Dneska jsme jako jeli uložit popel tety... děda ještě čeká... člověk si to dá pěkně dvakrát, ne nemůže to bejt jednou... Twin cam...
Jako člověk by neřek kolik ten popel váží, ale jako dost... čekal sem míň, ale táhnul to brácha

No tak ze mě bude popelu míň... já sem furt hubenej, i když v poslední době 36 let, nebo nervama nevim čim sem měl pocit že se nějak nafukuju... byl to hnusnej pocit... ale vim kdysi ze srazu lidí z gymplu, že se nafoukli skoro všichni... až sem se některým musel smát

tak sem si řek a to hovno

já ne! Dieta... 2 dny a pěkně se to srovnalo... to já radši nežeru, než abych se přežíral a pak jakoby sprortoval, stačí sporťák

celica

Ta je taky pěkně štíhlá, ty tlustší se mi nelíbily... GT4...
Pěkný vedro bylo... na Vinohradech máme 1 hrob a něco nevim jak se to jmenuje taková divná vitrýna... hrob tam má děda, má tam místa jako mega, privátek

a ve vytríně/ výklenku jsou jeho rodiče... byly, tak jsme tam přišli... že tam dáme tetku... oleeee ty pavučiny, brutální, a táta babičky nooo se nějak rozpadnul... ta urna byla z 1/2 vypopelená, asi chtěl Adolf ven

No blbej pohled... prostě koroze no jako u aut... jo dřív nebyly plastový. Tak to borci vysmejčili, Adolfa převezli a dostal novou luxusní urnu

business... a šup tam tetku...
Ne ty 2 borci co tam dělaj jsou v pohodě... až mi bylo toho jednoho líto v 28 celsia v kvádru... se zpotil jako já při zkoušce na vejšce, nebo na maturitě... košile by stačila

Ale je to dobrej business... dostaneš kromě platu mnohem víc... tady vám můžu doporučit kameníka, tady tohle, tamto... wow

Už chybí jen aby měl u sebe terminál na karty

No ale jo je to zajímavá práce, člověk dostane víc navíc než takovej recepční v hotelu... no to sem si jistej

Zajímavý... byl to profesionál to jo...
Pak jsme tak přemejšleli, nooo proč tu máme vlastně 2 místa, když to může bejt všechno na 1 místě? A tu vytrínu zrušit... noooo

Tak příští rok... logiku by to i mělo
A jak jsme tak čekali až se Adolf "přesype" tak sem tam viděl ale fakt zajímavý hroby, některý jsou mistrovský dílo... někdo tam měl např. jen podpis vyrytej v kameni... oleeee jako kdo tohle dělal? To nechápu... žádný jméno, a podpis nešel přečíst, ale teda originální

To nechápu... ale vlastně to i chápu... prostě tam nechtěl mít jméno, protože to nikoho nezajímá, ale ten podpis je skvělej.
A pak asi 4 velký hrobky s kovovýma krytama a zámkama? beze jmen.... to už bylo psycho...
4 obrovský krypty... no name... ale vypadalo to jako že tam jsou upíři, zavřený a ty zámky tam byly aby v noci neutekli... jakoooo vidět to v noci, uteču...

Dobrej horor by se tam dal nafilmovat, jak by to bušilo a chtělo to něco vylézt....

hustý.... táta řikal že to jsou asi nějaký hromadný hroby.... neeeeee

Hromadná upíří familie.... nebo nějaký povražděný hromadný oběti... ješššš

Ale faktem je že kdyby se člověk nudil, a zrovna někoho neukládal, tak některý ty designy můžou bejt dost inspirující... jak starý, tak nový... jsou zajímavý... až umělecký díla... Brácha řikal u jednoho, tam socha... ale hustá ty vole assasin creed... je tu

No jo no to je hustý

Zároveň si ale myslim že ta velikonoční tématika je prostě totální kýč... a je to hnusný, ty plastový vajíčka... co to je???? žlutý kuřátka... no to snad ne...
To já bych si dal tu drsnou kryptu... se zámkama... ta mě inspirovala... a bylo by tam napsáno jen: "Tady nikdo nikdy nebyl, neni a nebude, mam to kurfa předplacený "jsem totiž úplně jinde"...

"Ale sem rád že si to co čtete budete pamatovat... až do konce života" B-)
Je to jakoby taková soutěž kdo má nej design, a nebo když na design kašleš... nej hlášku.... je to zajímavý. No nej design maj totiž ty nejděsivější kobky...

jsou psycho. Až tak psycho že vlastně nevíš jestli jsou volný

ty pozemky... na to se podle mě nikdo neptá, protože jsou psycho

No celkem mě to zaujalo...
Já se loučim vždycky soukromě... a tohle je jen taková blbost... takže to neberu vážně, i když jo slzy vzniknou... tam nebo pozdějc... ale pojal bych to prostě komicky a drsně. Čí to je kobka? by se lidi ptali... ale nikoho

Takovýho vtipálka.... A on něco udělal? že tam jsou ty zámky... ty vole i řetězy bych si tam nechal dát

no ne.... nic... jen to byl vtipálek

A měl rád soukromí---

No já budu náročnej nebožtík

+ ještě bych si tam nechal dát falešnej QR code... a tam bude jen odkaz na 20euro send me money

jestli chceš vědět víc... pak se to přepne jinam a bude to chtít ještě 10 euro

strategicky... a až pak se dozvíš všechno... zakryptovaný

ale kryptoměnu nebudu přijímat... to ne

Ale třískat z lidí prachy i po smrti, tak to by mě bavilo

turisti by to zacvakali...

kobka co si na sebe vydělá... a nejen na sebe... no něco to stojí že...

No a ty co bych vojebal posmrtně, tak by se ty love investovaly do okolních hrobů... jak romantické

muj by musel vypadat ale drsně... jinak by nevydělával...

Je to nemovitost, a na tý se musí vydělávat...

Podle mě to jde, i když to neni tvoje nemovitost... ale je jakoby pronajatá... noooo já bych jí koupil

celou

no problemo

kolik může stát takovej sarkofág... brutální... jestli to vůbec jde

Oni rádi jen pronajímaj že..... Ale fascinuje mě ta možnost obírat turisty o prachy jako mrtvej, živý... soud má pak asi problém

Nooo jo srandičky... ale kdyby nebyly srandičky, asi bych se zbláznil...
+ na celice sem poprvý použil WD40, vrzaly oboje dveře... oukej

WD40 sem použil i na dveře od bytu kdysi oukej

Vrzalo to vtipně jako chaloupka baby jagy... u celicy to vrzalo jen při dovírání... good WD40 + kdysi sem si všim po 2 letech že to promazávali i v serisu subaru... XV... ty panty... okej

sice něčim jiným, ale je to veměs to samý.