https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv
20% v Subaru okej.... tak ještě udělat tu celicu GT4 že.... já čekáááám

nebo celica AWD 8G. čekáááám

jen trošku bych si jí ojel

no tak třeba trošku víc... ale jen o trochu

jo a nechci tam mít displaye na palubce... chci klasiku... protože když 8 hodin v práci čumíš do monitoru, leze ti to pak na nervy... takže žádný monitory dotykový to nasrat...

jednoduchost nic co ti svítí do očí.... těch monitorů a displayů je všude až moc a ne nechci to mít v autě. Fakt nechci mít auto jako další kancelář... to fakt ne

člověk se dívá ven z oken... muzika a pohoda... displeje si strčte do prdele.

problém je v tom že ti ty monitorky do aut výrobci vlastně vnutěj... i když to nechceš.... nikdo se totiž neptá lidí co chtěj.
Místo aby to bylo co nejjednoušší, je to furt složitější a složitější.... tak třeba máti by si ráda koupila tu Hondu E... místo Land Cruiseru, i když o tom ani neví

Jenže jenže problém jsou právě ty displaye... všude... máti je ráda že jí fachá mobil od Applu... někdy ani ten nefachá... takže i když by se jí to auto líbilo, byla by jen nervní z těch obrazovek.... takže to auto neni ani pro ní... otázka je pro koho teda je?

mladá holka? No tak ta na to nebude mít... ale chcala by to po slovensky

No nemá to ekonomickou logiku...
Otázka teda je jestli má smysl cpát ty obrazovky i do aut.... protože člověk si vlastně chce v autě od nich odpočinout... ne je tam mít zase jako v práci a větší a čim víc tim líp

žádný.... ! mobil ti stačí, i jako navigace... relax, nebo not-relax? všechny ty info odváděj pozornost od řízení. Proto asi chtěj dělat ty autonomní vozy, jako mít pojízdný kancly

No ale to já nechci

Moje auta jsou pojízdný doutníčkový relaxační vozy

Ne pojízdný kancly... prostě když mi někdo volá a sem v celice... má smůlu... odpovim až dojedu. Když mi někdo zavolá do Subaru, tak to možná zvednu... možná ne... podle toho jakou mam náladu... kdyžtak počká... a nebudu nikde v autě číst nervozní sms, nervozní maily a řešit nervozní telefonáty... klííídek

Lidi furt pospíchaj, ale stejně se sejdem všichni v hrobě... klííídek

I když no já se nechám zmrazit, nebo vystřelit do kosmu... takže vy se sejdete v hrobě
Jop to je dobrej nápad... založim si firmu na vystřelování mrtvol do kosmu...

třeba tě najde Alien a pak tě oživí.... co ty si? kurfa kde ses tu vzal???

Noooo zdravim na to samý sem se chtěl právě zeptat

No to sem ještě neviděl, prostě mrtvý průzkumníci vesmíru... každá kapsle by byla sledovaná... a všichni by dolítli jinam... nebo i nikam... krásný SCI-FI. Cosmo trans-port corporation.

Noooo brzo vyjde system shock 3
No tenhle rok mi umřela teta a děda... tak si řikám, jo nechci mít hrob a nechci bejt ani spálenej... chci se nechat vystřelit do kosmu.

hřbitov může bejt virtuální tady- byl vystřelen dne... bla bla

do kosmu

jo to by se mi líbilo

ale to myslim zcela vážně. člověk by si moh zvolit určitej směr letu... kapsle... fain

co nejdál od slunce... ale jo dal by se tim začít supr scifi film, a jo chtěl bych to, proč ne

Lidí je jak sraček... i mrtvých, proč je nestřílet do kosmu? najdou toho víc než nějaká sonda--- byly by to 100.000 miliony a víc sond... jednoduchých... napíchlých...

pak je větší pravděpodobnost něco najít... život, paradoxní je že život by našly mrtvoly... WOW

nojo filosofování a scifi to já rád...

Náhrobek bych si nechal postavit... ale bylo by tam napsáno... tady neleží jan... protože ten idiot se nechal- (svou pozůstalost) vystřelit do kosmu

Výýýborný

ale je to zaplacený...

je to zaplacený to místo...

musely by bejt ty kapsle měkký aby to nenarazilo do satelitů atd... ale nemá podle mě smysl zkoumat vesmír způsobem tak jak je to teď... vyšlou se 1, až 10 sond aleee to je kurfa málo sondy musej bejt mrtvý lidi.... miliony sond... jinak se nikam zkoumání vesmíru nedostane... výhoda je že nepotřebuješ živou posádku... jídlo pití roboty... nic... a něco se najde... někdo, něco to najde...
Bylo by to supr, pozůstalý na týhle planetě by mohli sledovat na androidech, nebo na windows kde zrovna jsi... ráno by ses podival jaký je počasí u kafe a kde je kokon s tim magorem co se nechal vystřelit do kosmu...

supr
No ony můžou vzniknou vtipný situace i teď jako spálit popel že.... tak děda čekal na místo kde bude asi 3 měsíce... všechno jsme vychytali... krásný místo.... ale máti volá pánovi co to má jakoby pak uzavřít, a ten že to dělá silikonem... ???!!! že je to novinka a je to lepší než bla bla... okej máti, jo souhlasim... v pohodě... jenže ten borec byl až mooooc rychlej... on zasilikonoval ten hrob ještě než jsme tam dali dědu

fakt akční borec

Máti se tam šla podivat a hotovo... jenže děda jakoby byl pořád u babičky ve skříni

Drsný

já pořád řikám neni kam spěchat... i když děláš do hrobů a spěcháš, je to špatně

No my to pak nožíkem odlepíme a pak znova zasilikonujeme... oukej

Ne ale jo já chci se nechat vystřelit do kosmu, nechci bejt spálenej ani v hlíně... tak to prostě bude.

A na náhrobku bude opustil tuto planetu dne... .... ne že zemřel, ale opustil doslova tuto planetu...

to tam chci

v modulu cosmos např. X58942cc teď je to originální... ale bude to myslim si normální...

trochu dražší... ale zajímavá volba... jooo líbí se mi to opustit planetu doslova... ve vakuu nebo i zmrzlý tělo vakuovaný... supr.