Inak-to je vždy tak trochu o "lotérii". Nevieš-aká bude zima.Teplá-studená-mokrá-ladová-snehová...

A tie pneu väčšinou už obuješ ešte pred zimnými nešvármi

Tiez som si vsimol, ze trochu zdrazeli, ale napriek tomu som nevidel nikde lacnejsie pneu. Takze asi kupim u nich. A mojim zatial najvacsim favoritom je totomuco píše:ja som ešte nič nekupil,ale všimol som si,že už išli hore v pneushope-čo som tu spomínal ...Takže už asi najlacnejší nie su...
Inak-to je vždy tak trochu o "lotérii". Nevieš-aká bude zima.Teplá-studená-mokrá-ladová-snehová...![]()
![]()
![]()
Vyber si a kup si podla toho.(čoho?)
A tie pneu väčšinou už obuješ ešte pred zimnými nešvármi![]()
Vyzera to tak, ze vybavuju objednavky dost rychlo ale porovnal som cenu s www.pneushop.sk a tam maju Michelin ALPIN 3 185/60/15 za nizsiu cenu v Sk ako na stranke WWW.DobrePneu.cz v ceskych korunach. A to je uz dost velky rozdielalpakos píše:Tak pánové a je toRozhodovala jsem se,jestli mám použít 2 měsíce jeté 13",které jsem měla na Corse,protože mi jich bylo líto......Ale i s přispěním názorů z vašich řad jsem došla k závěru,že do 13"nejdu.Přece nebudu jezdit na nějakých GALUSKACH
Nakonec jsem se rozhola pro MICHELIN ALPIN A3 175/65 R14,82 T za 1397kč.V noci jsem přijela z práce,v půl jedné přišlo definitivní rozhodnutí,odeslala jsem objednávku,vzápětí mi přišlo potvrzení objednávky.Ráno v 8.50 mi přišla zpráva o vyexpedování a kopie faktury a zítra mám gumy doma.Přijde mi to supr
Kromě toho,že mají opravdu nejlevnější pneu.,jsou navíc takto pohotoví a doprava při zakoupení 4 kusů,nebo nad 4000 zdarma.A kdože je ten skvělý dodavatel?
WWW.DobrePneu.cz Tak snad jsem se rozhodla dobřeUvidím,až nám přituhne
No,veď o to mi viac-menej ide...Ak sa nedajbože niečo stane,hneď idú aj po pneu,len aby nemuseli poistováci platiťjosuk píše: Pravděpodobnost, že bude problém třeba po nehodě (když nemáš co je předpsáno) je sice malá, musíš si dát pozor a nenabourat třeba nějakého právníka, který poté co tu nehodu zaviní se bude snažit všelijak vykličkovat...