Pomóóóc !!! Yarísek se mi porouchal při 76600km !!!
Henry 33 to vlastne povedal aj za mňa...Henry33 píše:neboj vsak oni ti to nakoniec uznaju a Yardo bude zase spokojne doma

Bude všetko OK-neboj sa !
Pretože ak by sa im do toho nechcelo,tak by ti už napísali,že i cez to,že ich Brusel oslovil o vyriešenie tohto problému ,Ti aj tak bezplatnú opravu neuznávajú. . A to by ti už asi napísali alebo zavolali!
Okrem toho-pozri sa: Brusel tým,že im poslal dopis na vyriešenie tejto "kauzy" im akokeby "odobril" to,že ak to pošle importer nazad,tak sa to opraví - teda vymení...! tak voč de...
A to s tým vypožičaním auta a dokonca preplatením zo strany Toyoty s tebou suhlasím-nepridávaj polienko do ohňa,lebo toto všetko okolo yariska vypadá,že ten pomyslený "oheň" už len tlie a nakoniec to aj vyhasne v tvoj prospech !
A potom im v servise povedz,že ich pozdravujeme z fora

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
...Bobešku, jako majitele Yardy mne to nenechává chladným. Držím pěsti a přijmy alespoň takto podporu.
...pokud by si chtěl to Aygo tak trochu problém je kastle, ale jinak není prý problém s ničím až na papíry o nich nikdo neví.
Tak ještě jednou, držte se doma, člen rodiny se jistě vpořádku vrátí z nemocnice.
...pokud by si chtěl to Aygo tak trochu problém je kastle, ale jinak není prý problém s ničím až na papíry o nich nikdo neví.
Tak ještě jednou, držte se doma, člen rodiny se jistě vpořádku vrátí z nemocnice.

Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky za podporu. Jak dlouho by teda trval ten motor????213 píše:...Bobešku, jako majitele Yardy mne to nenechává chladným. Držím pěsti a přijmy alespoň takto podporu.

- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
...to nevim musel bych se pozeptat, ale myslim, ze tam je jiny nez v yardovi.
Jinak jsem si uvedomil, ze jsem mel taky problem s motorem. Sice u dodavky a byl to Peugeot, ale v zasade stejna zalezitost. Take po zaruce najeto asi 120 000km. Po nejakem tom dohadovani jsme vzali opravu s importerem napul. Tak si myslim, ze kdyz bude nejhur tak by to mohlo dopadnout takto. Osobne ti preji aby to dopadlo o 100% lepe, tzn., ze to vse pujde na vrub Toyoty.
Hezky vikend a drz se.
Jinak jsem si uvedomil, ze jsem mel taky problem s motorem. Sice u dodavky a byl to Peugeot, ale v zasade stejna zalezitost. Take po zaruce najeto asi 120 000km. Po nejakem tom dohadovani jsme vzali opravu s importerem napul. Tak si myslim, ze kdyz bude nejhur tak by to mohlo dopadnout takto. Osobne ti preji aby to dopadlo o 100% lepe, tzn., ze to vse pujde na vrub Toyoty.
Hezky vikend a drz se.
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takže reklamaci mi Toyota neuznala ani napodruhé. Naštěstí jsem sehnal na Toyotavrakovišti Kutnohorská v Praze motor z Ayga co má jen 30000 najeto. Vypadá fakt jako nový tak snad bude v pořádku. Dal jsem za něj 17500Kč. Práci mi v Toyotě Jihlava dají za nižší cenu. Olej jsem si koupil vlastní. Magnatec Castrol 5W-40. Vyšel na 176kč litr. Toyota tam dává Castrol SLX 5W-40 za 420kč litr. Magnatec je lepší protože zůstává na stěnách takže při prvním startu nejdou písty na sucho. Na motoru byly i originál svíčky denzo a vodní pumpa. Viděl jsem rozdělanej můj starej motor a ojnice teda nebyla utržená ale byla ohnutá. Nikdo neví proč se ohnula. Prý se s tím ještě nesetkali. Buď se píst potkal s ventilem nebo mi prdla přes těsnění pod hlavou voda přímo do válce. Mimochodem těsnění jsem tam nikde u motoru neviděl. Každopádně to dám Dasce k právnímu přezkoumání. Motor půjde na soudní znalecký posudek. Takže všechny varuju jak vám po ránu bude motor lehce klepat tak mazejte do servisu a nechte si motor rozdělat a zkontrolovat ať nedopadnete jako já.

No to snad nemyslíš vážne...ja by som to dal do Lampárne-prisaham vačku!!!!Tu na slovensku vysiela markíza taku reláciu,kde už človek nemá kam sa otočiť a všetci maju pravdu,len ty nie a ty sa môžeš uj..ť od nervov.Určite má aj Nova nejakú podobnu reláciu...Nedal by si to do médií??
Kua-dufam,že aspoň ten DAS ti v niečom pomôže - ale je to pekná reklama pre Toyotu -su to hajzli vychcaní...Druhé auto osobne Toyotu asi nekupim po týchto tvojich skusenostiach.
Inak-ako píšeš,že ak motor za studena trochu klepe,tak v manuale píšu,že to nevadí a nie je to teda závada.
Apropoo- čo myslia tým slovom "klepanie"..- je to dosť relatívny pojem,keďže je to vec pre "ucho" a klepanie nie vždy je "klepanie" v tom určitom slova zmysle .To však už amatér nepostrehne ,ktoré klepanie je to "nesprávne".
Kua-dufam,že aspoň ten DAS ti v niečom pomôže - ale je to pekná reklama pre Toyotu -su to hajzli vychcaní...Druhé auto osobne Toyotu asi nekupim po týchto tvojich skusenostiach.
Inak-ako píšeš,že ak motor za studena trochu klepe,tak v manuale píšu,že to nevadí a nie je to teda závada.
Apropoo- čo myslia tým slovom "klepanie"..- je to dosť relatívny pojem,keďže je to vec pre "ucho" a klepanie nie vždy je "klepanie" v tom určitom slova zmysle .To však už amatér nepostrehne ,ktoré klepanie je to "nesprávne".

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Dámy,páni - navrhujem takúto vec:
Postaviť sa k tomuto problému ako majitelia yarisov-členovia tohto klubu "Toyota klub" a napísať nejakú "petíciu"- alebo prosto niečo na ten spôsob,že nám nie je lahostajné ,aby sa Toyota(či už servis alebo značka) stavali takýmto vážnym problémom- odpikovaným spôsobom zákazníka-i cez to,že to nie je v záruke to auto,ale už sa tie prvé príznaky objavili už počas záruky....
Žeby sme založili tému na tento konkrétny problém a ako to zrealizovať tak,aby sme hromadne poslali možno mailom(lebo ťažko sa k tomu takto podpisuje) či už importerovi alebo výrobcovi .vaeď to auto má 3 roky a najazdených 80tisw.km ...- tak to potom klobuk dole,pred životnosťou škody 120!!!!!
Možno si niekto povie:-ťažko dokázať,že to nebolo nesprávnou jazdou majitela??..
Tak ja sa spýtam takto :- ako ONI vedia dokázať,že naopak-BOLO to tým,teda majitel "schválne" zničil ojnicu a akým spôsobom sa okrem toho dá bežne toto zničiť-veď to je do neba volajúca absurdita!!
Možno taký prvý nápad -ako náhrada "fyzických"podpisov by služil VIN a meno vlastníka auta..To len ako príklad..
Postaviť sa k tomuto problému ako majitelia yarisov-členovia tohto klubu "Toyota klub" a napísať nejakú "petíciu"- alebo prosto niečo na ten spôsob,že nám nie je lahostajné ,aby sa Toyota(či už servis alebo značka) stavali takýmto vážnym problémom- odpikovaným spôsobom zákazníka-i cez to,že to nie je v záruke to auto,ale už sa tie prvé príznaky objavili už počas záruky....
Žeby sme založili tému na tento konkrétny problém a ako to zrealizovať tak,aby sme hromadne poslali možno mailom(lebo ťažko sa k tomu takto podpisuje) či už importerovi alebo výrobcovi .vaeď to auto má 3 roky a najazdených 80tisw.km ...- tak to potom klobuk dole,pred životnosťou škody 120!!!!!
Možno si niekto povie:-ťažko dokázať,že to nebolo nesprávnou jazdou majitela??..
Tak ja sa spýtam takto :- ako ONI vedia dokázať,že naopak-BOLO to tým,teda majitel "schválne" zničil ojnicu a akým spôsobom sa okrem toho dá bežne toto zničiť-veď to je do neba volajúca absurdita!!
Možno taký prvý nápad -ako náhrada "fyzických"podpisov by služil VIN a meno vlastníka auta..To len ako príklad..
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid