Artie píše:No a páč Radus je Radůz (bez Mahuleny =/), Celerak je Tuřín, tak na petisse zůstal nový nick Rudá Sonja enjoy
BTW jeslti půjčíč Celdu slečně, tak může být Sonja ona... ;D Nějak si to vyfackujte =D
Proč Rudá Sonja, to se mě teda vůůůůůůbec nelíbí a navíc mám ještě jednu přezdívku, ale nebudu ji tady zveřejňovat
BTW půjčování slečně se zatím řešit nebude.
petiss2.0Gti píše:Proč Rudá Sonja, to se mě teda vůůůůůůbec nelíbí a navíc mám ještě jednu přezdívku, ale nebudu ji tady zveřejňovat
BTW půjčování slečně se zatím řešit nebude.
Mno, já nevím, jestli Tuřín, nebo Radůz (bez Mahuleny) se jim líbí víc =))) a tu druhou jsem myslim zaslechla =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Rudá trojka každopádně něco vymyslí o tom sem přesvědčenej
Já začnu v pátek makat na autě abych ho dostal do nějakýho rozumnyho stavu.. sundám i ty nálepky a udělám z něho ultranenápadný auto
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
RaW007 píše:Rudá trojka každopádně něco vymyslí o tom sem přesvědčenej
Já začnu v pátek makat na autě abych ho dostal do nějakýho rozumnyho stavu.. sundám i ty nálepky a udělám z něho ultranenápadný auto
je fakt ze ted je ultranapadne...kdo ti co nakukal? nebo se ti to prestalo libit?
RaW007 píše:Rudá trojka každopádně něco vymyslí o tom sem přesvědčenej
je fakt ze ted je ultranapadne...kdo ti co nakukal? nebo se ti to prestalo libit?
No nakukali mu strážci pořádku v sobotu bodíky a pokutu když jel za náma na srázek. Tak aby nebyl tak naštvanej tak jsme jeli za ním, protože od těch čertů dostal "domácí vězení". Byl strašně rád a říkal, že jsme mu tím hodně zvedli náladu tak byli všichni účastníci rádi, že jsme ho tak kolektivně potěšili