CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

oliku kolega vendys se přeřekl. Chtěl říct že by jsi měl opakovat: měl jsem předtím Celicu 6.g. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale aby nedošlo k roztržce, tak radši opakuj: měl jsem 5.g i 6.g a pak jsem to takhle pokazil :wink:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

micron: já to pochopil a toho kocoura jsem hned musel ukázat přítelkyni,že by to mohlo skončit i takhle :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> já sem si byl okamžitě jistej, že si věděl, že je to pro tebe... :wink: taková inspirace pro vašeho kocoura :lol: to sem našel někde na nějakým blogu nějaký milovnice koček... samý takový šílený srdíčkový lovin čičiny a pak tahle hustá :lol: fakt pobaví každýho :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

No uprimne jsem se rozhodoval mezi CS, Integrou, Suprou mk3, 200 SXem s 14 a chvili i GT 6.gen.
Ale musim si postezovat, subaristi se vubec nezdravej, clovek blika jak blb a protijedouci nic.
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Jo a co jsem vybral, v ty cenovy relaci bylo dostupny jen GT v dobrym stavu, ovsem ne v dokonalym, nebo WRX okolo roku 2000 o par desitek tisic draz, ale GT vazi o metrak min pri stejnym vykonu a bugeye z roku 2000 je podle me nejhnusnejsi Impreza.
Ovsem ted slintam po japonskym STi Spec RA, 280 koni pri 1180 kg, LSD vpredu i vzadu, kovany vnitrnosti motoru, turbina od Mitsubishi TD 05, ostrik mezichladice vodou, kratka prevodovka a ceny okolo 50-80 000. Jen ten volant...
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Ta WRX je asi o 20 koni silnějši, ne? a važi vic protože je to novějši model jestli spravně tomu rozumim...Myslim že je to vlastně logicke pokračovani pro ti co hledaji nahradu za 23... Přece ma to pravě ti vlastnosti, ktere posledni geněrace celicy chyběly...plnej nahon a turbo,...a to všechno za lidovějši penize...
Jenom davejte bacha, hodně lidi se na tom vysekalo, když mysleli že všechno maji pod kontrolu, to auto zabilo vic lidi než všichni celicy, supry a leviny dohromady a to neni metafora... :roll:
V Rusku havarijni pojištěni na WRX je dva krat dražši něž na ktery koliv jiny srovnatelny chačback ,jestli Vam Ho vubec pojisti... a to asi o něčem svědči...
7g, ZZ231
černa
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

olik píše:Jo a co jsem vybral, v ty cenovy relaci bylo dostupny jen GT v dobrym stavu, ovsem ne v dokonalym, nebo WRX okolo roku 2000 o par desitek tisic draz, ale GT vazi o metrak min pri stejnym vykonu a bugeye z roku 2000 je podle me nejhnusnejsi Impreza.
Ovsem ted slintam po japonskym STi Spec RA, 280 koni pri 1180 kg, LSD vpredu i vzadu, kovany vnitrnosti motoru, turbina od Mitsubishi TD 05, ostrik mezichladice vodou, kratka prevodovka a ceny okolo 50-80 000. Jen ten volant...
Náhodou já když jedu se subaru a někoho potkam tak taky zdravim a většinou odpovídají :D taky pokukuju po STI někde kolem roku 2004. takže celicka bude k mání :!: :D
Dalkod
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalkod »

vladas: ty nas takhle odstrčíš?to sem si o tobě nemyslel :-( muj názor je ...jednou CELICA, navždy CELICA ... a je jedno jaká.A jestli ti chybí výkon,tak si kup turbokit.Kvalitní a se všim všudy tě bude stát to samý co STI....Ale jen muj nároz...jestli emigruješ k Subaru..tak zdary....:-))))joke....subaru je subaru a čelda je srdce
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS :-))
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

teda uprimne, premyslim o koupi 5 gen, z nostalgie, jako o daily aute, chybi mi ten nizkej posez a mrkacky.
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Dalkod píše:vladas: ty nas takhle odstrčíš?to sem si o tobě nemyslel :-( muj názor je ...jednou CELICA, navždy CELICA ... a je jedno jaká.A jestli ti chybí výkon,tak si kup turbokit.Kvalitní a se všim všudy tě bude stát to samý co STI....Ale jen muj nároz...jestli emigruješ k Subaru..tak zdary....:-))))joke....subaru je subaru a čelda je srdce
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS :-))
Neboj, nikoho neodstrkuju :D celicu miluju a i kdyby tahle moje šla do světa, tak si určitě časem koupim třeba zrovna tu 5g. protože se mi taky moc líbí. Samozřejmě celica byl můj sen několik let a nakonec už ji víc jak 2 roky mam a tak ty sny posouvám o kousek dál :D no a to je právě to STI :D Ale to je všechno ještě minimálně půl roku daleko
Dalkod
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalkod »

vladas: dneska sem zjistil co je to posouvat sny a hned jeden mam...kámoš z anglie přijel s Acurou NSX-T a ta kára je fakt mazec:-)....a dost mi láká....jediná nevýhoda že se dá těžko sehnat,asi něco jako když sem před 3 lety kupoval T23...teď jich tu je taky už dost....jinak mě čelda zůstane min do příštího jara...takže min 2 srazy ještě budou:-)...pokecáme
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Chlapy, nechcete pokecat o svich perverznich snech o subarech a hondach nekde jinde...
napřiklad u psychiatra...
Vtip...tohle časem byl muj sen, pak na nějakou dobu zmizel a ted se objevil zase v prodeji... :wink:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -8/8244005
7g, ZZ231
černa
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Dalkod píše:vladas: dneska sem zjistil co je to posouvat sny a hned jeden mam...kámoš z anglie přijel s Acurou NSX-T a ta kára je fakt mazec:-)....a dost mi láká....jediná nevýhoda že se dá těžko sehnat,asi něco jako když sem před 3 lety kupoval T23...teď jich tu je taky už dost....jinak mě čelda zůstane min do příštího jara...takže min 2 srazy ještě budou:-)...pokecáme
jj, tušim že na přimdě to má nějakej týpek. Párkrát jsem to viděl ve stříbře a je to opravdu mazec, za takovým autem se musí otočit snad úplně každej. Nízký, červený, nádherný, takový Japonský FERRARI:-)
lake-bodom
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lake-bodom »

Je sraz otevřen i pro jiné Toyoty, než Cellici :). Rádi bychom přijeli s manželkou, máme to pár km ;).
Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Myslim že nelepši nazev by byl: Celorepublikovej sraz milovniku celicy...přece je jedno jestli ji vlastniš nebo ne..., jestli ji miluješ.... 8)
P.S. Chystam se na sraz s mimčem...ten hezky autička postě sbožnuje :twisted:
7g, ZZ231
černa
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“