Kdo má zkušenosti s Yarisem

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

TOm píše:
yarisek píše:klub se rozrůstá. Tome pošlu ti fotky new yarise co jsem našel.. nice!!!
OK . Vsechno udelam zitra, hlavne fotky mam zatim od tebe a od komanche....eeee ted si jdu dat pivo :lol: teda az prijde spolubydlici :D
ať chutná Obrázek
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

yarisek píše:
TOm píše:
yarisek píše:klub se rozrůstá. Tome pošlu ti fotky new yarise co jsem našel.. nice!!!
OK . Vsechno udelam zitra, hlavne fotky mam zatim od tebe a od komanche....eeee ted si jdu dat pivo :lol: teda az prijde spolubydlici :D
ať chutná Obrázek
Dik Obrázek :D
g.man

Příspěvek od g.man »

Mr. Yaris, dík za info, podívám se tam. Jinak ta spotřeba po městě 7,5 to byla zatím nejhorší, jinak je to kolem 7.
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Ta spotřeba je vysoká, ale mě se podařila ještě vyšší. Na cestě z Ostravy do Karviné (cca 40km) mi palubní počítač ukázal průměr 11,5l/100km :roll:

Jo a už se zaregistruj ať nás je víc :D
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

to g.man>Jo a taky posli fotky do clubu :roll: at nas je vic :D
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Mr. Yaris: tos na to musel slusne slapat... hrabe na kazdy krizovatce, co? :twisted: :twisted: :twisted:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Gumovačky ne. Ale dával jsem tomu řádně. Já tak normálně nejezdím takže mi ho bylo potom líto, ale občas se to musí protáhnout :wink:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Obcas to treba dobre premazat :twisted:
g.man

Příspěvek od g.man »

To jsem rád, že to ještě někomu žere víc než mně . No možná je to i tím, že většina jsou to velmi krátký trasy, odhadem tak 3- 4 k. :lol: . Časem se třeba i zaregistruju, jak bude víc času. No a foto nemám, navíc mám naprosto běžné auto, žádné úpravy, prostě jeden z mnoha. Já jel jednou do Zlína a většinou takovým tím prasečím stylem :P . Prostě jsem si to chtěl užít, docela jsem to vytáčel, už nevím kolik to vzalo, ale myslím, že určitě pod těch 7.
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Tak ted se mi to smazalo..zatracene :evil: napisu to znovu...

Nevite o nekom kdo by mi pujcil Yarise?Nejakou autopujcovnu....ale Jizni MOrava...Vim ze Yarise maji v autopujcovne Lassy, ale je nabourana...a nikde jinde ji nemuzu najit :roll: Nechci si kupovat neco kdyz nevim jak se mi v tom bude jezdit.... :roll:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

A co tak předváděčka přímo v toyotě?
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Urcite pujcujou autorizovany dealeri, treba Hukr v Brne...
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Mr. Yaris píše:A co tak předváděčka přímo v toyotě?
NO to sem si taky rikal , ale ja nechci kupovat novy a je mi to blby se vozit v aute a pak nic nekoupit.... :oops:
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Komanche píše:Urcite pujcujou autorizovany dealeri, treba Hukr v Brne...
Myslis ze pujcuje<<??...tam zkusim zitra zavolat... :)
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Tak chlapi, dneska sem jel poprve v Yarisovi..... :D Parda super mazec jak svina :twisted: MOc se mi to auticko zamlouva....jel sem teda 1.0 ale rychli , pohotovy, svizny....heh sem tomu daval se mi spotreba vysplhala na 17,9l/100km :twisted: Ale to sem mu fakt daval na prdel....Jinak sem z toho nadsenej...timto dekuji spolecnosti C+K v Brne na Videnske 100 :lol: ze sm se mohl projet......Uz se tesim az ho budu mit....wowwwwww :D

Dekuji za pochopeni.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“