1.)Honda Civic 1,6VTi
2.)Toyota Celica 1,8 a Honda Civic 1,6SOHC
Někdo říká,že jedou Celda 1,8 a Civic 1,6SOHC úplně stejně,někdo že to nebo to jede líp..tak zatim nevym...u celdy vyhrává interiér a bezrámový okna

A jaký jsou jízdní vlastnosti??kolik s tim tak jezdíš?jak někdo psal-asi bych nechtěl mít sportovně vypadající auto a aby mě předjížděly tuctový auta...vážně je motor u 1,8 línej(NEporovnávej to s 2,0GTi)jak se zdá motor tobě??TORUS píše:Já mám osobně čeldu 1.8 6G a nikdy bych to neměnil za smrdutého civikaale u mě je to emocionální záležitost tak moc neporadím...ale když čeldu postavíš vedle civika s 16,17tkama liťáčkama tak si civik ani nečuchne na to vem jed
Ronin píše:A jaký jsou jízdní vlastnosti??kolik s tim tak jezdíš?jak někdo psal-asi bych nechtěl mít sportovně vypadající auto a aby mě předjížděly tuctový auta...vážně je motor u 1,8 línej(NEporovnávej to s 2,0GTi)jak se zdá motor tobě??TORUS píše:Já mám osobně čeldu 1.8 6G a nikdy bych to neměnil za smrdutého civikaale u mě je to emocionální záležitost tak moc neporadím...ale když čeldu postavíš vedle civika s 16,17tkama liťáčkama tak si civik ani nečuchne na to vem jed
sorry že ti do toho skočim a "navezu" se zrovna do tebe(on tohle píše kde kdo), ale lidi nevim co vždycky řešíte že ste jeli třeba 200, ale ve 4lidech, a že když pojedete sami tak to pojede víc, leda prd.. ! jen to rychlejc dosáhne na tu rychlost, hmotnost nemá vliv na maximální rychlost! (ok má, ale tak mizivou, že to je zanedbatelný, tak leda Š120 to opravdu pozná).TORUS píše:No mě se zdá celkem v pohodě..jel sem s tím max po D1čce 198..ve 3ech 5tka 6tisic otáček tak si myslím že by pustila ještě víc kdybych jel sám a....
MR2 je 1.8cka, ale jen v posledni generaci, ktera bude nejspis nad tve financni moznosti (>250 tis. ve slusnem stavu, po r.v. 2003 tak >270 tis.). Predchozi generace je ale ve stejnych cenovych relacich, ktere hledas. Je to sice dvoulitr, rocni pojistka vychazi asi o dva litry a nejake drobne draz, ale myslim, ze by to za to stalo. Jak uz podotknul gabko24, tak pri rozlozeni povinnyho ruceni do kvartalu se ty 2000 ztratej. Myslim, ze jezdeni s MR2 je uzasnej zazitek a ani Civic ani Celica se v tomto MR2ce nemuze rovnat. Ona i ta targa na MR2 ma neco do sebe...Ronin píše:Tequilla píše:A co sahnout po mr2? Motor uprostred, nahon na zadek, sousta zabavy?
MR2 je 2,0??já mam za to že ano...a to já nechci kvuli pojistce..no prostě na to z platu studenta mít nebudu...takže max 1850ccm
já se nehádám jen sem si to myslel...byl to pouze dodatekgarfielld píše:sorry že ti do toho skočim a "navezu" se zrovna do tebe(on tohle píše kde kdo), ale lidi nevim co vždycky řešíte že ste jeli třeba 200, ale ve 4lidech, a že když pojedete sami tak to pojede víc, leda prd.. ! jen to rychlejc dosáhne na tu rychlost, hmotnost nemá vliv na maximální rychlost! (ok má, ale tak mizivou, že to je zanedbatelný, tak leda Š120 to opravdu pozná).TORUS píše:No mě se zdá celkem v pohodě..jel sem s tím max po D1čce 198..ve 3ech 5tka 6tisic otáček tak si myslím že by pustila ještě víc kdybych jel sám a....
btw: už se tu trochu hádáte jak malý děcka, ikdyž je tázatel tak nějak už dávno rozhodnutej
neboj to hádání nebylo myšlený na tebe, ale obecněTORUS píše:já se nehádám jen sem si to myslel...byl to pouze dodatekno i 200 mi stačí na to že to nikde u nás v republice nevyužiju
Možná má na to vliv šířka pneu...