PS:Kilometry neuvadim schvalne,protoze ma na budiku asi 200t.km.,ale budme realisti...

To okolí by mohlo být třeba i někde kolem Ostravy, ni?tompo píše:Co takhle zase jednou zkusit sraz Prevítů v Praze nebo okolí?
Hallofrostie píše:zufanek:
Tuž vitam nového previanta. Odkud jsi sehnal tu Tvoji?
V Německu je koupit starší auto taky problém, tak 50% je podvod - kolik Němců kolem aut je Německých... Dobré je kupovat auto záměrně až tak od 150km od CZ hranic, kvůli soli a korozi. Dál už nejsou auta tolik rezavá.frostie píše:MGRR:
V Německu je potěšení hledat a vybírat. Tady v čechistánu taková nabídka není. Zas bych se do německa podíval po autu, kdyby bylo třeba. Ale není a asi do důchodu už ani nebude, dá-li Bůh a dožiju se toho. Do důchodu už to mám pouze 30 let a vůz měnit nehodlám, pohodlí neskutečné, spotřeba 11l plynu, co víc si člověk může přát. Hlavně aby to nikdo nezbořil, včetně mě.
Vítej v klubu majitelů TOP MPVZufanek píše:Previi jsem koupil kousek od Vodňan, pán vypadal jako velkej fanda značky a hlavně poctivák, tak mě snad nečeká žádná zapeklitost s provozem. Nebyl jsem úplně odhodlaný dávat za 18 let staré auto přes 60 tisíc, ale žádné závady jsem nenašel, tak snad bude sloužit dobře a dlouho. Dokonce i webasto se mi podařilo rozchodit, asi bylo zavzdušněné, nebo zatuhlé, nevím, minulý majitel ho prý vůbec nepoužíval. Jestli funguje klima zjistím až v létě...
Docela by mi pomohla nějaká servisní příručka, nebo dokonce dílenská knížka, abych věděl, přesně kolik čeho a kam nalít a na co si dát pozor. Nevím ani kde jsou pojistky a jaké kam patří žárovky...
Poradíte mi v Praze nějaký ověřený servis na previi s lpg, kde by mi auto kompletně prohlédli a řekli co a jak?