No neviem, autu z 50tych rokov prejazd Tatrovkou po kapote neublíži? Alebo elektromobilu? Ja myslím že aj hej.
Ale k veci. Ja som si vždy myslel, že pri hybridoch elektromotor pomáha spaľovaciemu motoru. V takom prípade by mala byť teoreticky vždy nižšia spotreba ako len pri full fuel aute. Aj keď sú fakt len krátke trasy. Či pri povedzme -15stupňoch elektromotor a baterky auto vôbec nevyužíva? Pracuje len v spaľovací motor?
Kocúr píše:......Ja si za luxus priplatím rád, nechcem ho zadarmo. Ale zas kupovať elektrické auto keď nemám garáž a bývam v paneláku považujem za nezmysel, aj bez ohľadu na jeho cenu možno 2x vyššiu ako štandardné auto so spaľovákom.
Já luxus tankových průzorů jak předvedli u C-HR nechci, i kdyby to bylo kdovíjak bezpečnější. To co vypouští do světa nyní (i ostatní výrobci) je hnus velebnosti
Kocúr píše:......Ja si za luxus priplatím rád, nechcem ho zadarmo. Ale zas kupovať elektrické auto keď nemám garáž a bývam v paneláku považujem za nezmysel, aj bez ohľadu na jeho cenu možno 2x vyššiu ako štandardné auto so spaľovákom.
Já luxus tankových průzorů jak předvedli u C-HR nechci, i kdyby to bylo kdovíjak bezpečnější. To co vypouští do světa nyní (i ostatní výrobci) je hnus velebnosti
Tiež názor.
Mne osobne sa CHRko páči. Ale tiež si myslím, že osoby sediace na zadných sedadlách nižšieho vzrastu - hlavne decká - tak im by sa dlhšie trasy páčiť nemuseli, práve pre obmedzený výhľad do exteriéru.
Ale pozrite ako nečakane skvele sa predáva Juke. A ten má veľmi podobnú stavbu. Proti chuti žiaden dišputát.
Tak k aurisu sa mi je ťažko vyjadriť, mňa vo všeobecnosti hatchbacky a kombi nechávajú chladným. Povedzme také bmw3,5 je vyslovene hriech kúpiť vo verzii kombi. Sedany sú naj, potom také tie SUV či crossovery. Vec vkusu. CHR je síce trochu dizajnovo preplácané, napriek tomu sám sa divím ale dáva mi zmysel a páči sa mi. Juke povedzme nie, pritom má hodne podobný výzor. Rozdiely sú v detailoch, robia veľa. Alebo nový civic. Nemôžem si pomôcť, napriek dôvere v techniku hondy, jej dizajn je pre mňa hodne za čiarou. Ale možno len potrebujem čas aby na mne pracoval.
farnell píše:A čo konkrétne sa ti na chr nepáči? Veď ak nevidíš tak si daj podsedak.
Mám alergii na tankové průzory, různé vybouleniny jak po testosteronech, blbě se za tím jede z hlediska průhledu a v tom taky žádná hitparáda. Mám radši čistější linie a chr je jaksi takový nahrbený, teď když avik končí bych nejspíš volil corollu.
Priznám sa, že som v ňom nesedel. CHR ma oslovilo hlavne z dizajnovej stránky. Mne sa práve ten "neobvyklý" vzhľad páči.
Ty si v ňom sedel, alebo posudzujes tiež iba zo vzhľadu?
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021 "Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Ahoj. Vezl jsem vzadu vnučky, 7 a 5 roků, 300 km a schválně jsem se vyptával jak se jim sedí a jaký mají výhled a byly spokojené. Nezapomeňte že mají sedačku a podsedák, takže sedí výše a výhled měli slušný. I na tu kliku v pohodě dosáhly a samy si otevřely. Takže neviděl bych to jako nějaký velký problém. Horší bylo že mi u Aurise botami okopávaly přední sedačky, tak jsem na C-HRku natáhl černá trička, ty se vypraly a sedačky jsou neposkvrněné.
TOYOTA Auris 1,4 D-4D SOL LIGHT BLUE MICA,
C-HR ACTIVE 1,2 turbo NEBULA BLUE
Akurát som pred pár minútami šiel vedľa CHR hybrid.
Sexi auto šoférovala sexi slečna.
To auto musel navrhnúť samotný Boh.
Neviem o žiadnom aute, ktoré by mi momentálne tak učarovalo.
farnell píše:Akurát som pred pár minútami šiel vedľa CHR hybrid.
Je fakt, že nám s manželkou se zalíbilo už loni na podzim, když jsme na netu viděli první zveřejněné fotky. Ještě nebyla napsaná jediná recenze, nebyl jediný test a my o tom autě nevěděli parakticky vůbec nic - jenom nás prostě nadchlo a ohromilo svým vzhledem. A přestože jsme v té době vůbec neuvažovali o tom, že bychom naší i30ku vyměnili (měli jsme jí teprve dva roky), tak jsme se okamžitě rozhodli, že jakmile to jenom trochu půjde, tak si C-HRko koupíme. Naštěstí to vyšlo relativně brzy a už přes měsíc nám ZATÍM celkem dobře slouží...
farnell píše:Akurát som pred pár minútami šiel vedľa CHR hybrid.
divne, keby si napisal, ze tu sexi slecnu navrhol sam BOH, tak tomu rozumiem.
...no ale kazdy mame najeku uchylku .
Boh ju nestvoril to ta mohli už na základnej škole naučiť.
Peknú ženu vie splodiť aj analfabet.
A aj Michelangelovu ruku "viedol Boh".
Na pekné auto treba dar od Boha...