Minulej tejden si Shedee bral 3 ramena příčný 1000,-/ks... jedno si prej repasoval nevim sice jak... ale stejně bude chtít časem i to čtvrtý

protože to časem pochopí... jiná tvrdost... už jen že to dolisováváš neni to jako z fabriky, vůle se objeví... ale to až časem, až ty 3 SRLine pomalu rozhejbaj to 1 rameno repasovaný, jinak to nebude... SRLine system časem postupně uvolní repasáče a ono se ozve opět známý vrz vrz...

sice to může trvat 1/2 roku nebo 2 třeba i víc, ale stane se tak...

bude se to chovat skoro stejně ale co si budem povídat chce to všechny 4 od stejnýho výrobce. Provozovat to ale jde, taky sem to tak testoval kdysi, nejdřív 1, pak 2, 3... ale opravdu dobře a suverénně sem cejtil že zadní náprava fachá až po výměně všech 6 ramen + 2 siláčů v těhlici hundeee korea ( ty sem si koupil radši i jako náhradní) člověk nikdy neví že

je lepší se předzásobit, jedině tyhle v těhlici maj totiž minimální šanci časem odejít-jsou lisovaný zvlášť.
Rozdíl to je. Je to perfektní. předtim to bylo dobrý, chvalitebný... pak je to výborný, celej set je fest znát.
Jen ještě jednou podotýkám, že pur silentbloky vržou, sice ne tak příšerně jako starý gumový ramena, ale v mrazech ztvrdnou, jsou citlivý na teplotu... a na srazu mi bylo sděleno, že min. jeden majitel neni spokojen, bylo jich víc... vrznou si občas... to SRLine ani omylem... ať je +35°Celsia nebo -25°Celsia testováno na Kvildě... a tvrdost je podobná i v extrémních teplotách. Tak reklamka, ale řikám jen co sem slyšel na vlastní uši... a zažil na svuj volant... předtim sem si myslel že je souboj PUR lis VS. SRLINE vyrovnanej, takže prostě neni. I minimalistický vrznutí by mi už vadilo... ne to netoleruju za žádných podmínek. To se musí ihned eliminovat

takovej pazvuk...

je jedno že je tichej jako lví pšouk a jako lišák mazanej, je tam a nesmí tam bejt

vytáčelo by mě to...
Jako mě asi rok lehce tedy vlastně dost vytáčel jeden zvuk, znělo to jako myška pískavá myška se zavřenýma oknama skoro nepostřehnutelný, ale s pootevřenýma jo... jako myšky kdyby pištěly, měl sem pocit že to jde ze předu... z levýho kola... omyl. ale jako vytáčelo mě to dost

i když to znělo i jako pískání ptáčků

jenže to dělalo jen někde... speciálně na Národní třídě... tam vždycky... jako pilo mi to krev solidně... píííísk pííísk

ne moc hlasitě ale grrrrr tohle mi pilo krev... až to začalo konečně skřípat... konečně a dalo se to nasimulovat i u servisu... a ejhle jde to ze zadu a bude to něco s brzdama zadníma buďto to dělá bubnovka vzadu nebo kotoučovka vzadu... v levo.... jasně zřetelný asi po roce a půl konečně a z pískání je skřípání... tož v pondělí proběhne inspekce zadních brzd co to dělá za kurvičku...

nebo kurvítko... dostanu tě

myško už mi neunikneš si v pasti...

mi to narušuje kochání a požitek, slyšim i trávu růst

v celice musim slyšet jen motor, lauf, muziku a nic co by to narušovalo... i když každý narušení jiným zvukem je výzva ho eliminovat... to je pravda

to pak dělá tu finální radost... teoreticky by to mohlo dělat i zadní ložisko... ty měněný nikdy nebyly čistě teoreticky že

symptom je pískací myška a pak skřípací při otáčení kola...
Na divný zvuky i tichý sem fakt alergickej, ne jen v autě ale i v práci... kdysi sem si všim divný frekvence co zněla jako infra zvuk pár sekund a pak nic ale stejný intervaly to mělo... sem to slyšel i přes muziku z radia... přemejšlel sem odkud to jde... a asi po půl hodině jak se to rozlejhalo nebylo to easy najít zdroj rušení... byl to lehce odkoplej kabel jack posunutej audio ze zvukárny do monitoru s reprákem... ten dělal ten divnej tichej psycho sound... nikdo tomu nevěnoval pozornost... až když sem na to upozornil, poslouchejte... tak to lidi začali vnímat... normálně to ale nikdo neslyšel... i když u toho počítače seděl... celkem psycho ten zvuk poslouchat každou minutu pár vteřin... ale lidi jsou fakt otupělý... tak pak přiznali že to slyšej taky, když se soustředili, tzn. že se normálně nesoustředěj... maj vypnutý uši... zapíchnul sem kábl jack a bylo ticho... to samý dneska, už to nikomu neřikám, ale tu frekvenci znám a vim že zase někdo omylem kopnul do pc a kábl nemá ideální kontakt a snaží se to oznámit infra bzukotem... takže až tak
jo ještě musim dodat psycho a to nějakej totálně úchylnej alarm na auto... kterej vydával fakt debilní frekvenci A Až tak debilní že nebylo možný to auto identifikovat... sralo to mozky tentokrát všech lidí ale nebylo možný identifikovat zdroj.... ale psycho to bylo... bych toho čuráka zabil kdybych věděl kdo to byl.. kdy sral min 20 lidí... 12h kunda jedna... ti poradim blbečku kup si auto jiný... a hlavně neobtěžuj lidi... co je jim do tvý zmrdaný škodky, VW BMW nebo mercedesu.... přestaň obtěžovat... nikdo na tebe stejně neni zvědavej... mentoši tady zaujmeš max policajty... nikoho jinýho... tak si kup něco zajímavějšího, nebo odjeď zpátky na vesnici... tam ti to sežerou i s navijákem...

nebo s koulí vzadu to máš celkem jedno debil jako debil,,,,
ps: ne nechtěl sem urazit slušný lidi... jen vyjebat s podobnýma čurákama.... kterých je dost...

FUCK YOU jdediný bezpečný relativně místo bude časem jen u lidlu... tak si připojisti auto debile...
podobných hovad prostě bude čim dál víc... já se jich nezastávám... pokavaď ty paka pošlou peníze na slušný konta, tim myslim něco pro fungování obce nebo něčeho... v tom případě ok... něco za něco... ale pokavaď někdo jen hrabe a nepřispěje... no tak pak... bude PING PONG game problem... "what do you think about PING PONG GAME? ? ? gmmm,,,, hmmmmmmm sooo boss is thinking about hi future... how to change this and why? do not tell me you are trying to change minds of people here.... You must be crazy!!!! you ARE!!!! do you really think so stupid that people believe just YOU???????!!!!!! you must be be kidding me!!!!!! tell me why????? WHY you came tooooooo toooooo late before....... tooooooo late.......... my friend....... so we are so fucked UP!!!!!!
So 4 noww i expect total performance against any army IS or USSR against any enemy.. I hate war i hate this solution... but i´m thinking sometimes to clear that space... !CLEAR! that area,,,,,,
ok game continous... some problems? I see problems... but I want to be and feel sefer here,,,,, so whatcan I do to feel more safe here? donot worry... you are in safe place,,,, myf riend!!!