Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Přišlo mi pár dotazů proč zrovna apexi vzduchový filtr. Zde je odpověď. http://www.mkiv.com/techarticles/filters_test/2/
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Dobrá odpověď :D , rychlý a přehledný článek.Jo a na dotaz zdali si budu lepit na dveře nebo zadní boční sklo nápisy reklamní ať se vidí co jsem do auta dal-brrrr-tak to nebudu.To co nenese značku bylo v mnohých případěch lepší jako značkové věci a ty by si zasloužily spíše vidět.Některé věci žel museli být i,,věhlasných" značek ale mně šlo o funčnost a pravdu povědět s výběrem i ,,značkových" dílů jsem hodně věcně a pragmaticky premýšlel když něco co mi v tomto vyhovovalo a bylo to nejlepší tak jsem to prostě na úpravu vzal jinak mnoho dílů se dělalo z domácích zdrojů viz hadine nejsou SAMCO,prppojovací hadice taky,svody jsou doupravované, výfukovej trakt vlastní zdroje :lol: ale vždy\ť to sami vidíte.Kde se dala použit stejně kvalitativní věc tak se využila levnější alternativa.Na autě nebude žádná ,,nálepka" kromě Dicompracing což jsem schválil to by bylo auto polepené jako autobus na volby :lol:/Apexi,Eagle,Cometic,Synapse,Wiseco,ARP, ACL,Greddy,ViPEC,Garret,Wutrh, York :lol: ,PLX,Walbro,Braille je základní výčet no uznejte vždyť by to byla hrůza/auto zůstane zvenčí tak jak je :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to vis ze tam nic nelep , nekdo k tomu ma sklony od zakladni skoly kdyz se lepily kolaze - a nemuze se toho zbavit :lol: pulka z tech lepicu ani nevi co ty firmy vyrabeji :?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Dík Pavo asi jsi to vče pochopil když jsi viděl motor atd.Tady jde jen a jen o funkční věc o nic co se týče něčeho na ukazování a předvádění se mám to tam a je to.... :lol: .Mně prostě vyhovuje že se minimálně a to jen tím předkem změní vzhled i to je jen z důvodu funkčnosti a mám z toho nárazníku i vítr.Prostě auto zvěnčí chci plně neutrální a lidi kteří mejí tucha a zájem něco z toho zjistit a pročetli si o tom a budou si to chtít kouknout přímo jak to vypadá a ne jenom si o tom pročíst na netu a ebay a nemít to přímo v ruce tak si to prostě kouknou již namontované a budou moci si vytvořit názor přímý.Sám vím jaké to je kupovat zajíce v pytli....Pár lidí bylo vstřícných při projektu tak nevidím žádný důvod proč bych jim nedal možnost podívej se proto a proto jsem použil tohle a tohle a byly s tím takové a takové potíže,tohle se tak udělat nedá atd.Sám jsem v očekávání a určitě mi vše není jedno.... :lol: .Víš co já bych na začátku projektu za ty vědomosti a systém jak na co jít přesně do puntíku dal?Ušetřilo by mně to 3 měsíce nervů :lol: :lol: :lol: a čekání.

P.S. A každej díl kterej jsem kupoval či značkový či neznačkový si dokážu i obhájit a vysvětlit proč.Ale musím uznat že jsem se zaměřil na kvalitu než li na kvantitu.

A jsem asi úplný idot ale dát sem foto fakt neumím.Sorry musím to nějak pak udělat
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Pavo.B. píše:to vis ze tam nic nelep , nekdo k tomu ma sklony od zakladni skoly kdyz se lepily kolaze - a nemuze se toho zbavit :lol: pulka z tech lepicu ani nevi co ty firmy vyrabeji :?
perla je šáde nebo punto 1. gen co nám jezdí po PB oba mají na dveřích krome x dalších polepu typu "podravka/ taky HKS a Mugen :D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Idaho píše:
Pavo.B. píše:to vis ze tam nic nelep , nekdo k tomu ma sklony od zakladni skoly kdyz se lepily kolaze - a nemuze se toho zbavit :lol: pulka z tech lepicu ani nevi co ty firmy vyrabeji :?
perla je šáde nebo punto 1. gen co nám jezdí po PB oba mají na dveřích krome x dalších polepu typu "podravka/ taky HKS a Mugen :D
pokud budes mit nejakou vkusnou nalepku Dicompracing tak mi ji muzes klidne lipnout na auto taky - zase budu jezdit do Prahy tak budu delat rad reklamu :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

nálepka by měla hlavně sama něco řikat o autě :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Máš pravdu něco bych chtěl ale musím někoho sehnat kdo mi udělá na zadní boční sklo samolepky s nápisem decentním DOKY :lol: to úplně bude stačit.Dicomp. bude mít místo počítám na zadním skle v dolním rohu vpravo ať když někoho decentně na koncernu nechám za zadkem si to pročte :lol:
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

garfielld píše:nálepka by měla hlavně sama něco řikat o autě :lol:
Myslíš tu TS? za tu na corollkách jsme s fildisem dostali vynadáno v corolladiskuzi :oops:

jinak garfield super, to tam fakt máš?

Doky: souhlasím a taky se hlásím k idahovi pro nějakou pěknou decentní nálepku DICR, až mi tam teda něco potuníte (až bude čas).
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

A jen tak mimochodem kdyz uz to tu padlo... je treba nejaky alespon pocatecni vzornik samolepek? 8)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Myslis to DOKY??????Kysi pokuď máš čas se chvíli hrát a pošleš mi nějaké návrhy budu rád písmena žádná divočina spíše něco decentní ve velikosti 4-5 cm a formy si vymýšlej.No a barvu na tmavém skle no dám si poradit ale asi stříbrnou.

Co se týče Dicomp. to ti nevím to myslím může jen a jen IDAHO a myslím že on má nějakou ucelenou přestavu firemního loga a k tomu dalších ,,doplňků" já jen říkal že pokuď něco na autě bude nalepený tak něco decentního od něj.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Doky píše:Myslis to DOKY??????Kysi pokuď máš čas se chvíli hrát a pošleš mi nějaké návrhy budu rád písmena žádná divočina spíše něco decentní ve velikosti 4-5 cm a formy si vymýšlej.No a barvu na tmavém skle no dám si poradit ale asi stříbrnou.

Co se týče Dicomp. to ti nevím to myslím může jen a jen IDAHO a myslím že on má nějakou ucelenou přestavu firemního loga a k tomu dalších ,,doplňků" já jen říkal že pokuď něco na autě bude nalepený tak něco decentního od něj.
Jj mel jsem na mysli neco od Dicomp. prave, jestli je u Idaha z ceho vybirat... taky bych na muj vkus bral neco decentnejsiho... :-)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Optej se Idaha snad ho něco trkne i když má nyní práce nad hlavu tak snad něco někomu zadá ať připraví nějaké návrhy, vidíš nasadil jsi mi brouka do hlavy zavolám kamarádovi co mi něco dluží ať mi udělá ten návrh Doky a zavolám Idahovi zdali má nějaké loga nebo něco takového z Dicompu.Hm ze nevinné diskuse celkem dobrý nápad.Dík Kysi.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek takhle nejak zněl původní požadavek Dokyho na vzhled a výkon auta :twisted: :D :D :D :D :D :D je fakt,že jsme museli udělat pár kompromisů :D :D :D :D :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Asi bych vraždil :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“