PavoB: já čeldy miluju... a vždycky budu... Celica 5g je hezčí než 2000GT / ne jen designem, ale i tim že se tam vejdou 4 lidi a zavazadla... celica 5g je nejhezčí toyota jaká kdy byla vyrobená. A ano je mnooohem hezčí i než supra 4g... která ze předu oproti celice 5g vypadá tak prostě.... nudně

fádně... ten mega spoiler ten design nezachrání jako celek... nene nejhezčí toyota všech dob je celica 5G.... je to jasné????

Co se Lexusu týče... no automatky jdou úplně mimo mě... takže nezájem. Pár lexusů mělo manuál... ale jaksi se na to vybodli... takže co? tak se na ně taky vybodnu

Manuál je prostě nutnost... jen točit volantem... to je na hovno... rád cejtim to přeřazení... to vytočení motoru... to jak mě poslouchá celica nebo subaru.... obě kárky jsou poslušný... prostě já rozhoduju jestli se pojede klidně nebo neklidně... a tak to má bejt. S automatem by mě asi nebavilo ani auto řídit... prostě rozkazuje pilot. Což u lexusu neni možný, protože jsi až druhořadej... rozkazuje automatika a elektronika... tady ne u subaru pořád rozkazuje micron... striktně

a to mě baví.
ps: Akiro kdybys měl chuť tak tenhle víkend si můžeš kapotu vzít... 7.500,- je tu a jsem tu... číslo máš stačí cinknout. Nebo jí přepravim vedle do bytu a nechám jí cáknout do 8J1 blue a budu si jí vozit jen tak... fakt se mi totiž líbí....

Buďto jí už neuvidim... tzn že zmizí tenhle víkend, a nebo si jí nechám

číslo je 608354666 Barrandov... víc info po tel.
Zrovna dneska ráno sem se probudil do práce v 5.30 a čumim na tu kapotu ty žábry a sosák a řikám si... nooooo modrá by ti sekla tak uvidíme...