micron píše:drsný to holky...mno celkem chápu proč se jim líbí Tigra... zvláště oranžová barva děvčata baví... ale hlavně s Tigrou se líp "žensky" parkuje než s rozměrnou širší celdou (těžko si vychytávaj-neodhadujou vzdálenosti a rozměry, kterou by odřela (ta děvčata). Jinak hodný slečně bych taky koupil Tigříka nebo PUMU (až nebudu studovat)... ale bez těch spoilerů... to by urvala do tejdne. Volantu u celdy by se však nesměla ani dotknout... nene
Nechci ti kazit iluze, ale stejne mi to neda...
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
mnooo... tak kdo je tohle? ještě se hádat o auto... "já budu řídit, vždyť si mi to slíbil" "Ne já, ne já" tak to bych asi doma neskousnul žeby paní-slečna Beaverová osobně? nebo Beaver?? božínku
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
micron píše:drsný to holky...mno celkem chápu proč se jim líbí Tigra... zvláště oranžová barva děvčata baví... ale hlavně s Tigrou se líp "žensky" parkuje než s rozměrnou širší celdou (těžko si vychytávaj-neodhadujou vzdálenosti a rozměry, kterou by odřela (ta děvčata). Jinak hodný slečně bych taky koupil Tigříka nebo PUMU (až nebudu studovat)... ale bez těch spoilerů... to by urvala do tejdne. Volantu u celdy by se však nesměla ani dotknout... nene
Nechci ti kazit iluze, ale stejne mi to neda...
tak to je pěkná čičina
myslim to auto no ikdyž.....
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
micron píše:mnooo... tak kdo je tohle? ještě se hádat o auto... "já budu řídit, vždyť si mi to slíbil" "Ne já, ne já" tak to bych asi doma neskousnul žeby paní-slečna Beaverová osobně? nebo Beaver?? božínku
No ja to fakt nejsem - kdo by potom drzel fotak ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
micron píše:mnooo... tak kdo je tohle? ještě se hádat o auto... "já budu řídit, vždyť si mi to slíbil" "Ne já, ne já" tak to bych asi doma neskousnul žeby paní-slečna Beaverová osobně? nebo Beaver?? božínku
No ja to fakt nejsem - kdo by potom drzel fotak ?
Slecna?
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor