Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak ?
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
mám po go nebo přestavbě motora toyota,kde kdo,jak?
Honzo jak Ti to lítá a co tlaky?
Re: mám po go nebo přestavbě motora toyota,kde kdo,jak?
No já jsem spokojenej, zdá se mi, že šel výkon dost nahoru a vypadá to, že spotřeba dost dolůPavel Liška píše:Honzo jak Ti to lítá a co tlaky?

Nemám ještě moc najeto, tak jsem tlaky neměřil, počítám tak 1500 km, pak je změřím.
Potřeboval bych vyměnit převodovku, při běžném městkém provozu mi stačí 1,3,6

Hlavně aby to vydrželo.......
Nechal jsem opravit ty promáčklé pravé dveře, ještě zbývá nastříkat přední nárazník, který je celý posekaný od kamínků a je holka jak nová

GO Motora 7g. 1ZZFE
Zdravim je to tu niejake pokazene...snad napisane Zobrazi.Chcem sa podakovať Zejdymu-Honzovi
7g. Motor 1zzFE

- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
mám po go nebo přestavbě motora toyota,kde kdo,jak?
Pito přeju Ti hodně km bez problémů a cestou od zejdyho ses nohl stavit.
mno dneska to kazdej drti 15-20 tisic a pak meni, ale timto se prece neda ridit, je tolik promennych, ktere tuhle hranici mnohonasobne zkracuji, ze se drzim te barvy oleje, kdyz otru merku do bileho kapesniku, tak proste pro muj provoz a styl jizdy to vydrzi 6-8 tisic, pak uz to je cerne a priznavam se davam castrol edge, 5 litru za 800 stovek a ziju v domneni, ze to blato v motoru nemam 

Celica ZZT230, 2000, black
Téma "Olej" jsem taky řešil už nejednou. Ono je to takové trochu co hlava, to názor. Osobně se držím už delší dobu Mobilu Super 3000 X1 5W-40. Vyzkoušel jsem i Motul 8100 X-CESS 5W-40.
Rozdíl pořizovací ceny je mezi nimi přibližně 800,- na 5l což není zrovna málo..
Podobně jako Kenny si spíš dávám bacha aby olej vypadal jako olej a né jako ropa. Životnost se pak taky pohybuje kolem 6-7tis. Ten Motul pro mě tak nějak zastupuje placebo efekt jakési meducíny:D
Rozdíl pořizovací ceny je mezi nimi přibližně 800,- na 5l což není zrovna málo..
Podobně jako Kenny si spíš dávám bacha aby olej vypadal jako olej a né jako ropa. Životnost se pak taky pohybuje kolem 6-7tis. Ten Motul pro mě tak nějak zastupuje placebo efekt jakési meducíny:D