Tak sem zpět po internetový pauze- příjemný--- snowboard, běžky a naše motorka husaberg s pásem a lyží v hlubokáči... super. Původně sem chtěl ject celicou, ale začala srandovně vrzat zrovna když jsme chtěli vyrazit na šumavu... v levo v zadu... asi ta guma pod pružinou na tlumiči, nebo silentblok... tak jsme jeli lehce invalidním terranem

celice se nechtělo
Mattyno> Tak to máš tu samou nemoc... je to fakt exklusivní záležitost... to čidlo stojí pár peněz na GTi (dělaj se náhrady) Ale já ho vezmu zase od strejdy Davida... má náhradní testovací. Včera mi psal, že to zkusí odvzdušnit, ale protože celicie si vymyslela vrzání, tak asi jen vyměníme to čidlo a odzvdušnění a vrzání nechám tady na mým expertovi na vrzání... ten to identifikuje do minuty.

a jestli ani to odzvzdušnění nepomůže, tak mam koupenej VELFOBIN proti zamrzání vody v benzinu a namixuju celice tenhle alkoholickej energydrink na zimu- voní to fakt zajímavě, a vypadá to teda fakt jak energydrink... celkem by mě zajímalo co by to s člověkem udělalo, kdyby si to omylem koupil na benzince a vyžunk to místo nrg drinku. Hazard energy gas drink
Zejdy> díky moc za popis... fakt supr

Už to podle mě bude brzy vyřešený, dneska sem jí nastartoval a popojel a necukala tak jak umí...jen maličko... už asi tuší, co se na ní chystá

a nebo je to proto, že je v nížině a tak se na mě těšila že se celá rozehřála když mě viděla po delší době pozičkama

a nebo jí dělalo radost, že jí babička opečovávala, rozmazlovala, celica hlídala babičku a babička celicku navzájem... prej jí opucovávala sníh, potvoře
michals> no ale měla by jumpnout na 1800-2000 to jako že jo

ale že ti to necuká a nevyskakuje na tuhle hodnotu? co je zase tohle za joke

musí vystoupit když mrzne a auto je zmrzlý. Nebo mělo by teda