mno viz odkaz od kubrta, jak je v tom vlakne posledni obrazek a ta potvora vlevo, tak jsem z te mosazi mel taky oval a jeste ta guma mela nakou vuli, guma + ten oval bylo dohromady asi 3mm vule a to jeste nepocitam klasickou vuli u pripevneni radicky, takze kdyz jsem chtel radit cokoliv tahlem (dopredu/dozadu -> pohled v kabine), tak to bylo stizene, tedkom si chrochtam, tak proto
mal som dokonca fotku, kde je ten zdeformovany mosadzny insert gumeneho bushingu nasadeny na tom trni ramena a tam bolo teprve vidno aka tam bola vola. omylom som ju zmazal... v kabine som mohol radickou kruzit 2.5cm hore dole (vseho vsudy paka dokazala opisat kruznicu s cca 5cm priemerom), doprava a dolava bez toho aby som cokolvek zaradil teraz to mam presne a ked som sa pohral aj s tym pritlacnym srobom co v tom vlakne spominam, padaju mi tam kvalty krasne (nieje to idealne, na tom budem musiet este popracovat) ale je to o 80% lepsie
Naposledy upravil(a) stenky dne pát 11.03.2011, 09:55, celkem upraveno 1 x.
Máš nějakou představu, jak často to chceš používat??? Časem to chci taky, ale co sem o tom četl tak aby se to dalo použít často a beze strachu o motor, musel by být trochu víc upravenej?!
Zalezi kolik chces foukat, jestli tech 30 koni co je minimum kitu tak bych se tak nebal, kazdy motor ma urcitou vykonostni rezervu takze se o svuj nebojim. Je spis dulezity koukat na budiky, prece jen u staryho auta uz to nemusi chladit tak jak za novoty. V tyhle serii co mam ted toho asi moc nenafoukam, spis jen zabehnu system a nastavim, ale v motoru co je ve vyrobe pocitam ze si frknu vzdycky kdyz me bude chtit ujed nejakej four Ten kit je tam pro srandu a zabavu a pokazdy kdyz se me babicky slozi k narozeninam si to vypiplam za napln
Tak ono pokud neplanujes s motorem zadnej upgrade a je v dobry kondici tak bych se 30-50 koni nebal. Muzes to mit jako posledni zachranu kdyby nahodou
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
mě vzhledem k tomu, že se těším na léto na sprinty dost láká toto: http://www.highperformanceparts.cz/zex- ... ystem.6017
Ať to není líný při rozjezdu, ale úpravy motoru plánuju až na příští rok, tak aby do té doby vydržel . A hlavně v americe to stojí desítku...
Jinak už jsi vzal, nebu budeš brát od Tora ten tapec dveří???
No he jak tak koukam je stejnej jak ten muj a verim z ejdes po barve flasky
Tapece sem nebral a brat nebudu, jsou ve stejnym stavu v jakym mam ja. Takze je nejspis bude jeste mit. Mam na chalupe ty moje predesly a uvazuju ze je fouknu na pokus calounikovi.
Kurna sprint to zni zajimave
Dát o 7000 víc kvůli barvě flašky nevím nevím. jinak ten popis na hpp mne osobně dost pobavil. Ten zex není nic jiného než co má Kubrt a můžeš ho použít pouze s 75-100% otevřenou klapkou. Aby to fungovalo jak popisují musíš kit doplnit o progresivní řízení za další peníze.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Já co se motoru týče nemám moc zkušeností, ale než bych toto kupoval, zjistím o tom co nejvíc, nešlo ani o barvu, vzal bych to za 10 z usa, ale o tu elektroniku, která to poustí jen než sepne turbo, ale to je tak na další táma, nebudem to tady Kubrtovi rozebírat...
Vyuzil jsem vcerejsiho pocasi a opet se dostal do garaze, dodelal jsem podsviceni (jeste chybi hodiny), povysaval, dal novej popelnik (Diky Mavemu), vymenil gumu kolem rucni brzdy, poskaldal co se dalo a pripravil se na vyjezd. Par veci samoze jeste chybi dodelat, ale to uz tak v prubehu. Jeste nez vyjedu chci zkontrolovat brzdy a celej ten podvozek, snad pres tyden. Nainstaloval jsem lahev nitra a cast elektriky, jeste nechavam neco vyrobit takze to musi jeste pockat nez to bude komplet, vyrazil jsem nadobu s uhlim a jeste prehodim palilovej filtr na hadicy a ne jak je to ted na srouby. Dam tam filr z Mazdy co se vali doma. KOlem radicky a stredovej plast je jen provizorni, protoze se vyrabi kaplicka tak jsem to provizorne aspon udelal takto. Cekam na novy koberecky a jeste potrebuju vymyslet jak rozdelit antenu na dva konce bezestrat a bez filtru, no hraju si
Tak nejaky fotky. Auto je komlet zapraseny a dat to dohromady bude na celej den prace. Hnus no
No nakonec jsem to i nakopnul a nechal trochu poprdet v garazi. Uz se samoze tesim az vyjedu, sezona se blizi
Naposledy upravil(a) Kubrt dne ned 20.03.2011, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Já tu nad těma fotkama zapekl tak na pět deset minut... Vážně kus pořádný práce... Za takovým kouskem se otočí každý a já v dobrém závidím... Moc pěkný, vážně...
Hu, dik taky to dalo hromadu prace, nastesti jsem se ze zacatku vrhnul na auto a nesnazil se blbnout z jinejma vecma a sel cestou poradny udrzby a ted se mi to dost vraci. Auto uz je relativne v super kondici a ja si ted muzu hrat s motorem, no a az ho dodelam tak tohle pujde ven z garaze a do garaze nejakej bonbonek na par let, tohle byl jen takovej nacvik
Nee jen vypadne z garaze a stavi se max na beznou udrzbu a kontrolu. Kuchat uz to nebudu na to je na rade neco jineho. Skonci jeden projekt a zacne druhej. Nejsem z tech co do toho porad stouraj, mam plan ten dotahnu kam chci a konec.
Kubrt píše:Nee jen vypadne z garaze a stavi se max na beznou udrzbu a kontrolu. Kuchat uz to nebudu na to je na rade neco jineho. Skonci jeden projekt a zacne druhej. Nejsem z tech co do toho porad stouraj, mam plan ten dotahnu kam chci a konec.
Aha, tak to jo. Uz jsem se lekl , a prozradis co noveho?? mas v planu?
Já vím jen tolik,že Kubrt je velký "fajnšmekr" a pokud mu jeho plány vyjdou tak v prvním případě získá vůz se skvělými jízdními vlastnostmi a pokud v druhém tak vůz se skvělými jízdními vlastnostmi a takovou exkluzivitou(čr nic,evropa 2ks,world cca 100ks) oproti kterému je ta22,28,gt2000 naprosto tuctová série. nápověd jste dostali dost tak přemýšlejte.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp