Tak jsem se k vám přidal
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cau pepino - hele potreboval bych poradit jak mam pridelat ty prahy mam tam taky navarit ten plech a prisroubovat to do nej nebo jak si to vyresil ty z teh fotek to moc videt neni dik a me se:
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tady je par mejch fotek zatim nic moc jsem ve fazi pracovnim

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to musim stihnout, kdyby me nezdrzovala ta posrana skola tak uz to mam
zadny veliky odstrojeni to neni stacil by me celej den nato abych byl zase ready

zadny veliky odstrojeni to neni stacil by me celej den nato abych byl zase ready

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj dik za upozorneni ale uz to mam a vyslo to dobre pri plnym otevreni tam mam jeste 2cm
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
tak už je to hotovo , teda ono to stejně nebude nikdy , ale to co jsem teďka chtěl je a to mi zatim stačí http://pepamoto.rajce.idnes.cz/MR2_nova/

Konečně mám auto s motorem uprostřed
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co naplat kdo umi tak umi. ta stribrna ttomu pproste sedi,ale dal bych cerno-chromovy kola
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
to je recht-je škoda těch leštěnejch kol na stříbrným autě, páč tam tolik nevyniknou jako na černým nebo červeným...
, na tohle by se mi hodila varianta stejnejch kol-černejch s leštěným límcem, ale jinak pjekná práce-helec doufám že do toho průhlednýho plastu nad motorem budeš ještě dělat nějaký díry?by se mi taky líbilo 

- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jako prace je to moc hezka co jsi udelal, ale kdyz se podivam na ten predni naraznik, tak si rikam, jak s tim chces alespon trosku jezdit, protoze kdyz se podivas na ten kus od predni napravy az na spicku narazniku, tak budes mit hodne veliky problem tam, kde bude mensi zlom nedej boze az pojedes nekde kudlu a v zatacce se ti to zhoupne, tak se ti to cely rozleti na malicky kousky.. kazdopadne stribrna barva je hezka, ja sem byl vzdy zastance cerny, ale takhle kdyz to vidim, tak se mi to libi.. a nesouhlasim s nazorem, ze se ty chrom kola nehodi, naopak se ty chrom kola k tej stribrnej hodi vic, protoze na cernym aute chromovy kola to je jako pest na oko... 

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
to Jakuza-někdo má rád kontrasty, někdo když to splívá-mě se teda rozhodně víc líběj chromovaný kola na černým nebo červeným autě-prostě ať to je vidět, nejvíc se mi nelíběj čistě černý kola na čistě černým autě-ale to už je na vkusu každého soudruha-neříkám že na tom ty kola nejsou hezký, jen že na jiný barvě auta by vynikly víc a to je u chromovanejch kol většinou záměr
Děkuju za pochvaly , já jsem právě nechtěl aby ta kola moc řvala , k tý sříbrný je to takový decentní , a hlavně MNĚ se to líbí ,
Samozřejmě každý má trušku jiný vkus a líbí se mu něco jiného a to je právě dobře , vemte si že by jezdil jenom jeden typ a druh aut
to si neumim ani představit .
Jinak už stím jezdím a všechno v pořádku v zatáčkách to nic nedělá a jenom se bojím těch debilních zpomalovacích retardérů , těch asvaltových dlouhých . tam by mohl být trošku problém , ale už jsem jedno autí takhle udělané měl a šlo to .

Samozřejmě každý má trušku jiný vkus a líbí se mu něco jiného a to je právě dobře , vemte si že by jezdil jenom jeden typ a druh aut

Jinak už stím jezdím a všechno v pořádku v zatáčkách to nic nedělá a jenom se bojím těch debilních zpomalovacích retardérů , těch asvaltových dlouhých . tam by mohl být trošku problém , ale už jsem jedno autí takhle udělané měl a šlo to .
Konečně mám auto s motorem uprostřed