Čéčé jak mě to nazývášLaBuS píše:
4 ossrane
nevím jak kde, ale u nás se měří až od 60km/h,protože sám radar má několik desetin procent povolenou výchylku a aby se předešlo hádání, ale samozřejmě při rychlosti 61km/h se poítá překročení o 11km/h.
Jinak si to blbě vykládáš, body nejsou tresttrest je ta pokuta. Body mají jen informační charekter pro magistrát aby bylo spravedlivě určeno, kdy máš přijít o papíry. To není sankce, ale hodnota databáze
![]()
no asi měl za 4 i z češtiny to pak vysvětluje všeolstrane píše:Čéčé jak mě to nazývášLaBuS píše:
4 ossrane
nevím jak kde, ale u nás se měří až od 60km/h,protože sám radar má několik desetin procent povolenou výchylku a aby se předešlo hádání, ale samozřejmě při rychlosti 61km/h se poítá překročení o 11km/h.
Jinak si to blbě vykládáš, body nejsou tresttrest je ta pokuta. Body mají jen informační charekter pro magistrát aby bylo spravedlivě určeno, kdy máš přijít o papíry. To není sankce, ale hodnota databáze
![]()
,takhle když to vidim napsaný vypadá to strašně.
A s těma bodama je to divný ,jak to že ti pak seberou ,asi taky jen informativně papíry když si je třeba nevědomky nastřádáš(protože tě nikdo neinformuje na to přece neni čas ani lidi) Body nemuseli vůbec být kdyby bylo víc vidět nějakých akcí popř. obráceně být body a né pokuty to by se zacálovalo v autoškole.
Jo a stou rychlostí to bylo v Praze na Spořilově zastavili našeho zásobovače odečetl z 55km/h 3km/h jako toleranci obou radaru a tachometru a vyšlo 52km/h a už to účtovali.
... takže "není pravda dle vyhlášky" (ta už 2roky neexistujeMarťas píše:EHM, neni pravda,.... dle vyhlasky *** (nechce se mi to hledat) je tam zneni: mimo obec: prekroceni o 50km/h a vice, zakaz rizeni od 6-12 mesicu, financni pokuta 5000-10000Kc plus 1000kc spravni rizeni... a bodu mi vzali asi 6......."takze jakypak ze nemuzou vzit ridicak".... ja jsem to poznal na vlastni kuzi jel jsem 154 na radaru
kdyz jsem prisel na vysvetleni, tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily.
Jinak v obci jsou stejne sankce, jen je tam limit 30km/h...
(sdeloval jsem nejvyssi sankce)
Warhead píše:jo smutny oci se skodovkou ukecali uz i 190a to sem jeste kvuli nakladakum zpomalil jinak by me ta jejich raketa ani nedohnala
LaBuS píše:4 Marťas
OK no problem, ale je mi furt divný, že tě řešil četník![]()
kdy to bylo??? to musel přeci řešit magistrát na základě toho oznámení...
Asi zrovna stál a telefonoval popř. se kochal krajinou.