Ale aby nedošlo k roztržce, tak radši opakuj: měl jsem 5.g i 6.g a pak jsem to takhle pokazil

Náhodou já když jedu se subaru a někoho potkam tak taky zdravim a většinou odpovídajíolik píše:Jo a co jsem vybral, v ty cenovy relaci bylo dostupny jen GT v dobrym stavu, ovsem ne v dokonalym, nebo WRX okolo roku 2000 o par desitek tisic draz, ale GT vazi o metrak min pri stejnym vykonu a bugeye z roku 2000 je podle me nejhnusnejsi Impreza.
Ovsem ted slintam po japonskym STi Spec RA, 280 koni pri 1180 kg, LSD vpredu i vzadu, kovany vnitrnosti motoru, turbina od Mitsubishi TD 05, ostrik mezichladice vodou, kratka prevodovka a ceny okolo 50-80 000. Jen ten volant...
Neboj, nikoho neodstrkujuDalkod píše:vladas: ty nas takhle odstrčíš?to sem si o tobě nemyslelmuj názor je ...jednou CELICA, navždy CELICA ... a je jedno jaká.A jestli ti chybí výkon,tak si kup turbokit.Kvalitní a se všim všudy tě bude stát to samý co STI....Ale jen muj nároz...jestli emigruješ k Subaru..tak zdary....
)))joke....subaru je subaru a čelda je srdce
olik: jestli chceš aby tě všichni zdravili,kup si T23...tady v plzni nás neni moc a myslim že nemluvim jen za sebe,ale kolikrát mě pozdraví i YARIS)
jj, tušim že na přimdě to má nějakej týpek. Párkrát jsem to viděl ve stříbře a je to opravdu mazec, za takovým autem se musí otočit snad úplně každej. Nízký, červený, nádherný, takový Japonský FERRARI:-)Dalkod píše:vladas: dneska sem zjistil co je to posouvat sny a hned jeden mam...kámoš z anglie přijel s Acurou NSX-T a ta kára je fakt mazec:-)....a dost mi láká....jediná nevýhoda že se dá těžko sehnat,asi něco jako když sem před 3 lety kupoval T23...teď jich tu je taky už dost....jinak mě čelda zůstane min do příštího jara...takže min 2 srazy ještě budou:-)...pokecáme