Klepání zadní nápravy po x-té

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Klepání zadní nápravy po x-té

Příspěvek od micron »

Muj ty bože... vrzání že neni problém?????!!!!!! pomooooooooc pomoooooooccccc to neeeeeeee toto neeeeeee :biggrin: takhle mě nemůžete ničit... vrzání je ZÁSADNÍ PROBLÉM....... do hajzlu s vrzáním... jednou pro vždy muj ty bože... bůh neni.... moje ty hovado no to snad ne????????!!!!!!! zkus SRLine a poznáš co to je komfort... každej vrzací joudo :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: No tak tohle kdybych tušil, že ta propaganda PUR jede takhle trapně... jela tak sem si řikal, tak to budou mít asi tvrdší v mrazech... ale asi jim to nevrže :-) :-) :-) oleeeeeeeeee to si děláte prdel ne?????
Já tu nabízim totálně nevrzací system celou dobu... a konkuruje mi nějakej podělanej vrzací růžovej pur z polska... když nej kvalita je china ???? (to je be-ze-srandy) ooooo tak to je moc :-) to se na mě nezlobte, ale díky za reference... uvidíme jaký budou reference od dalších mých zákazníků... maj 100% servis psychickej... psychologickej... vrzání neni v pořádku kdykoliv kdekoliv... ať je teplota taková či onaká-nezájem... prostě zásadně se nevrže nikdy a nikde... pak je to kvalita... hodná originálu, ale za dost komičtější cenu že... :biggrin: a v tom je to "know-how to copy".
No tak ale pobavilo mě to... já sem pořád bral pur GT4 poland jako konkurenci... tak je mi líto, resp. mam radost... už neni... NO MORE ...try something perfect... :bigups: not red PUR comedy--- <-> ale tak chytlo se dost... dost... tak to chce ukončit... pááápááá :biggrin: lepší zůstat pěkně u klasiky... kvalitní gumy-silentbloky a kvalitní ramena... který proběhly testem kvality... a maj jakoby bejt shodný s originálem... což potvrdim ale jen já :-) :biggrin: A mě by právě nejvíc zajímalo kdyby si někdo stěžoval... tak by mě to zajímalo... až byste se divili... protože to samý mam na autě... a vlastně hazarduju hahaha se životem... ne blbost.. ale právě mě by to zajímalo... protože já tomu po těch letech věřim... co to mam... pár lidí to mělo tenhle system... nikdo neřek ani Ň... jen si poslužte... jestli najdeš chybu... sem s ní...
Ještě 1x zopakuju tak SRLine nevrže v -25 a ani v +35°celsia... a přidej si 5-10 bodů (°celsia k cifře)... kidně +-
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> ok beru... vrzání to původní klasický kdo zná, zešílí :-) takže řekněme že ty pur vrznou tak jako gumově... i když to neni guma.... nebo teda purově :-) věřim že to nebude ani náhodou teda tak strašný jako ten původní vrz... ale je to takovej vrzínek malej vrzínek... SRLine je bez vrzínečku... :-) to prudim co :-) ale jo je to tak... rád bych si to vrznutí puru poslech, já mam uši jak slon... co se vrzání nebo bouchání speciálně zadní nápravy na jakýmkoliv autě týče, to už vědi i japonci u subaru :-) a slyšim moooc dobře... sem takovej sensor dá se říct. Ale tohle vnímání bylo vyprovokovaný vrzáním zadní nápravy u celicy ano na retardérech... a od tý doby slyšim jak ostříž :-) jo občas mi třeba mírně píská v uších když sem přetaženej a po delším poslechu muziky... ale stejně slyšim i trávu růst... :biggrin: + jo muj automechanik taky... ten ví že si nevymejšlim... a pak to najde přesně odkud ten zvuk jde... taky slyší perfektně... sem ho nakazil :-) jo audio diagnostika, zvládne to jako já... ale jsou lidi fakt hluchý a neslyšej určitý frekvence...
příklad: asi tak 3 tejdny sem přijel do servisu a řikám mu

"Elcuba" takovou má přezdívku v mým founu... čeče něco vzadu vrže... podobně jako ramena, "hele ramena jsme měnili všechny a jsou v pohodě..." Jo ale vrže tam něco... když se auto hejbne na kruháči atd... tak tam něco vrzne podobně... nenašel nic... tak pak sem se projel dál a vrátil sem se, hejbnul sem s laufem a se zadkem auta a slyšel sem ten zvuk... tak si mechanik lehnul pod auto a cukal sem s laufem, kastlí... a joooooo ty vole... našel to... jen sem slyšel " tak to si děláš prdel?!" pak vylez a řiká Bowden Boden nebo co... řikám co??? co to je jakej bouden? měl sem radost že se nerozvrzaly silentbloky SRLine... ale nechápal sem... řiká Boden :-) tak řikám jo... a co to je???? :-) No to je něco co tam drží ruční brzdu, lanko a je to uvolněný, takže když jedeš na kruháči a nebo hopsneš na retarderech, tak to vrzne... oleeeeee :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Tak to pěkně utěsnil... a je klid... ale jo podezříval sem kdysi i ty ramena SRLine... a fakt by mě to mrzelo... takže sem měl nakonec velkou radost... že se jednalo o úplnou píčovinu... jo měl sem fakt radost...
Ramena SRLine jsou pod totální kontrolou a s perfektním výsledkem---
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Můžu dát slevu 900,- /ks příčný rameno SRLine... na 5g (4ks komplet) 3600,- tedy sleva 400,- (místo 4000,-) mam jich dost... + rady a doporučení- info servis v ceně... ale jen pro 1 člobrdu... zase si nedělám zásoby... rád uslyšim reference... žádná negativní reakce nikdy nepřišla, ale nebránim se... sám to používám a právě o to víc by mě taková reakce zaujala---
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Chlapi, mám pocit že tady někdo řikal, že jezdí do Polska a chce si dovýzt ty PUR siláče odsud:
http://www.gt4-racing.eu/index.php/toyo ... ion-bushes

Nevzal by mi to z tama někdo, kdyby jel okolo? Byla by to sice velká náhoda, ale zkusit se má všecko. nebo nechce někdo taky něco, že bysme se šábli o poštovný?
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Minulej tejden si Shedee bral 3 ramena příčný 1000,-/ks... jedno si prej repasoval nevim sice jak... ale stejně bude chtít časem i to čtvrtý :-) protože to časem pochopí... jiná tvrdost... už jen že to dolisováváš neni to jako z fabriky, vůle se objeví... ale to až časem, až ty 3 SRLine pomalu rozhejbaj to 1 rameno repasovaný, jinak to nebude... SRLine system časem postupně uvolní repasáče a ono se ozve opět známý vrz vrz... :-) sice to může trvat 1/2 roku nebo 2 třeba i víc, ale stane se tak... :biggrin: bude se to chovat skoro stejně ale co si budem povídat chce to všechny 4 od stejnýho výrobce. Provozovat to ale jde, taky sem to tak testoval kdysi, nejdřív 1, pak 2, 3... ale opravdu dobře a suverénně sem cejtil že zadní náprava fachá až po výměně všech 6 ramen + 2 siláčů v těhlici hundeee korea ( ty sem si koupil radši i jako náhradní) člověk nikdy neví že :-) je lepší se předzásobit, jedině tyhle v těhlici maj totiž minimální šanci časem odejít-jsou lisovaný zvlášť.
Rozdíl to je. Je to perfektní. předtim to bylo dobrý, chvalitebný... pak je to výborný, celej set je fest znát.

Jen ještě jednou podotýkám, že pur silentbloky vržou, sice ne tak příšerně jako starý gumový ramena, ale v mrazech ztvrdnou, jsou citlivý na teplotu... a na srazu mi bylo sděleno, že min. jeden majitel neni spokojen, bylo jich víc... vrznou si občas... to SRLine ani omylem... ať je +35°Celsia nebo -25°Celsia testováno na Kvildě... a tvrdost je podobná i v extrémních teplotách. Tak reklamka, ale řikám jen co sem slyšel na vlastní uši... a zažil na svuj volant... předtim sem si myslel že je souboj PUR lis VS. SRLINE vyrovnanej, takže prostě neni. I minimalistický vrznutí by mi už vadilo... ne to netoleruju za žádných podmínek. To se musí ihned eliminovat :-) takovej pazvuk... :-) je jedno že je tichej jako lví pšouk a jako lišák mazanej, je tam a nesmí tam bejt :biggrin: vytáčelo by mě to...

Jako mě asi rok lehce tedy vlastně dost vytáčel jeden zvuk, znělo to jako myška pískavá myška se zavřenýma oknama skoro nepostřehnutelný, ale s pootevřenýma jo... jako myšky kdyby pištěly, měl sem pocit že to jde ze předu... z levýho kola... omyl. ale jako vytáčelo mě to dost :-) i když to znělo i jako pískání ptáčků :-) jenže to dělalo jen někde... speciálně na Národní třídě... tam vždycky... jako pilo mi to krev solidně... píííísk pííísk :-) ne moc hlasitě ale grrrrr tohle mi pilo krev... až to začalo konečně skřípat... konečně a dalo se to nasimulovat i u servisu... a ejhle jde to ze zadu a bude to něco s brzdama zadníma buďto to dělá bubnovka vzadu nebo kotoučovka vzadu... v levo.... jasně zřetelný asi po roce a půl konečně a z pískání je skřípání... tož v pondělí proběhne inspekce zadních brzd co to dělá za kurvičku... :biggrin: nebo kurvítko... dostanu tě :-) myško už mi neunikneš si v pasti... :biggrin: mi to narušuje kochání a požitek, slyšim i trávu růst :-) v celice musim slyšet jen motor, lauf, muziku a nic co by to narušovalo... i když každý narušení jiným zvukem je výzva ho eliminovat... to je pravda :-) to pak dělá tu finální radost... teoreticky by to mohlo dělat i zadní ložisko... ty měněný nikdy nebyly čistě teoreticky že :-) symptom je pískací myška a pak skřípací při otáčení kola...

Na divný zvuky i tichý sem fakt alergickej, ne jen v autě ale i v práci... kdysi sem si všim divný frekvence co zněla jako infra zvuk pár sekund a pak nic ale stejný intervaly to mělo... sem to slyšel i přes muziku z radia... přemejšlel sem odkud to jde... a asi po půl hodině jak se to rozlejhalo nebylo to easy najít zdroj rušení... byl to lehce odkoplej kabel jack posunutej audio ze zvukárny do monitoru s reprákem... ten dělal ten divnej tichej psycho sound... nikdo tomu nevěnoval pozornost... až když sem na to upozornil, poslouchejte... tak to lidi začali vnímat... normálně to ale nikdo neslyšel... i když u toho počítače seděl... celkem psycho ten zvuk poslouchat každou minutu pár vteřin... ale lidi jsou fakt otupělý... tak pak přiznali že to slyšej taky, když se soustředili, tzn. že se normálně nesoustředěj... maj vypnutý uši... zapíchnul sem kábl jack a bylo ticho... to samý dneska, už to nikomu neřikám, ale tu frekvenci znám a vim že zase někdo omylem kopnul do pc a kábl nemá ideální kontakt a snaží se to oznámit infra bzukotem... takže až tak :-) :biggrin:

jo ještě musim dodat psycho a to nějakej totálně úchylnej alarm na auto... kterej vydával fakt debilní frekvenci A Až tak debilní že nebylo možný to auto identifikovat... sralo to mozky tentokrát všech lidí ale nebylo možný identifikovat zdroj.... ale psycho to bylo... bych toho čuráka zabil kdybych věděl kdo to byl.. kdy sral min 20 lidí... 12h kunda jedna... ti poradim blbečku kup si auto jiný... a hlavně neobtěžuj lidi... co je jim do tvý zmrdaný škodky, VW BMW nebo mercedesu.... přestaň obtěžovat... nikdo na tebe stejně neni zvědavej... mentoši tady zaujmeš max policajty... nikoho jinýho... tak si kup něco zajímavějšího, nebo odjeď zpátky na vesnici... tam ti to sežerou i s navijákem... :biggrin: nebo s koulí vzadu to máš celkem jedno debil jako debil,,,,

ps: ne nechtěl sem urazit slušný lidi... jen vyjebat s podobnýma čurákama.... kterých je dost... :oha: FUCK YOU jdediný bezpečný relativně místo bude časem jen u lidlu... tak si připojisti auto debile...
podobných hovad prostě bude čim dál víc... já se jich nezastávám... pokavaď ty paka pošlou peníze na slušný konta, tim myslim něco pro fungování obce nebo něčeho... v tom případě ok... něco za něco... ale pokavaď někdo jen hrabe a nepřispěje... no tak pak... bude PING PONG game problem... "what do you think about PING PONG GAME? ? ? gmmm,,,, hmmmmmmm sooo boss is thinking about hi future... how to change this and why? do not tell me you are trying to change minds of people here.... You must be crazy!!!! you ARE!!!! do you really think so stupid that people believe just YOU???????!!!!!! you must be be kidding me!!!!!! tell me why????? WHY you came tooooooo toooooo late before....... tooooooo late.......... my friend....... so we are so fucked UP!!!!!!

So 4 noww i expect total performance against any army IS or USSR against any enemy.. I hate war i hate this solution... but i´m thinking sometimes to clear that space... !CLEAR! that area,,,,,,

ok game continous... some problems? I see problems... but I want to be and feel sefer here,,,,, so whatcan I do to feel more safe here? donot worry... you are in safe place,,,, myf riend!!!
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak moment....
"ps: ne nechtěl sem urazit slušný lidi... jen vyjebat s podobnýma čurákama.... kterých je dost... :oha: FUCK YOU jdediný bezpečný relativně místo bude časem jen u lidlu... tak si připojisti auto debile...
podobných hovad prostě bude čim dál víc... já se jich nezastávám... pokavaď ty paka pošlou peníze na slušný konta, tim myslim něco pro fungování obce nebo něčeho... v tom případě ok... něco za něco... ale pokavaď někdo jen hrabe a nepřispěje... no tak pak... bude PING PONG game problem... "what do you think about PING PONG GAME? ? ? gmmm,,,, hmmmmmmm sooo boss is thinking about hi future... how to change this and why? do not tell me you are trying to change minds of people here.... You must be crazy!!!! you ARE!!!! do you really think so stupid that people believe just YOU???????!!!!!! you must be be kidding me!!!!!! tell me why????? WHY you came tooooooo toooooo late before....... tooooooo late.......... my friend....... so we are so fucked UP!!!!!!

So 4 noww i expect total performance against any army IS or USSR against any enemy.. I hate war i hate this solution... but i´m thinking sometimes to clear that space... !CLEAR! that area,,,,,,

ok game continous... some problems? I see problems... but I want to be and feel sefer here,,,,, so whatcan I do to feel more safe here? donot worry... you are in safe place,,,, myf riend!!!"

Tohle sem já nepsal.... a ten obrázek sem tam taky nedával nějaká babka... či co... ale no problem...

Tohle je ale celkem hustý... někdo tady má heslo... ale tak vtipný to je... to je celkem fuck... to je to jako by to psal robot, ale má tam jednu chybu... my friend :-) to já si to po sobě čtu... a takovou chybu bych neudělal... takže no je to celkem fuck... zkus se probourat dál...

Dneska si přijeli srandovní týpci pro další 2 ramena příčný, sice hledali mojí ulici někde na staromáku... ale nakonec je maj... asi objednám další poptávka roste... a to sem si myslel kdysi že sem se přezásobil... nene však celicy se ozvou... a mam z toho radost, fakt velkou, další 2 celicy nebudou dělat ostudu... :bigups: sklad: 4x příčný a 2 x podélný + 2 silentbloky do těhlic... get ready :-)

Tyhle se tak báli poslat peníze předem, že si radši udělai výlet :-) češi jsou prostě trapný... já mu řikám, hele, já sem tu fakt mega dlouho a špatná reference by mě fakt kurva srala... neee stejně prej že už někomu posílal prachy předem a dostal kulový... tak si radši udělali výlet... kdy sice benzín stál asi jako rameno, ale tak měli radost že je nikdo neojebal... děs tohle :-) Normálně ani mně lidi nevěřej... to je drsný :-) kde je slušnost? Tady kurva ještě je... :biggrin: je to mrzutý tohle... já mam asi potřebu někoho vojebávat o posranejch 1000,- + kaček... když se pohybuju úplně někde jinde... to je absurdní... tak snad se to změní časem... důvěra že, to je to slovo.... a respekt

Fakt mě to mrzí jak jsme my češi zkurvený... vždycky je to o referencích Ebay takhle funguje... myslí si snad někdo že bych mu neposlal přiblblý ramena na celicu když to auto miluju? Ale jo... i takový jsou lidi... něvěřej nikomu a ničemu... což je dobrý protože někdy se jim něco vymstilo... ale prosim pěkně u mě a ramen SRline to berte jinak... je to jen moje radost a mam radost když to udělá radost... a to udělá... prostě nechápu kde se bere to podezření že snad tu sem 16 let a chci někoho okrást? když sem jedinej na planetě našel ramena co tvýmu autu udělaj dobře? neni to absurdní... je to absurdní... ale dá se říct že chápu, zmrdů je všude dost, a taky bych neposlal prachy předem divný firmě... tady se ale bavíme o něčem jiným... sice o tom, že nikdo na planetě ti tohle neprodá... :biggrin: stálo to hodně sil a času/ mýho času... a to by měli lidi respektovat. Dělim se o to jen z lásky k celice... protože je to kárka byla je a bude... :biggrin: úžasná kárka! svět, co svět, život je veselejší když se někde ocitne celica s vyklápěčkama--- hned je víc veselo... jen si musíme ještě počkat na veteránský značky... ale to vydržíme... !!!!! hahahahahaha + 5 let hahahahahahaha
No je to nechutný vůči mně ale pochopitelný vůči šmejdům... já prostě ale dobírku řešit nebudu... trauma je stát frontu na poště... takže to neudělám... pěkně si přijeď nebo ti to pošlu poštou... ale ne na dobírku... cáluje se předem jako na -Ebay nikdy jinak... důvěra musí bejt. A kdo nechápe důvěru z mý strany tak by sem měl zamyslet... dost zamyslet...
slušný by bylo alespoň pak poděkovat.... 8)
tahle modrá celica totiž něco NĚCO našla... co všem chybí--- that´s IT
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dovolim si zde zkopírovat komunikaci mezi mnou a zájemcem anti vrzing...
Dobrý den, napřed bych se vám chtěl omluvit za mé předchozí jednání, měl jsem nějaké problémy a časem jsem na vás úplně zapomněl (objednával jsem u vás ramena a pak vám přestal odepisovat). Teď už bych rád objednal celou zadní nápravu - což jak jsem pochopil jsou 4 příčné a 2 podélné ramena. Cena by se pohybovala do 6ti tisíc za komplet jestli se nepletu. Prosím o upřesnění ceny a dopravného a jestli jsou ramena na skladě. Peníze bych odeslal ještě teď přes víkend pokud je máte. Věřím, že jste solidní člověk a nijak mě neojebete. Doufám, že se nějak domluvíme.

Ještě jednou se omlouvám, s pozdravem Bartoň.

Dobrý den, sice mě to zamrzelo, ale nebyl jste jediný... kdo takto postupoval, ano naštvalo mě to, ale jsem člověk splachovací, a taky někdy dělám chyby, takže no problemo... 8) chyby nemusej mít jen výrobky a roboti že... jestliže jsou dobře vyrobený 8) Takže ok, jo mam momentálně všechny skladem, 2 podélný a 4 příčný ramena, cena souhlasí 6.000,- + poštovný řekněme 100,- balný je nejhorší, ale je zdarma :-) najít ideální krabici na ramena neni jednoduchý a pro 6 už vůbec ne, ale je to zdarma :biggrin: Nějak se s tim poperu... rozměr je atypickej najít ideál krabici to je kumšt :-)

Jsem tady na foru už hezkou řádku let, sice ano hodně z mýho psaní je někdy moooooc, protože tim relaxuju, něco si připiju že, ale odreaguju se, to je potřeba... ale v životě bych si nedovolil jak píšete kohokoliv z komunity celica ojebat :-) Je to důvod proč tu jsem a proč tu jsme... protože ta jízda stojí za to... a v budoucnu až z nich budou veteránky teprve stát bude... ale stálo to za to vlastně vždycky :-) je to radost a úsměv hlavně u vyklápěček 5G... to nebude mít nikdy chybu... supr je že těm malým pinďům člověk, ne člověk, prááávě ne člověk ale že jim to auto vsugeruje to, že je to super, a budou to chtít konzumovat v budoucnu, nikdy na to nezapomenou že na ně to auto otevřelo oči... nej reklama :biggrin: a chci chtěl bych ještě někdy třeba nový auto právě s vyklápěčkama, protože to nemá chybu...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dobrý den, peníze odeslány, pošlu i obrázek jestli se mi ho tady podaří nahrát :D Prosím jen dejte vědět kdy odešlete a jakou společností.

Celica je láska, jen ty investice které potřebuje nejsou nejmenší, ale za to povození to rozhodně stojí :roll:

Každopádně:
Vám taky hezký víkend, s pozdravem taky Honza :P

Tak obrázek nevím jak se vkláda, kdyžtak pošlete mail a pošlu vám ho tam nebo prostě počkejte až příjdou :3

Tak takhle bych si to představoval... tohle je ideální... ihned sem volal dodavateli a objednal 4 kusy příčný na 5g a 2 kusy podélný a vúterý jsou u mě... takhle to má fachat... :biggrin: :twisted:

přemejšlel sem dlouhou dobu... proč my nemůžem prodávat přes EBAY.... tak přijde Amazon a pude to... ale každopádně hodně celic v polsku by chtělo komplet systemy... jak na to... dalo by se to vyzkoušet... allegro aka aukro proč to neni propojený? no asi čekaj na Amazon a timpádem Aukro i allegro končej.... what a game.. :biggrin: počkáme si... je tu bordel člověk nemůže nabídnout světu produkt unikátní... nic... no tak nic... :twisted: jak je libo... ne necháu proč jsme považovaný jen za konzumenty a ne i producenty--- dokázal bych produkovat něco... co zbytečně leží na skladech a zabírá to místo... ale tak když to nejde tak to nejde... block me, block that business--- so stupid :biggrin:

asi před půl hoďkou sem dostal stašnej stres... měl sem dojem že tu hudbu co mě inspiruje jedu live... vůbec sem si neuvědomil že to posluchám na sluchátkách Edifier... tady je totiž situace fest vyhrocená... ale situaci ovládám já :biggrin: + policie fakt mi pomohli a chráněj mě... hodný moc milý a mam je rád... jsou fakt v pohodě... max respect 4 police department barrandov you are BEST!!!! I love you!!!! thank you!!!!! 4 understanding, máte muj totální respekt
Ty Edifiery prostě hrajou tak hustě že sem si myslel že je ani nemam v uších.... fakt psycho... ale o to je to hustší... hudba je fakt kvalitka a ani nevim že je mam v uších... i když samozřejmě to neni jako bez ale jo je to dobrý :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Protože nemam co skrejvat... je to tu...
teď si dáme starší komunikaci hodně starou a attack jako že já problém... ok: :-) namam rád soukromý zprávy tak to lámu sem... Shedee kdysi dávno... 3ks ramen sold... a před pár dny odpověď:

Čau Microne,
tak jsem instaloval dvě ramena od tebe. Jelikož auto po instalaci šíleně plavalo, tak jsem jel na seřízení geometrie, což se bohužel nepodařilo, protože ramena od tebe jsou kratší než původní. Po oměření zjištěno, že původní mají 49,5 cm a ty od tebe 49 cm. Kde se stala chyba? Zřejmě jsi mi poslal nějakou jinou Micron-verzi?

Answer_____010101

Zdar, tohle je naprostá blbost.. takže za A: příčný ramena u nich je důležitý se podivat jak jsou ohlý... to ohnutí je stejný jako u původních, prostě tam je... neni vidět na první pohled... až na druhej, třetí... a tvuj mechanik je debil... 180° otočit... příčný pokavaď si pamatuju maj 49.5 a podélný 49cm..... u předních příčných potřebuješ navíc vložky na 12mm šrouby... a to je popsaný v tématu... + ještě k dokonalosti chyběj silentbloky v těhlicích pro podélný ramena... a ty tam jsou taky popsaný... takže nevim v čem má tvuj mechanik problém... stačí číst... :P
Potřebuješ kolíky který se uříznou a použijou jako vložka, od Toyoty, a pak silentbloky do těhlic korea od automatejcek.cz... pak to bude total komplet... totál
:-)
spíš mam pocit že tě vojebává tvuj servis... a to celkem hustě... si z tebe dělá prdel :biggrin: já fakt ne... a celkem mě to uráží...
ps: veškerá korespondence je tady uložená a nemam fakt náladu udělat z někoho debila tak ho nedělej ze mě ale spíš podezřívej mechanika... 49.5 a změř si to... tohle na mě nezkoušejte... řekni těm debilům v servise ať to rameno otočej o 180° a pochopí to to hovado a už tam nejezdi, najdi si lepší servis :-) ne burany amatéry... :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: mrzí mě že to musim takhle řict na tvrdo... ale jo jsou to amatéři a burani... :mrgreen: nic proti vesničanům mam je rád... já bych třeba na vesnici nepřežil asi ani tejden, protože to nechápu :-) ale slovo buran se sem hodí... aka jinak prostě změň servis kde jsou inteligentnější jedinci :biggrin:
Ne nezlob se na mě, ale tohle mě dokáže nasrat... když vidim tu hloupost... změň servis díky... ne servis traktorů :biggrin: někde kde to má vyšší kapacitu než logika sekání obilí... tam logika taky je nesekat koloušky a malý zvířátka co se tam schovávaj... no i to vim... tak teď i z opačný strany třeba už ví :-) :biggrin: poslední větu nechápu když sem si jí přečet po pár hltech ale zní to dobře :-) je to dobrý ale nechápu to :-) ale je to dobrý :-) :biggrin: :biggrin: no dobře tak ta poslední věta a to celý jo je to divný :-) no a co :biggrin: :biggrin: řítíme se ku předu... tak hurááá ku předu... nemám co zkrejvat co se celica ramen týče... jen pomáhám a je to v ceně... do měsíce budou ramena na aukru a pak amazon.... jo jdu do toho... definitivně je čas opustit testovací zonu i když byla a je drsná... to je právě v pohodě... o to větší sranda--- proč to dělám? pro radost... to hlavně aby toyoty celicy nedělaly ostudu... aby měly ty auta respekt... tak pro to... i když jim je 26 let cca třeba a blbečci s tdi vw s nima chtěj závodit se samolepkou bulldoga s tdi ty ubožáci burani nejyšší.... nejtrapnější z jejichš vejfuku vyletí takovej sajrajt že by se i ježíšek poblil.... takže v dieselu a ta největší trapárna.... tak o tom to je... tyhle lůzy si myslej že jim patří levej pruh--- hovno potřebujou vysokootáčkovej vejprask 6500 rpm a pak se smradlák dehet sklidní.... jinak to nejde :-) prasata hnusáci TDi kdo má dejchat ten hnus...:????? lůůůůzers už aby jim zakázali jízdu do prahy.... všem dieselům---- +++++ :biggrin: jsou fakt k smíchu dieselers---- připadaj si hodně dobře... ale v 4500 jim dojde šťáva i s turbem... a ATM co točí do 6500 / 7000 jim ukáže kule--- koule KOULE prostě končej v 4500 ale ATM s manuálem si hraje dál, musí se snima vyjebat... je to prostě hnus... TDi je to prostě smrad.... hnus a hnus... ale připadaj si hodně důležitý... smradi... :biggrin: ne nechci ani cejtit diesel... jakejkoliv.... ale lokomotiva ok... ne ale auto diesel... kapišto????
v 4500 když jede ATM natural 95 do 6500 rpm tak to je jináá :-) to je točka jde to i normálně ale takhle celi s ACIS 2.0 GTI 1989 v 4800 RPM chytne ACIS a letí jako smrt... :biggrin: :biggrin:miláček resp. miláčka ale je to fofr... :biggrin: ACIS A YAMAHA je fofr kurva že je---- <> bitch happens///
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

odpověď>
Nazdar,
že jsi výřečný jsem vědět, ale že někoho jen tak pošleš do debilů a buranů aniž by jsi si ověřil fakta, to jsem nečekal. Ohnutí tam je, to máš pravdu. Nebo spíš ne ohnutí, ale objímka je na jedné straně navařená šikmo. To ti ale udělá tak 1mm rozdíl. Přeměřoval jsem obě ramena osa-osa a moje staré rameno má 49,9mm a to od tebe 49,3mm. Pošli mi mail a já ti pošlu fotky, na kterých je i od oka vidět rozdíl - ať rameno natočíš jak chceš.

answer1:
Zdar, tvoje starý rameno neni originál... originál má 49.5mm ne 49.9mm proto nikdy nemůžeš mít ideální geometrii... přeměř si ostatní ramena... a pochopíš... všechny příčný ramena u 5g maj 49.5 přesně... a to i ty co sem ti poslal... jestliže máš na druhý straně buhví co... co tam moh narvat nějakej umělec před tebou z vrakoviště z jinýho auta... to neni muj problém, ale můžeš si dokoupit to co tam má bejt... tedy 49.5 další ode mě... to co tam máš neni original!!! moje ramena jsou přesný kopie originálů... s jediným rozdílem že do předu se dává vložka, od toyoty na 12mm šroub ale pořád je to 49.5mm tak popřemejšli... :biggrin:
answer2:
jakejch 49.9 mm??? to se nedivim že to máš rozhozený :-) a mít budeš... 49.5 předek a zadek... každej to takhle má... 5G tomu věř... někdo do toho auta nacpal to co tam bejt nemělo... jen aby nevrzalo, ale nepoužíval moc mozek... :biggrin:
answer3:
Já sem ti psal proč chceš jen 3 kusy... a ne 4... bylo mi to divný... tak tady to máš... měl sis vzít 4 a nesnažit se ušetřit... takhle to dopadlo... myslel sis že máš originál, a nemáš, zajímavý že jedinej nevrzal :-) protože byl z jiný káry z vrakoviště :biggrin: , proto nemůžeš nikdy srovnat geometrii... takže ti nabídnu konečně to poslední rameno 49.5 co ti chybí a k tomu 2 podélný... ať to máš komplet, + 2 silentbloky si dej do těhlic od automatejcek.cz a budeš to mít komplet.
1 rameno se mi posílat nechce, nemam na to čas... ale 3 ti pošlu... 1 příčný a 2 podélný, no problemo... 3.000,- na účet a posílám spořínku... někdy se šetřit nevyplatí... čas jsou peníze... už tohle mě zase stálo čas... mam produkt... a máš to za 3. Nejdřív si se měl zamyslet sám nad sebou... než mi to začalo "brát" čas a energii... předtim bych ti to jedno rameno i poslal, teď ne... teď jen rovnou 3... :biggrin: za 1 se mi nevyplatíš se s tim balit... moc zlý micron :alian: :twisted:
+ ještě dodám že sem geometrii nenechával dělat nikdy když sem si hrál se zadní nápravou... tzn 1 2 3 4 atd ramena... nikdy... vždycky si to sedlo a geometrie nebyla třeba... to jen tak na uzemnění :-) :biggrin: všechno sedlo jako originál... a muj mechanik neni vůl, kdyby byla geometrie potřeba, řek by mi to a nebo bych si toho všimnul. Takže aaaž takhle :-) no geo needed... "plug n play"
ObrázekObrázekObrázek
Hanysz
Člen Týmu

Příspěvek od Hanysz »

Poradí mi někdo jak sundat tohle rameno ? resp tady tu vyfocenou "vložku" nebo co to je, kvůli které mi nejde to rameno vyndat ? Diky, jsem už celkem bezradný :shock:
Obrázek
1,6 Sti 5g, 1992

Celica <3
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

A helemese můj nejoblíbenější kupující co si vzal všech 6 ramen, "má taky všech 6 pohromadě" :wink: jako jedinej, většina má všech 5 pohromadě jak se řiká ale 6 je lepší :-)
Tak sem rád že to dorazilo, no tyhle "kolíky" sloužej ke štelování zadní nápravy v zadu... jsou to štelovací vložky, v tvým případě jak tak na ní koukám, tak je originál... a musí ven, ale nevyhazoval bych je, hoděj se pak po seříznutí jako čistě vložky do předních ramen, takže nevyhazovat. Koupit nový lesklý stříbrný do zadu od Toyoty, kód tady je v tématu... to je prostě potřeba. Tyhle orezlý se daj ale krásně využít do předu.
Šroub si vydoloval, což je v pohodě :-) Takže bych do toho mlátil hlava nehlava nějakou palicí z druhý strany aby se "odlepil" až se pustí ten zarostlej kolík, pak by měl jít vysunout. nebo vypáčit, neni k ničemu přidělanej, teda původně je jen vsunutej do silentbloku ramene... u mě to šlo povolit jak řikal mechanik ještě dost dobře (protože se kdysi měnily za ramena z vrakoviště-naštěstí, ale tohle je taky běžný, že to takhle zaroste...nebo vzít autogen a pomoct mu drsnějc... vnitřek i po autogenu by měl zůstat okej zachovanej pro seříznutí a použití v předu... Je to morda, ale zase si můžeš bejt jistej že min v zadu to máš původní, a originál na rozdíl od kolegy nahoře :-) ale jo budeš muset povolat nějakýho Ramba z okolí... muj mechanik je celkem Rambo naštěstí :-) Já po něm nepovolim nic co utáhne :-) U mě vypadaly ty kolíky taky střašně... jako by je někdo vylovil z oceánu někde u ponorky z 2. světový :-) to se ani zpátky fakt nehodí, už jen jak se štelujou nový kde jsou ty krásný rejhy... vymlátit, seříznout a dát jako vložky do předu na 12mm šrouby.
Bojujte... :wink: kolíci to vzdaj nic jinýho jim nezbejvá 8) a nebo mě ještě napad ultrazvuk, jako to maj zubaři :-) ale nevim jakej servis disponuje ultrazvukem :-)
Obrázek
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 11.06.2015, 10:56, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Podle fotky to vypadá jako přibodovaný. Ale to může klamat.
Pak by bylo lepší to nějak opatrně odbrousit.

Mmchdm. tímhle se šteluje odklon kola.....?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jimmy> ne neni to nijak přibodovaný, jen přirostlý :-) ponorka :-) jo odklon kol u zadních ramen se tim šteluje... a nebo je to výtečná vložka do předních ramen, resp. nutnost u mýho systemu... fachá to dokonale... mnogo let... muj vynález :biggrin: originály přední maj totiž jiný siláče s vložkou přímo na 12mm a takhle to vojebeš... vložkou inspirovanou ze zadu. jinak by tam byla díra našroub 17mm cca... jako vzadu. Funkčnost stejná po utažení. Celkem se divim že tohle nenapadlo kdysi soudruhy v Japan... a místo toho zbytečně dělali 2 typy ramen a za cenu 4.500,-/ks haha :biggrin: :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 11.06.2015, 11:05, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“