Lovosice nemam tak dalekoemkádvojka píše:Jedině podle adresy v TP .Je z Lovosic,ale pochybuju ... Bylo to přibližně před 8 lety. Ty na to hodně pospícháš?

Záleží za kolik bys je nechal ,zda by šel dohnat "papírovej" majitel a jak bude ochotnej...
Lovosice nemam tak dalekoemkádvojka píše:Jedině podle adresy v TP .Je z Lovosic,ale pochybuju ... Bylo to přibližně před 8 lety. Ty na to hodně pospícháš?
Na veter. to nejde... Nemam orig. dokladyemkádvojka píše:a ta tvoje červená je tedy bez dokladů? Nebylo by lepší to dát na ty
veteránský p.? Někdo tady z fora o tom psal.
Ten svůj Tp bych mohl dát levně... případně za protislužbu![]()
Ale mám ještš nějaké kontakty na majitele (prodejce) mkII z dob kdy sem se jim věnoval.
Jinak jsem vlastnil tu šedivou před coronerem.
nebo jinej kontakt...Toro píše:Na veter. to nejde... Nemam orig. dokladyemkádvojka píše:a ta tvoje červená je tedy bez dokladů? Nebylo by lepší to dát na ty
veteránský p.? Někdo tady z fora o tom psal.
Ten svůj Tp bych mohl dát levně... případně za protislužbu![]()
Ale mám ještš nějaké kontakty na majitele (prodejce) mkII z dob kdy sem se jim věnoval.
Jinak jsem vlastnil tu šedivou před coronerem.(ze země původu)... A ještě nějaké drobnosti co jsou potřeba
Nedávno jsem to řešil s jednim policejnim technikem (teda bejvalým...)
![]()
Mam zájem o něPísneš mi na sebe tel.?
AhaTakže zkušenosti s nima jsou
emkádvojka píše:Potřebuješ je nutně teď? Nyní nemám moc čas,asi tak za 14dni to bude Ok. To snad vydržíšPotřeboval bych něco drobného udělat na autě
Předpokládám, že se vyznáš. Za drobnou pomoc bych přenechal papíry...
To mě jen tak napadlo , stejně nevim co za ně ...
Jj vydržímemkádvojka píše:emkádvojka píše:Potřebuješ je nutně teď? Nyní nemám moc čas,asi tak za 14dni to bude Ok. To snad vydržíšPotřeboval bych něco drobného udělat na autě
Předpokládám, že se vyznáš. Za drobnou pomoc bych přenechal papíry...
To mě jen tak napadlo , stejně nevim co za ně ...
tak alespoň to .-) Ten otec bude vědět kde má syna... Ta Teplická co je v tom TP je nějaká chaotická... A cca za tejden jedu do LTemkádvojka píše:Nic jiného nemám.Pouze adresu (místo) odkud jsem odvážel Supru
A tam bydlí jeho táta.Právě od něj se ji měl. (LOvosice)
Majitel (syn) s tím jsem vůbec nejednal.Ten je uveden V TP a bydlí jinde
kde to je?emkádvojka píše:Odkaz: http://www.ukazto.com/?img=4313651~DSC00004_edited.jpg