Zasa Allianz je a aj(skoro)vždy bola najdrahšia poisťovňa...Divím sa ludom,ktorí tam ešte sú. napr. kolegovi raz rozbil nakladák ,nárazník. Samozrejme zavolali policajtov a cez hav.poist.Allianz to dal opraviť v servise a to tak,že konkrétne v Allianzi mu povedali,do ktorého servisu má to dať opraviť,že s tým servisom maju part.zmluvu a automaticky teda nemusí nič platiť. No,stalo sa...po x dňoch si prišiel po auto a servisant mu povedal,že mu auto vydajú len po uhradení celej opravy (cca 15.tis.).Samozrejme,že uhradiť to nemienil,lebo ho poslal práve k nim opraviť allianz ,ktorý má nejakú zmluvu s dotyčným servisom. Potvrdil to sice servisant,ale vraj majú s poisťovňou "problémy" s uhrádzaním opráv v rámci hav.poistky.Takže ak chcel mať auto,musel zaplatiť. Faktúru dal preplatiť v Allianzi a oni mu povedali,že do 3 mesiacov (majú na to taký limit) mu pošlu peniaze na účet.
Dodržali slub,ale s tým rozdielom,že mu to poslali po 3 mesiacoch a aj to niekolko krát cez kamaráta to súril...Takže asi tak...
Nechcem týmto zhadzovať Allianz,ale je to len obyčajná skúsenosť ich niektorích klientov.Ja mám s nimi (po menšej nehode s fordom) tiež svoje skúsenosti a vtedy som si povedal:..ešteže som poistený inde