druhy novy avensis za tyzden :mad:
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Asi nejlepsi pro amatery je vypiskovani VINu do oken....to odstrasi takovy ty idioty...anebo na starym aute sem myval paku na pedaly....taky dobry...stoji to cca 2500kc....
terrence
Člen Týmu

otazka

Příspěvek od terrence »

TOm píše:Asi nejlepsi pro amatery je vypiskovani VINu do oken....to odstrasi takovy ty idioty...anebo na starym aute sem myval paku na pedaly....taky dobry...stoji to cca 2500kc....
Prosim Ta, co to znamena to vypieskovanie VINu do okien? A kolko to stoji?
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Obrázek

Tady to mas popsany:

http://www.cebia.cz/Default.asp?pageid=350

:lol:

Akorat nevim jak se to dela u vas na Slovensku.... :roll:
Marek
Člen Týmu

Příspěvek od Marek »

Nasiel som na webe, ze VIN kod sa na okna aj lepta. Objednas si sadu a urobis si to sam :wink: Na SK napr. http://www.vin.sk.
terrence
Člen Týmu

dakujem

Příspěvek od terrence »

Marek, Tom...diky. Aj my sme rozmyslali nad mech. zabezpecenim, ale toto pieskovanie sa mi pozdava najviac.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Marek píše:Nasiel som na webe, ze VIN kod sa na okna aj lepta. Objednas si sadu a urobis si to sam :wink: Na SK napr. http://www.vin.sk.
nezlob se na mne, ale je trochu blbost kupovat si sadu a urobit si sam za 2000 korun, kdyz ti to oni udelaji na pockani za cca tusim 900...
Komanche

Příspěvek od Komanche »

jinak idealni je nejaka kombinace, ja pouzivam teda paku na volant, kera odradi jenom uplnyho debila, ale proti tem to prave je... kamos mi ted venoval paku co spoji volant s plynem, ta by mohla i neco vydrzet :)
jinak vypiskovany okna a defend a je to celkem ok... a jinak tajnej vypinac je jeste fajn... :)
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Komanche píše:
Marek píše:Nasiel som na webe, ze VIN kod sa na okna aj lepta. Objednas si sadu a urobis si to sam :wink: Na SK napr. http://www.vin.sk.
nezlob se na mne, ale je trochu blbost kupovat si sadu a urobit si sam za 2000 korun, kdyz ti to oni udelaji na pockani za cca tusim 900...
Hele nejlepsi je to jak sem to mel ja na bejvalim aute....

Zaplatil sem 1500kc, udelali mi to v jedne firme...pry je lepsi piskovani nez leptani!!!!!Projdi si internet....a navic za tech 1500kc te zapisou na 10let do databaze, kdyz ti auto cmajznou tak ti ho podle VINu treba najdou....kdezto kdyz si to objednas a vyleptas sam...tak nejsi v zadne databazi a je ti to celkem k nicemu :wink:
dada
Člen Týmu

ale no tak

Příspěvek od dada »

vyleptáš si to a pošleš kartu kde ti to zaregistrují, akorát cebie to chce pískovaný a ta druhá firma leptaný
Marek
Člen Týmu

Příspěvek od Marek »

VIN na sklach je fajn (jedno ako a za co), ale ukradnutiu nezabrani. Urcite to chce aj nieco mechanicke, najlepsie vlastna vyroba. Nemate skusenosti? Uvazujem, ze si niekde zozeniem papucu, ta sa mi zda najspolahlivejsia :D
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

aj tak by som chcel vidiet toho debila ktory by kradol yaris
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Marek píše:VIN na sklach je fajn (jedno ako a za co), ale ukradnutiu nezabrani. Urcite to chce aj nieco mechanicke, najlepsie vlastna vyroba. Nemate skusenosti? Uvazujem, ze si niekde zozeniem papucu, ta sa mi zda najspolahlivejsia :D
jojo jenze pokazdy davat na auto papucu...to je dost na pi*u :?
Odpovědět

Zpět na „Yaris“