Kubrti_Facelift_AT200

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

Kenne píše:
Kubrt píše:
zejdy píše: Prosím Tě, jaký je důvod tohle dělat?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=17648
mno viz odkaz od kubrta, jak je v tom vlakne posledni obrazek a ta potvora vlevo, tak jsem z te mosazi mel taky oval a jeste ta guma mela nakou vuli, guma + ten oval bylo dohromady asi 3mm vule a to jeste nepocitam klasickou vuli u pripevneni radicky, takze kdyz jsem chtel radit cokoliv tahlem (dopredu/dozadu -> pohled v kabine), tak to bylo stizene, tedkom si chrochtam, tak proto :)
mal som dokonca fotku, kde je ten zdeformovany mosadzny insert gumeneho bushingu nasadeny na tom trni ramena a tam bolo teprve vidno aka tam bola vola. omylom som ju zmazal... v kabine som mohol radickou kruzit 2.5cm hore dole (vseho vsudy paka dokazala opisat kruznicu s cca 5cm priemerom), doprava a dolava bez toho aby som cokolvek zaradil :D teraz to mam presne a ked som sa pohral aj s tym pritlacnym srobom co v tom vlakne spominam, padaju mi tam kvalty krasne (nieje to idealne, na tom budem musiet este popracovat) ale je to o 80% lepsie :)
Naposledy upravil(a) stenky dne pát 11.03.2011, 09:55, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

mno primo vuli na radici pace, ve smeru dopredu/dozadu, jsem mel asi tak 1,5cm, tedkom to bude tak 2mm ... takze to urcite smysl melo :)
Celica ZZT230, 2000, black
Sahy
Navigátor

Příspěvek od Sahy »

Až ti dojde náplň v bombičce :D

Obrázek

Máš nějakou představu, jak často to chceš používat??? Časem to chci taky, ale co sem o tom četl tak aby se to dalo použít často a beze strachu o motor, musel by být trochu víc upravenej?!
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Tak to aby sme si dali pak scuka rovnou u plnirny :)

Zalezi kolik chces foukat, jestli tech 30 koni co je minimum kitu tak bych se tak nebal, kazdy motor ma urcitou vykonostni rezervu takze se o svuj nebojim. Je spis dulezity koukat na budiky, prece jen u staryho auta uz to nemusi chladit tak jak za novoty. V tyhle serii co mam ted toho asi moc nenafoukam, spis jen zabehnu system a nastavim, ale v motoru co je ve vyrobe pocitam ze si frknu vzdycky kdyz me bude chtit ujed nejakej four :D Ten kit je tam pro srandu a zabavu a pokazdy kdyz se me babicky slozi k narozeninam si to vypiplam za napln :wink:

Tak ono pokud neplanujes s motorem zadnej upgrade a je v dobry kondici tak bych se 30-50 koni nebal. Muzes to mit jako posledni zachranu kdyby nahodou :D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Sahy
Navigátor

Příspěvek od Sahy »

mě vzhledem k tomu, že se těším na léto na sprinty dost láká toto:
http://www.highperformanceparts.cz/zex- ... ystem.6017
Ať to není líný při rozjezdu, ale úpravy motoru plánuju až na příští rok, tak aby do té doby vydržel :-). A hlavně v americe to stojí desítku...

Jinak už jsi vzal, nebu budeš brát od Tora ten tapec dveří???
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

No he jak tak koukam je stejnej jak ten muj a verim z ejdes po barve flasky :D

Tapece sem nebral a brat nebudu, jsou ve stejnym stavu v jakym mam ja. Takze je nejspis bude jeste mit. Mam na chalupe ty moje predesly a uvazuju ze je fouknu na pokus calounikovi. 8)

Kurna sprint to zni zajimave :twisted:

libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Dát o 7000 víc kvůli barvě flašky nevím nevím. :) jinak ten popis na hpp mne osobně dost pobavil. Ten zex není nic jiného než co má Kubrt a můžeš ho použít pouze s 75-100% otevřenou klapkou. Aby to fungovalo jak popisují musíš kit doplnit o progresivní řízení za další peníze. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Sahy
Navigátor

Příspěvek od Sahy »

Já co se motoru týče nemám moc zkušeností, ale než bych toto kupoval, zjistím o tom co nejvíc, nešlo ani o barvu, vzal bych to za 10 z usa, ale o tu elektroniku, která to poustí jen než sepne turbo, ale to je tak na další táma, nebudem to tady Kubrtovi rozebírat...
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Vyuzil jsem vcerejsiho pocasi a opet se dostal do garaze, dodelal jsem podsviceni (jeste chybi hodiny), povysaval, dal novej popelnik (Diky Mavemu), vymenil gumu kolem rucni brzdy, poskaldal co se dalo a pripravil se na vyjezd. Par veci samoze jeste chybi dodelat, ale to uz tak v prubehu. Jeste nez vyjedu chci zkontrolovat brzdy a celej ten podvozek, snad pres tyden. Nainstaloval jsem lahev nitra a cast elektriky, jeste nechavam neco vyrobit takze to musi jeste pockat nez to bude komplet, vyrazil jsem nadobu s uhlim a jeste prehodim palilovej filtr na hadicy a ne jak je to ted na srouby. Dam tam filr z Mazdy co se vali doma. KOlem radicky a stredovej plast je jen provizorni, protoze se vyrabi kaplicka tak jsem to provizorne aspon udelal takto. Cekam na novy koberecky a jeste potrebuju vymyslet jak rozdelit antenu na dva konce bezestrat a bez filtru, no hraju si :D

Tak nejaky fotky. Auto je komlet zapraseny a dat to dohromady bude na celej den prace. Hnus no :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

No nakonec jsem to i nakopnul a nechal trochu poprdet v garazi. Uz se samoze tesim az vyjedu, sezona se blizi :D
Naposledy upravil(a) Kubrt dne ned 20.03.2011, 22:00, celkem upraveno 1 x.

redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Já tu nad těma fotkama zapekl tak na pět deset minut... Vážně kus pořádný práce... Za takovým kouskem se otočí každý a já v dobrém závidím... Moc pěkný, vážně...
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Hu, dik taky to dalo hromadu prace, nastesti jsem se ze zacatku vrhnul na auto a nesnazil se blbnout z jinejma vecma a sel cestou poradny udrzby a ted se mi to dost vraci. Auto uz je relativne v super kondici a ja si ted muzu hrat s motorem, no a az ho dodelam tak tohle pujde ven z garaze a do garaze nejakej bonbonek na par let, tohle byl jen takovej nacvik :D

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Kubrt píše:, no a az ho dodelam tak tohle pujde ven z garaze a do garaze nejakej bonbonek na par let, tohle byl jen takovej nacvik :D
pockej ty to po tomhle das pryc ?? :-O he, ty jsi taky dobrej blazen :-D
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Nee jen vypadne z garaze a stavi se max na beznou udrzbu a kontrolu. Kuchat uz to nebudu na to je na rade neco jineho. Skonci jeden projekt a zacne druhej. Nejsem z tech co do toho porad stouraj, mam plan ten dotahnu kam chci a konec. 8)

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Kubrt píše:Nee jen vypadne z garaze a stavi se max na beznou udrzbu a kontrolu. Kuchat uz to nebudu na to je na rade neco jineho. Skonci jeden projekt a zacne druhej. Nejsem z tech co do toho porad stouraj, mam plan ten dotahnu kam chci a konec. 8)
Aha, tak to jo. Uz jsem se lekl :) , a prozradis co noveho?? :-) mas v planu?
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Já vím jen tolik,že Kubrt je velký "fajnšmekr" a pokud mu jeho plány vyjdou tak v prvním případě získá vůz se skvělými jízdními vlastnostmi a pokud v druhém tak vůz se skvělými jízdními vlastnostmi a takovou exkluzivitou(čr nic,evropa 2ks,world cca 100ks) oproti kterému je ta22,28,gt2000 naprosto tuctová série. :) nápověd jste dostali dost tak přemýšlejte. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Celica“