Beaver píše:Stejně byla kosa, na jaře to bude úplně o něčem jiným
Bude Supra?
To já doufám
Tady je pár fotek z mé provenience. Kvalita pochopitelně silně diskutabilní, páč je to na noční režim, bez blesku a z mobilu a ještě navíc bez ostření.
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
A co se foteček týče, tak na to, že to byly z mobilu jsou čupr akorát kuci maj z těch červenejch (na některejch fotkách) růžový Celdy, ale tak... oni to hošani přežijou ))))) (nic ploti, kucí )
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
bezva čupr fotečky...akorát mám stížnost =))) Fannda se svou drahou polovičkou utekli Tvému foťáčku...příště budem muset napravit...dyž sem tam na photo i já =/ =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Artie píše:bezva čupr fotečky...akorát mám stížnost =))) Fannda se svou drahou polovičkou utekli Tvému foťáčku...příště budem muset napravit...dyž sem tam na photo i já =/ =))
nj, oni věděli kdy se mají sbalit a ujet, potvůrky jedny. ale příště to napravíme, když mi s tím pomůžeš teda