Dále ale hovoří §2 té samé vyhlášky o možném dodatečném schvalování rozdílných technických parametrů vzhledem k typu a druhu vozidla. Takže já na mém Peugeotu měl originál schválené žluté H4

si mu měl do ruky vrazit páčidlo a poslat ho tamKenny píše:no ono to nekolikrat v poho proslo pak jeden dulezitej asi nemel splnenou normu pokutsem dal bez jakekoliv barvy 90/100 no a uz se nebojim
to se mi kdysi i stalo ze si se mnou zacal jeden vykladat ze mel sieru v tuningu a ja nevim co no nakonec sme tam stali pul hodky-
ja rikam ze ste jen lidi kteri delaji svou praci ale nekteri to moc zerou
![]()
Nejvetsi pr.. byla kdyz mi nedavno do service dojel policajt a chtel dole v dedine otevrit zamkle auto... sem nejak prvne nevedel jestli to mysli vyzne nebo me zkousi.
to je naštěstí odemě stejně daleko jako Dubí u TeplicLaBuS píše:Ivančice u Brna
a jéje dnes máš zase noční že?LaBuS píše:4 Kenny
... ber to jako pochvalu, považoval tě za odborníkaNevim proč by každej polda měl umět otevírat auta
. Třeba chtěl jen někomu pomoct, tak mu z vlastní iniciativy odjel sehnat odborníka a pro fůru lidí to hned znamenalo "největší prdel"
Mám bratránka klempíru lakýru, což pro mě obecně znamená automechanik a taky se mu nesměju, když si ke mě přijede nechat zapojit hudbu do auta , a to že tě někdo buzeruje za něco co je protiprávní, není zas až takové buzerování. Kdo jinej by to měl dělat. Kdyby tě kůli tomu vyrazili z technický, tak bys třeba ani nemrknul, protože víš že to tam nepatří a holt jsi měl smůlu, že na to přišli. Ale pokaždé, když někoho za něco "takového" kárá četník, tak hned buzeruje. Nejprve si všichni zameťme před vlastním prahem, než začneme někoho nazývat "dulezitej asi nemel splnenou normu pokut" Trocha objektivity by neškodila
![]()
a propóó jestli jezdíš autem jehož fotku máš v profilu:D:D tak holt musíš počítat s tím, že mají důvod sebrat Ti i očkovák
![]()
protože barva světel, by byla asi tím posledním, čeho bych si všiml
... doufám, že to nebereš jako urážku, já jsem zvyklý být neustále v oponenci
4 lizzard
... soukromý barák![]()
no právě jádro věci je u toho zákona kterej vymyslel nějakej absolutní dementLaBuS píše:4 lizzard
toto téma jsme diskutovali již mnohokrát, proto NoCommentznáš můj názor, je jiný než Tvůj
(mám samozřejmě na mysli právní stránku věci a né léčení komplexů zakoplexovanýho debila, ať je oblečen třeba v uniformě)
4 Kenny
tak hoď nějaký fotky ať se pokocháme, případně ať ti třeba zavedu notýsek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na nás už má zvláštní kartotéku a sekretářkufildis píše:A zas jeden bude ve frontě na notýsek![]()
Kam si chudák LaBuS bude všechny ty notýsky dávat, aby to měl přehledný![]()