Idaho píše:zeptám se možná blbe ale hodnoty kompresí jsi získal jak? uvádíš je s přesností na jedno až dve desetinná místa což trosku nekorespoduje s meřákem co je na fotkách..
Z meráku boli odčítané hodnoty PSI s toleranciou ± 1 PSI .Hodnoty na stupnici bar sú len orientačné...k tomu treba v lepšom prípade kalibrovaný digitálny merák....drahý je ako sviňa....

Presnosť v tomto prípade je relatívna...(približná)...Namerané hodnoty v PSI boli premenené na bar což je približne:
1 pound per square inch (PSI) =0.0689475729 bar....(1 psi=0.06895 bar...zaokrúhlená verzia premeny hodnôt.)
http://www.centauro-owners.com/articles/psibar.html
Prosím Idaho dohoď mi adresu alebo link-vopred ďakujem..... dúfam,že je to o variantách MARK No.:1-5 a o normálnych cenách.Idaho píše: Kroužky i písty se dají normálně objednat doručení cca 3 týdny..
Idaho,som si vedomý,že som sa dopustil pri repase motora aj závažných chýb...napríklad presnosť valcov nie je v 3-och mikrónoch a mal som pri záverečnom honovaní valcov použiť flex hone....Libor je pán a má skúsenosti....ja som auto..vlastne motor mal rozobratý prvý krát v živote....