Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
cuba66
Manager Týmu

Re: Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?

Příspěvek od cuba66 »

ToyotaP65 píše:kvůli turbu 1,2 jsem si nekoupil dalšího nissana a to jsem za těch 13 let co je mám najel 330000km,tiida má dnes 178tis a pořád jede jako nová,ale je to klasická 1,6 jako nyní auris,zatím se těch turbíček bojím :D
Jenže u toho Nissana je to sice 1,2 turbo, ale Made in Renault. Proto chápu obavy, sám jsem uvažoval o Pulsaru, ale motory mě trochu děsí, zvlášť když slyším kamarády, co mají FR auta. Ale tady by mělo jít o vlastní vývoj Toyoty, takže se nechám překvapit.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Nissan spojením s Renaultem zemřel... Když jsem kdysi koupil 350Z a viděl v techničáku Made in France, tak jsem se málem posral :) Naštěstí to bylo jen kvůli importním taxám do EU. Nicméně všechny ty malé modely jsou už moc Renault a od toho pryč. Když Nissan tak jedině americké modely. Nová Maxima vypadá super. Z úplně stejného důvodu bych nekoupil Infiniti... Všechen tenhle downsizing je k hovnu.
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
PePe132
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PePe132 »

Tak kdyby přidali turbo k 1.6, byl by Auris TS žhavej kandidát na moje další auto. Jen by mě zajímalo, kdy ty změny zveřejní. O nových motorech Toyoty jsem zatím nikde nečetl.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Tak nový Auris je za dveřmi :) Příští měsíc by mohl být k vidění
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
ToyotaP65
Člen Týmu

Příspěvek od ToyotaP65 »

tak se přijdu podívat,dejte vědět :D
Corolla SD TechStyle 1,6 automat 2019
Auris TS 1,6 2015-2019 ex
nissan tiida 2008 - pořád jezdí
nissan almera 2001-2008 ex
škoda 6x 1989-2001 ex
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

ToyotaP65 píše:tak se přijdu podívat,dejte vědět :D
Jasné dámě kávu a pokecame-)

Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

Nový Auris TS HSD v nejvyšší výbavě Executive objednán a na začátku července by mohl být dodán. Na živo jsem facelift neviděl, ale jiné auto stejně nechci. :)
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Croog
Člen Týmu

Příspěvek od Croog »

Kcheml píše:Nový Auris TS HSD v nejvyšší výbavě Executive objednán a na začátku července by mohl být dodán. Na živo jsem facelift neviděl, ale jiné auto stejně nechci. :)
Ty už znáš cenu a výbavu?
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Croog píše:
Kcheml píše:Nový Auris TS HSD v nejvyšší výbavě Executive objednán a na začátku července by mohl být dodán. Na živo jsem facelift neviděl, ale jiné auto stejně nechci. :)
Pokud auto objednal tak je jasné ze zná cenu i výbavu.

Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

Croog píše:
Ano, ceníky už jsou připravené, jen se čeká na prezentaci pro novináře. Moc změn ve výbavě jsem ale nezaregistroval, bixenony jsou nahrazeny biLED světlomety, Toyota Safety Sense není součástí ani nejvyšší výbavy a doplácí se extra. Nově je možnost vybrat si ze dvou provedení interiéru.

Konkrétní ceny prozrazovat nechci, když mi vyšli vstříc, navíc s velmi zajímavou individuální slevou (bez té bych čekal, zda nebude nějaká zaváděcí akce).
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Kcheml píše:
Croog píše:
Ano, ceníky už jsou připravené, jen se čeká na prezentaci pro novináře. Moc změn ve výbavě jsem ale nezaregistroval, bixenony jsou nahrazeny biLED světlomety, Toyota Safety Sense není součástí ani nejvyšší výbavy a doplácí se extra. Nově je možnost vybrat si ze dvou provedení interiéru.

Konkrétní ceny prozrazovat nechci, když mi vyšli vstříc, navíc s velmi zajímavou individuální slevou (bez té bych čekal, zda nebude nějaká zaváděcí akce).

přesně tak a pořád platí nabídka pro Vás jako členy na výhodnější cenu, asi tak jako jí dostal Váš kolega :)

jerky15
Člen Týmu

Příspěvek od jerky15 »

Zdravim vsetkych na fore. Toyotku vlastnim uz nejaky cas a momentalne uvazujem o objednani noveho Aurisu TS 1,6 Valvematic.Kcheml ak sa mozem opytat, odkial si objednaval? Svoju prvu Toyotu som kupil v Zline (ceny na Slovensku su trosku mimo tych v CR) a bol som velmi spokojny, preto by som si len rad spravil obraz co mi vedia ponuknut inde.

Konkretne mam zaujem o cistu bielu farbu, Active a pakety Trend a Trend+.

Len pre info, novy Auris TS uz je mozne vidiet na prave prebiehajucom autosalone v Presove. Preto ak ma niekto cestu, nech sa paci. Vyzera famozne!
Toyota Auris TS (06/2015) 1,6 Valvematic Executive
http://www.spritmonitor.de/en/detail/713505.html
Toyota Auris (09/2012) 1,6 Valvematic Luna
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/547201.html
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

jerky15 píše:Zdravim vsetkych na fore. Toyotku vlastnim uz nejaky cas a momentalne uvazujem o objednani noveho Aurisu TS 1,6 Valvematic.Kcheml ak sa mozem opytat, odkial si objednaval? Svoju prvu Toyotu som kupil v Zline (ceny na Slovensku su trosku mimo tych v CR) a bol som velmi spokojny, preto by som si len rad spravil obraz co mi vedia ponuknut inde.

Len pre info, novy Auris TS uz je mozne vidiet na prave prebiehajucom autosalone v Presove. Preto ak ma niekto cestu, nech sa paci. Vyzera famozne!
Já jsem od března chodil otravovat v Jihlavě, tam jim ale (bezdůvodně) vzali autorizaci, tak mi to zprostředkovali v Brně. S tou autorizací je to velká škoda, zejména jejich servis měl velmi pozitivní ohlasy.

Otázkou je, zda budou dále pakety Trend a Trend+, ceník je předělaný. Když jsem zjistil, že si můžu dovolit nejvyšší výbavu, tak jsem nižší už nestudoval. :blush:

Oficiální nabídka by snad už měla být 3.6. dle stránek Toyoty (banner na úvodní stránce).
http://www.toyota.cz/new-cars/auris-tou ... index.json - jsou tam nové fotky, mimo jiné i interiéru s hnědými prvky. Ten budu mít, bude ladit k bronzové metalíze... nebo v to alespoň doufám. :biggrin:
jerky15
Člen Týmu

Příspěvek od jerky15 »

Kcheml píše:
jerky15 píše:Zdravim vsetkych na fore. Toyotku vlastnim uz nejaky cas a momentalne uvazujem o objednani noveho Aurisu TS 1,6 Valvematic.Kcheml ak sa mozem opytat, odkial si objednaval? Svoju prvu Toyotu som kupil v Zline (ceny na Slovensku su trosku mimo tych v CR) a bol som velmi spokojny, preto by som si len rad spravil obraz co mi vedia ponuknut inde.

Já jsem od března chodil otravovat v Jihlavě, tam jim ale (bezdůvodně) vzali autorizaci, tak mi to zprostředkovali v Brně. S tou autorizací je to velká škoda, zejména jejich servis měl velmi pozitivní ohlasy.

Otázkou je, zda budou dále pakety Trend a Trend+, ceník je předělaný. Když jsem zjistil, že si můžu dovolit nejvyšší výbavu, tak jsem nižší už nestudoval. :blush:

Oficiální nabídka by snad už měla být 3.6. dle stránek Toyoty (banner na úvodní stránce).
http://www.toyota.cz/new-cars/auris-tou ... index.json - jsou tam nové fotky, mimo jiné i interiéru s hnědými prvky. Ten budu mít, bude ladit k bronzové metalíze... nebo v to alespoň doufám. :biggrin:
Fuha.. tak to som zvedavy na tie ceny a hlavne vybavy :) Z toho co si napisal mi vyplyva, ze si tak dobre ceny ani necakal (kedze si si zobral najvyssiu vybavu). Mne velmi vyhovovala byvala Active vybava s paketmi Trend a Trend+. Xenony a kozeny interier mat nemusim a inak tam uz bolo snad uplne vsetko.
Toyota Auris TS (06/2015) 1,6 Valvematic Executive
http://www.spritmonitor.de/en/detail/713505.html
Toyota Auris (09/2012) 1,6 Valvematic Luna
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/547201.html
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

Odpovědět

Zpět na „Auris“