Jakub Krčma píše:Jimmi: Vtipný.
"Jeden člověk"

zde v roce 2006 psal, že (s laděnou Suprou nebo něčím takovým) dal Věšín - Příbram za 5:37
ano Jakube a nemám duvod to zamlčovat, byl jsem mladej, blbej a jezdil jsem sám, a hlavně - a to byl duvod mého přízpevku a tvé kritiky - nekasal jsem se ( a dodnes se svými najetými cca 70-90tis km ročně si o sobě nedovolím říci ) jak jsem dobrej a bezpečnej řidič.
( poznámka k tem rychlostem - rovinka mezi lázskými zatáčkami - před druhou jsme brzdil z konce tacha ( tzn přes 280km/h ).
Ano přiznám se byl jsem v té dobe mladej a blbej, na druhou stranu mne ty auta tak vyškolili, že v současné době málokdy překročím byt jen polovinu rychlostí jakou jsem dříve jezdíval a připadal si jako king.
EDIT. Jakube, nektritizuji tvuj styl jízdy, jezdi si jak chceš, dokud se nestřetneš na silnici se mnou nebo mou rodinou, případně je jinak neohrozíš ( a je mi jedno, že to v tvých očích budeš "mít vše pevne v ruce a že nabourali když ti chteli uhnout je jen jejich problém protože reagovali neadekvátně a ty bys to stejně vybral ".) Nikdy nevíš kdo je ten kdo jede proti tobe, proto když jede jakkoliv nebezpečne lidi vetšinou nejak zareagují protože nečekají že ten co jede proti nim to vybere.. ( i když jednoho takovýho vola, co do poslední chvíle čekal že auto co vybočilo proti nemu ze svého pruhu se do ne vrátí, jsem přímo v rožmitále tahal z auta..)
Jediné co kritizuji, je tvuj pohled na sebe jako "dobrého řidiče" - nejsi zrovna človek co by oplíval sebekritikou