Ne musim myslet na něco pozitivního, ne na czech computer, na ty čuráky....

buzny šmejdy.... tragédy.... tak
Safra ta čičinka.... mě pozvala na kafe.... to je celkem prdel, to bych měl spíš já, no ale tak má v práci kávovar tak budu mít možná kafe gratis
Sem se pozval na kafe

nenápadně.... ne jako mít jí ve svých klepítkách.... já sem Rak..... tak bych jí nepustil.... ta za to stojí....
jako jak čistila ten kávovar tak sem šel kolem a nemoh sem se vynadívat..... měla ty jak se tomu řiká legíny.... nooooo joooo málokterá holka si je může dovolit nosit... tahle joooo

až sem se právě divil.... to se nevidí tak často.... všechno akorát.... no na prsa sem se nedíval, ty nejsou pro mě podstatný

nebudu se nechávat kojit

Ale jak sem šel tak si řikám "holy motherfucker shit" "no to si děláš prdel.... to je dokonalost!" Ty vole dělej něco ty vole.... tohle se jen tak nevidí..... to za tu snahu stojí.... mimoto jak se umí usmívat a je normálně přirozeně příjemná, nic nehraje.... ty voleeeeeee...... nooooo

no a pak sem se 6 hodin převaloval v posteli doprdele....

Kolik jí může bejt??? to si řiká i o mně asi.... nooooo ale o tom to neni.... noooo jooooo taky sem si řikal nejsem moc starej

38 joj.... ale funguju jako 28

defakto

akorát nesmim tak moc chlastat

Ne srát na to....

Ne do některejch lidí nevidim.... a až pak zjistim že jsou to svině.... aleeee do určitých lidí vidim a to je ona a vim že je tak slušná a hodná, že by si zasloužila fain life.... mohla by dělat klidně kurvu... jak je krásná, ale zaslouží si se mít líp než kurva

Ne jako udělal bych pro ní cokoliv.... to je prostě bum do nosu.... víš že je fain.... no tak budu muset zajít na kafe....

Malinko bych se nechal i zmanipulovat.... proč ne

Ale ne moooc..... ale měl bych jí rád jako nikdo nikdy v životě.... vážil bych si jí víc než sebe.... a vim že by to bylo oboustranný....
No ale dala by se dostat..... ty vole kdysi mi to šlo.... faktem je že celica byla..... jako bonus.... taková jistota

noooo teď j to spíš retro vychytávka....

tak bez

třeba funguje líp Subaru jako řekněme rodinné SUV

ne tak klasické..... takové jiné..... no já sem taky jinej

ale pěkný subaru je, a já taky

Musíme tu potvůrku dostat.... stejně kecá.... každá holka ti tvdí že má přítele.... protože kdyby to netvdila, byla by divná..... no já sem právě tak divnej že přítelkyni nemam atd.... no tak internet nabízí spoustu zábavy že

takovej trenažér.... že

No já nerad někomu lezu do zelí.... taky by mi to vadilo.... aleeeee tak prostě svlečna řekne že má přítele.... bla bla bla..... a je to pravda nebo kecá.... a tahle kecá

jinak by mě nepozvala na kafe.... snad???

Já ti dám přítele.....

u mě má mega výhodu že kdyby tu bydlela tak to má do práce pár kroků..... šikulka

no a pak další výhody....

já se prostě vyplatim

aleeee taky chci mít svuj klid

takže kdo jsou ty přítelové na telefonu

sem s nima....

Neeee ale joooooo

si je proklepnu

Ne jako konkurenci eliminuju..... sorry....

No tak se pudeme projít jen tak.... neeee jen tak, nic se neděje....

jakoby nic

Hele a proč všechno plánuješ???? No protože sem nikdy nic neplánoval.... a nebaví mě to... chtěla bys plánovat ty? a co? Všechno...... mě nebaví plánovat nic totiž.... stresuje mě to strašně..... tak fain budu plánovat, ale tak abych tě nestresovala... jooooj díky.... to je ono. šikovná

Tak takhle by to šlo.... virtuálně.... tak to ještě zkusit reálně....

Kecá... je tak sexy že kdyby frajera měla, tak si jí hlídá---- já bych si jí troooochu hlídal

to joooo Ale tak to je taková lež prostě pro svojí ochranu.... jen jako.... doufám snad nedostanu do držky

takže pondělí v noci nebo úterý v noci.... středa volno.... takže to chce zkusit čtvrtek pátek atd..... kafíčko

Ne ta stojí za to.... taky bych moh mít někoho radši než sám sebe.... že