tak to joToyotaMan píše:Airbagy zůstaly nepoužíté. Celá rána šla přímo na bok.yarisek píše:koukám a stále nevidim airbagy, jinak slušná rána
Kdo má zkušenosti s Yarisem
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ahoj- řekl bych že yaris je celkem nehlučnej a tv shopu bych moc nevěřil.Navíc odborníci říkají že moderní oleje už tohle všechno v sobě mají a je na nic jim tam ještě přidávat..g.man píše:Našel jsem tyto stránky a všechny zdravím. Mám Yarise asi půl roku, najeto 6000. Pánové máte někdo zkušenosti se zvýšením výkonu ( chiptuning či jinak ) ? Jo a co si myslíte o těch přídavcích do motoru-oleje, jak v reklamě slibují snížení tření, hlučnosti a tak ?
jinak chip tuning mi přijde dost drahej na to co t o udělá...
Jakej máš obsah?
Mám litr, po venku podle počítače jezdím za 5,1, po městě když jsou kolony i za 7,5 ( což se mi zdá dost na to, jak každej říká, že to nic nebere). Jinak s tím přídavkem do oleje mám zkušenost když jsem měl Vectru a je fakt, že se snížila hlučnost. Stálo to asi 350 Kč, nebyl to ten TV shop. Ale ještě nemám za sebou ani první výměnu oleje a tak váhám tam něco přilívat. No a uvažuju o tom, nějak ten výkon zvednout. I když musím uznat, že na litr to jede slušně.
No mně se to zdá taky dost. Přitom to nijak moc nevytáčím, vyřazuju před semaforem, jezdím většinou sám, no prostě nevím. Když jsem to dovezl, tak to bralo skoro 10, od té doby to kleslo. Jinak je fakt, že jezdím většinou krátký trasy po Brně. Kdybych jezdil za 5,3 tak radostí zešílím
.
P.S.: V jakejch otáčkách to držíte ?

P.S.: V jakejch otáčkách to držíte ?
2g-man: Chip tuning dělá Bit power. Psal jsem tam, a stálo by to 7500,- nevím už přesně hodnoty, ale kdyžtak zkus jejich stránky, tam to je. Já jsem o tom uvažoval, ale na motoru bez turba a ještě litr to podle mě nebude nic moc. Za ty peníze si radši přišetřím a koupím sportovní tlumiče Koni. Ty udělají daleko větší službu.
Tak se mi to libi, diskuze se pekne rozjela...docela sem se lekl te spotreby co uvadi g.man.....uaaaa 7,5 litru to ja hafo moooc!!!!!!Koukam ze jsi taky z Brna...nerad bych aby mi to pak tolik papalo!!!
A to si chci koupit 1.3!!! V materialech pisou mesto 6,8l/100km tak doufam ze to bude sedet + - autobus....Jinak bych se zlobil
a nemusel bych prodavat svouji Astru, ktera po meste zere 8l nekdy 8,5l a to je to 1.6 16V!

Jestli mas nejaky fotky sveho Yarise, tak me je posli YarisClub@seznam.cz a ja je hodim na web do clubuTomas píše:Ahojte, pekne forum...
Ja mam litraka, r.v. 99, najazdene nieco cez 100 000km a nemal som este ani jeden problem. S Yarisom som velmi spokojny, jazdim kazdy den a vela mi usetril za servis a benzin. Predtym som mal Opel Corsu a neda sa to porovnat ani z ekonomickeho hladiska, ani ohladne spolahlivosti.
Ako to je s fotkami? Mam ich dost, akurat som sa dopracoval k fotke noveho Yarisa, ma prist na jesen 2005.