Stan> kdybys hledal kůžičku kolem řadičky, tak jí ani nehledej... mam pro tebe novou fung... krásnou co mam já a biscuit... tenhle rok si jí zasloužíš ty... tak ti jí dám na srazu... jednoznačně si jí zasloužíš...

voní novotou, a vypadá perfektně... líp než original kterej už má dost...
ps: mimo možnosti objednat si fungl lifty do kufru přes ebay z turecka do NY a pak do cz... ale jako kolega v práci sem ho nechal ať si tuff support otestuje bylo -7°celsia a řikám mu drž to... drž ten kufr... nechápal má nissan ale nechápal... ty tuff support jsou fakt drsný... začal se smát a nechápal... ten kufr vylítne takovým tlakem že to neni normální.... jako je to drsný,,,,, prohlásil jako kdyby někdo chtěl se dostat do toho auta kufrem, urazí mu to palici

ty tlumiče turecký tuff support jsou mega ale mega drsný... nějakej spoiler to je jedno... tlak je neskutečnej.... ohromující... ale to jsme v - 7 st celsia... ve 30 nad nulou zavřít kufr je rambo system... až taaaaaak jsou drsný turecký tuff support jednou rukou to nedám... oběma a ještě si lehce zařvu jak je to drsný...

to je fitko korektní fitko... zavřít kufr... beze srandy... přísahám
ale protože ti seknou i ty tlumiče do kufru na celnici a je to vopruz tak nevim proč ale lovil sem na netu a našel tuhle alternativu... ¨prosim:-) zkuzte otestovat, nafotit... díky
http://www.hubertus-lifts.de
je to nějkej borec co má rád vyklápěčky... a i celicu ne jen probe... a zajímal by mě jeho system jestli jako rychlej nebo pomalej.... ale je to rychlá možnost jak mít nový tlumiče kufru... jak silný toť právě otázka... ale velmi rychle... a najít takovýho magora mi dalo taky celkem dost času takže PROSIM enjoy------ <=>
tuff support co mam tak jsou brutální... maj fakt sílu minimálně 10x větší než originály... ale člověk platí i když ne tolik jako za originály, ale platí za clo z USA ...