Jop tohle je taky slušnej výkon sledovanosti

99.555,,,,, what a fuck

a mam z toho prdlajs...

No ne můžu říct.... ty vole moje téma sledovalo 100.000 lidí.... What a FUCK!

A kde na facebooku? ne...... na instagramu??? ne..... NE TADY..... jen TU.... WOOOOW ...... crazy.....

JO TO SUBARU JE FAIN...

bYL TO GOOD KAUF. Teď bych si subaru asi rozmyslel... no nebaví mě.... to nový... baví mě to původní

3 difenciály, AWD full all time 50/50--- 6MT... takže tak

a voňavej benzínek...

Naprosto ekoligický vozítko.... co nesmrdí jako dieselovej sráč bez pdf. Ale Eu ho zbuznila

Je to tragikomedie....CO2
No jde o to že nemam chuť kupovat jakýkoliv auto.... prostě mě přestaly bavit... takže tak. A začnou mě bavit až někdo udělá celicu, a nebo něco tak podobnýho... tečka. Automobilky nebudou prostě vyrábět co chtěj.... ale co lidi chtěj.... to bude bomba

Chce to ale krizi aby to pochopily...
Neee je to divný 100.000 ??????? co-že

No je to šílený

Subaru má v toyota klubu 100.000 kliků

No tak já fak děkuju, děkuju moc, děkuju nejvíc.... a sem rád že téma zaujalo... jen proto sem to psal... pro nic jinýho.... love z ničeho tady nevytřískám

A Psal sem to pro radost... nikdy sem nechtěl nic, aleee jo dostal sem free vstupy na meetingy

Možná omylem sem neplatil

nikde za nic... no přišlo mi to fér... i když sem si připdal blbě

No tak díky... aleeee problém je že toyota a subaru nejsou tak fain jako to bejvalo.... je to teď totiž pěkná nuda....
Aleee moh bych dát pár fotek kdy-si XV lebedí na původim místě celica

Tahle je divná, nechápu

ale je dobráááá

Nooo celica je víc sexy, ale ty jsi taky sexanda.... to joooo
rošťanda

Co se děje, jedeme pro pivo nebo co

no klíííídek.... třeba jo,
Celicu mam radši, aleee jako ty si subaru XV geniální

Až na AptX máš prostě všechno... mam tě rád, skoro jako celicu... ta sice neni 4x4 ale, ale umí... ty umíš AWD... což mi chybělo.... tak už to chápu

Ne nechěl bych celicu 5g 4x4 atd.... protože je těžká, a žere jako prase

To subaru XV nežere a umí to samý...

defacto jo...
Prdel je tom, že celica GTi 5G 90-94 FWD má stejnou spotřebu jako Subaru XV 2014/15/16 atd AWD.... a to je fain.... dřív ty potvory AWD nebo 4x4 žraly jako prase

15 litrů a ani se nemlasklo

Subaru to dalo do pohody... město, nebo sprinty přes 10l.... ale to je AWD... 4 kola.... 50/50 stejná spotřeba jako kdysi 2 kolky.... přesně stejná.... okej.
Pak jde o to AWD pochopit... pochopit to jak to pojede... no neudělá to hodiny, to bys musel bej magor

aleeee pojede to jako po kolejích, a nezměníš to.... nijak... pojede to jako sáně a nebo jako po kolejích... ale furt lepší než mít "hodiny". Je to supr se probrat po jízdě v klidu než mít hodiny... pak "si mimo". A vždycky budeš mimo víc s 40/70 atd prostě 50/50 je 50/50 fifty fifty.... ty elektroniky můžou fachat ale taky nemusej

50/50 je best

už se to nevyrábí---- sorry....

bylo to moc drahý

teď už to neuměj XV.... ale jen WRX STi. Moje XV to ještě umí.

No prostě nejsou všechny XV stejný.... jsou si jen podobný

Výkon samozřejmě nemá jako WRX STi atd... aleeee system je ten klasickej 6MT 3 diferenciály... a full 50/50 AWD. No a o tom to je

Jo v tom roce 2014 sem pochopil, že je to kárka na kauf

Má jen 25000km cca ani ne asi

nepočítám to, ale baví mě....

je tak super, že je skoro škoda jí ojíždět

No co bych chtěl? místo XV? To je kurfa ten problém..... nic co by bylo tak fain jako je tohle neni....

NEEEEEEE NENI......